Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Linderoth'un bonservisi 3 milyon 150 bin euro!..

Bizimkilerin neden Linderothu alamadıkları ortaya cıktı 3 Milyon iyi para biz o kadar veremeyiz.
    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak ceserdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Temsilcilik hakları ile menajerlik arasında fark var sanırım. Bir de bu adam hadi arasında hiçbir fark yok bu kavramların neden temsilcilik haklarını alıyor? 4 büyük klübümüze önereceğiz diyor. Neden? Babamızın hayrına değil. Toplam maliyeti bu futbolcunun 1.000.000 dolar falan değildir herhalde. Sırf o adam birkaç yüzbin dolar koparmaya bakar. Uzun lafın gelsin gelmesin demiyorum ama Musampa gibi bir örnek ortada. Birisi eğer futbolcu öneriyorsa aynen bu durumda olduğu gibi zarara gireriz. Fatih'ten gelen parayı deplasmana gidecek uçağa para diye veren bir klup birkaç milyon dolar harcayıp transfer yapamaz yapmamalı. Çünkü seneye de herhangi bir iddamız yok kümede kalmaktan başka. Boş hayaller için para harcamaya gerek yok. Görünen köy de klavuz istemiyor. Hayal görmeyelim lütfen. Sağ salim Aralık'a kadar para harcamadan yeni borçlar yapmadan gidelim. Elimizdeki ıskartaları satalım yeter. En ii transfer budur.
      Bu futbolcuyu ilk kez duydun herhalde ondan böyle konuşuyorsun nedense heryerde muhalifler var herkes herşeye karşı oh be.........

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Fenerde resmi Sitesinde Alex ile anlasdigini duyurmus.

Daraliyorum yavas yavas

Adamlar elindeki Starlari tutar (Tuncay haric), üzerine star alir.

Bizimkilerde ellerindekini verecek gibi bu gidisle
        Abicim bizim manevi büyüklüğümüz dünyalara sığmaz ama maddi büyüklüğümüz ortada. Bilmem gördünüz mü adamların stadlarını. Aynı kale gibi. Cayır cayır forma satıyor stadın altındaki mağaza. Tamam biz de büyüğüz ama manevi anlamda. O büyüklük de geçmişimizdeki başarılardan ve mayamızda geliyor. Ama akıl var mantık var abi biz Fenerbahçe ile maddi yönden yarışamayız. Anca öz kaynak denilen bir laf varya heh onunla yarışabiliriz. Başka yok. Ya da Aurellio Yattara gibi beleş yabancı futbolcular bularak ya da Fatih Gökdeniz gibi futbolcular yetiştirerek yarşabiliriz.

Yorum

• [QUOTE=marcelinhos100;833249]

César Delgado

Personal information

Full nameCésar Fabián Delgado

Date of birth August 18, 1981 (1981-08-18) (age 26)

QUOTE]

Her ne kadar youtube a karşı olsamda.. Bu adam Hızlı ,teknik,rahat adam geçebiliyor.. Son vuruşlarıda çoğunlukla kalecilerin çıkarmakta zorlanacağı yerlere gidiyor....

Bu adam takip edilip alınmalı..

Alma şansımız var.. Çünkü neredeyse 26 yaşında...
          Avrupa takımları için yaşlı bizler için genç yetenek

Ama şiddetle alınmalı bu adam...
          O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Linderoth'un bonservisi 3 milyon 150 bin euro!..

Bizimkilerin neden Linderothu alamadıkları ortaya cıktı 3 Milyon iyi para biz o kadar veremeyiz.

Iyi güzelde kardesim peki GS nasil veriyor?
            Adamlarin aclikdan agzi kokmuyormu?
            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu futbolcuyu ilk kez duydun herhalde ondan böyle konuşuyorsun nedense heryerde muhalifler var herkes herşeye karşı oh be.........
              Bak sen de benim yaşıtımsın ama biraz mantıklı ol. Ya kaç para bu futbolcu? Öğren bi bakalım bir de bizim gelir gider dengemize bak. Uçak parası verecek durumumuz yok. Bak bul Yattara gibi bul Szymek gibi beleş futbolcu yaz. Bu adam zaten olmaya başlamış. Muhalefet olmakla alakası yok. Kasamızda para yok aga. Yattara bile 1000 tane kombine sattırmıyor ya da satamıyoruz ya da almıyoruz. Anladın mı? Ne gerek var futbolcuya 4. olacaksak.

Yorum

Abicim bizim manevi büyüklüğümüz dünyalara sığmaz ama maddi büyüklüğümüz ortada. Bilmem gördünüz mü adamların stadlarını. Aynı kale gibi. Cayır cayır forma satıyor stadın altındaki mağaza. Tamam biz de büyüğüz ama manevi anlamda. O büyüklük de geçmişimizdeki başarılardan ve mayamızda geliyor. Ama akıl var mantık var abi biz Fenerbahçe ile maddi yönden yarışamayız. Anca öz kaynak denilen bir laf varya heh onunla yarışabiliriz. Başka yok. Ya da Aurellio Yattara gibi beleş yabancı futbolcular bularak ya da Fatih Gökdeniz gibi futbolcular yetiştirerek yarşabiliriz.

elindekileri tutmayı başarsınlar defolana kadar başk birşey istemez.
                eldeki o saydığın değerler de satılıyor tek tek...

git fenerin aldığı adamı al demediler kimseye.

ama 2-3 m luk adamı da alamayacaksak bıraksın herkes bu işi.
                ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

• Delgado'nun bonservis ücreti yoksa düşünülebilir . Durum tersiyse 3 milyon çıkartamayan yönetimin bu oyuncuyla ilgilenmesini beklememek gerek.

Yorum

250milyon borçla aldılar adamlar...
                    bize 10 da biri bile fazla geldi..

tedbirli davranmak önemlidir.

ama kendi kırıp döktüklerini temizlerken mali yapıdan sonra saha içindeki takımı da berbat hale getirmeye başladılar.
                    ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

Bak sen de benim yaşıtımsın ama biraz mantıklı ol. Ya kaç para bu futbolcu? Öğren bi bakalım bir de bizim gelir gider dengemize bak. Uçak parası verecek durumumuz yok. Bak bul Yattara gibi bul Szymek gibi beleş futbolcu yaz. Bu adam zaten olmaya başlamış. Muhalefet olmakla alakası yok. Kasamızda para yok aga. Yattara bile 1000 tane kombine sattırmıyor ya da satamıyoruz ya da almıyoruz. Anladın mı? Ne gerek var futbolcuya 4. olacaksak.
                      Ne ettin ya bakkal mı işletiyoruz ne yaptın uçak parası yok falan

Yorum

Güzel Kardeşim ben burada farklı birşeymi yazıyorum yapıyorum anlamıyorum adamın sözleşmesi Haziran 2007de bitiyor Türkiye haklarını alan menajeri bizim takımlara öneriyor bildigim kalitesine kendimin inandıgı bir futbolcu zaten istatistikler yalan söylemez 20 Kez Arjantin a Milli olmuş diyorum siz hala kalitesinden bahsediyorsunuz 2003 den beri Meksikada oynuyor belki gelir Türkiyeye ben Trabzonspor klubünün başkanı degilim olsam zaten hemen gider alır gelirdim birde Trabzonsporu bu kadar kücültmene gerek yok abartılacak borcumuzda yok bu mevkiye futbolcu aradıgımız icin yazdım .........

Yorum

• İlk olarak boztepe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ....
                          ama 2-3 m luk adamı da alamayacaksak bıraksın herkes bu işi.
                          Söylediklerine katılıyorum ancak aklıma bir şey takıldı.

Trabzon tarihinde kaç oyuncuya 3 milyon bonservis verdi ?
                          1 ? 2 ?

Yorum

ülker almi$tir belki
                            *
                            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Arkadaşlar Gökdeniz konusundaki haberlere inanıp da sakın canınızı sıkmayın...Bu takım bu yıl bir yıldızını satmayacak...Takviyeler yapılacak ve takımımız inşallah seneye şampiyon olacak...Gökdenizi satmamız için hiçbir neden yok...sözleşmesinin de son yılı değil daha 2 yılı var...Çılgınlık hatta ötesi aptallık olur onu satmamız...Kimse kafasına takmasın, kalacak...Her habere inanmamamız gerekiyor...Ayrıca Gökdeniz satılırsa Ziya Doğan da o anda istifa eder...Ziya Doğanı savunduğum için söylemiyorum bunu ama gerçek bu...Sen şampiyon olacağım dersen ve en iyi oyuncunu satarsan söylemlerinle eylemlerin çelişir...Bu haberler yalan...Medaynın Tuncayın gidişiyle çöken fenerbahçeyi yine rakipsiz bırakma çabaları bunlar...

Korkuyorlar bizden...Akşama kadar antu forumu okudum...Tek ama tek bizden korkuyorlar...Kimseden değil...Hatta seneye Trabzon ciddi tehlike olur diye topicler açılmış...Gurur duyuyorum takımımla...Bizans ı yeniden fethedeceğiz...Yine o resimlerdeki gibi kutsal ittifaklar yapacaklar...Fenr tribününde galatasaray bayrakları dalgalanacak...

EN BÜYÜK TRABZONSPOR...
                              En son Ali Özcan tarafından düzenlendi; 13.06.2007, 22:27.
                              "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Söylediklerine katılıyorum ancak aklıma bir şey takıldı.

Trabzon tarihinde kaç oyuncuya 3 milyon bonservis verdi ?
                                1 ? 2 ?
                                trabzonun yayın gelirleri ne zamandır bu düzeyde???

son anlaşma yapıldığından beri...

yani 3 senedir.

3 senede jun ve marcelinho alındı..

ondan önce yayın gelirleri bu kadar yüksek değildi, ona rağmen campell ünal lange gibi adamlar dönemlerine göre çok büyük rakamlara geldiler.
                                ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X