Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hocam fatih ve gökdeniz baska orhan ak baska..ayrica fatih ve gökdeniz cok iyi paralar aldi trabzondan ve halende aliyorlar..onlar TS nin altyapisinda yetisdi nefesi orda aldilar ...onlar trabzonun simgesi oldular...bunlari orhan ak ve ali bilgin ile kiyaslamak yanlis olur..bir yanda dogma büyüme yetisme altyapi felan vs.. hepsi trabzon ...bir yandada sadece Trabzondan göc etmis ailelerin cocuklari..

Sende Göc etmissin be Usta.
    Benim Ailemde etmis ama ben iyi bir Topcu olsam Trabzonspordan baska yerde oynamam.

Mesele nerede dogdugun ve yetisdigin degil!
    Mesele MEMLEKET ASKI!!!!!
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• ayrica ufukhana baya bir teklifler var..kiralik olarak gitse iyi olur...hic degilse kulübede cürümektense iydir...

Yorum

• Ali de profesyonel olmuş dimi,Trabzonsporluymuş dimi, Trabzonsporluysa madem bonservisi elindeymiş niye kulube ben geldim boş sözleşmeye imza atayım dememiş.
        Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
        Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Bu arada Hollandada Top kosturan Genc yetenek Aykut Demire ne oldu???
          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sende Göc etmissin be Usta.
            Benim Ailemde etmis ama ben iyi bir Topcu olsam Trabzonspordan baska yerde oynamam.

Mesele nerede dogdugun ve yetisdigin degil!
            Mesele MEMLEKET ASKI!!!!!
            biz baska abi ..bi yaz gidemesem memlekete icim icimi yiyor..ali bilgin veya orhan ak kackere gelmisler caba trabzona veya kackere gitmisler avni akere...bunlari Hamilerle,fatihlerle kiyaslamak yanlis olur...

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ali de profesyonel olmuş dimi,Trabzonsporluymuş dimi, Trabzonsporluysa madem bonservisi elindeymiş niye kulube ben geldim boş sözleşmeye imza atayım dememiş.
              bide üstüne para versin istersen bizde oynamak icin
              "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ali de profesyonel olmuş dimi,Trabzonsporluymuş dimi, Trabzonsporluysa madem bonservisi elindeymiş niye kulube ben geldim boş sözleşmeye imza atayım dememiş.

gecen sene gelmis ama kimse ilgilenmemis..

Yorum

• Kanal A da Arjantin Lig Özetleri var şu anda TSİ:15:30
                  Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

iyiki gelmiş, nerden bilecektik dimi.Trabzonspor ilgilenmemiş diye sonradan profesyonellik oluyosa iyikide ilgilenmemiş.Trabzonspor Yönetimini Alinin yolu açık olsun. Trabzonsporluyum dimi.
                    Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                    Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Villereal bu gün Riquelme'nin kesin olarak satılacağını açıkladı.
                      Boca'nın şu an için Riquelmeye bir teklifi yok. Zaten yıldız oyuncu avrupada devam etmek istiyor.

Hangi avrupa külübüne transfer olacağı merak konusu.

Bizle alakalı tarafı Trabzonun yakın zamanda ilgilendiğini bildiğimiz Marino'ya gelecek sezon ilk 11 şansı doğması.

Yorum

• Trabzonlu genelde Milliyetcidir.
                        Memleketine cok ama cok baglidir.
                        Memleketimiz o kadar güzel ve özelki!
                        Trabzonlulari Türkiyede herkes konusur.

Ekmegimiz, Hamsimiz, Yaylalarimiz, Tarihi Hazinelerimiz ve daha neler neler.

Kelimeler, satirlar, kitaplar Trabzonumu anlatmaya yetmez!

50 sene gidemesen yine ölesiye severim yine severim.

ASKIM TRABZONUM!!!!!!

Yorum

• CEYHUN DA İİ TOPÇU AMA ÇOK BENCİL BİZE TAKIMA YARAR SAĞLAYIP FORVETLERİ İİ BESLEYECEK Bİ ON NUMARA LAZIM RİQUELME MÜTHİŞ OLUR.KEŞKE ALABİLSEK..
                          BİZE HERYER TRABZON...

Yorum

Kimsenin ilgilenmediği safsata.Kendisine önerilen parayı az bulmuş.Bunu kendisi ile ilgili röportajda yazmışlardı.O sıralar 275.000 euro öneren Antalyasporu tercih etmiş.Hakkıdır kimse bir şey diyemez.Elbette her trabzonlu TS'da futbol oynayacak diye bir kural yoktur ve kaldıkı bu eşyanın tabiatına aykırı bir olaydır.Ama adamın kendini düşünmesi porofesyonellikle değerlendirilirken gittikleri istanbul takımlarında tutunamadıklarında duygusallık moduna geçip ''bu adam trabzonlu neden biz adamı almıyoruz.'' anlayışı sakat bir anlayıştır.
                            Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                            Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                            Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• Kendisi 140bin €'ya anlaştım. Onun da tamamını alamadım diyordu
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• 140.000 €.
                                Ilginc.........

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X