Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Nerden biliyoruz Gökdeniz'in gitmek istediğini, bir kez olsun "Gitmek istiyorum" dediğini duymadım, görmedim.
    faruk abi kalmak istiyorumda demedi ama
    zaten yaptığı bunca olaya rağmen, ki en önemlisi fenre imza atmasıydı. buna rağmen hala 61 numaralı formayı giyiyorsa azıcık delikanlıysa zaten gitmez. gönderselerde gitmem der.

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ne zorlası yahu son 2 senedir nerdeyse her maçtan sonra gidecem yoruldum felan diyordu El insaf.
      Usta, Tunga abinin yazdıkları bir cevap olur mu?Neden yorulmuş du acaba?31 gol attığı sezonda, kaçırdığı bir golden sonra tribünler tarafından yuhalanmasından dolayı mı?Yoksa taraftarın laubalimetresiyle ölçüldüğünde boyunun uzun gelmesinden mi?

Neyse Tekke'yi uzun uzadıya konuşmaya gerek yok zaten.Balık kaçtı.Şimdi yana döne forvet oyuncusu arıyoruz.Umut'la bu işin yürüyeceğini(inşallah yüzümü kara çıkartır) düşünen arkadaşlara da gülüyorum.

Yorum

• İlk olarak ÖzGüReisEsenler tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        zaten yaptığı bunca olaya rağmen, ki en önemlisi fenre imza atmasıydı. buna rağmen hala 61 numaralı formayı giyiyorsa azıcık delikanlıysa zaten gitmez. gönderselerde gitmem der.

Kalacagim demesine zaten gerek yok.
        Mukavelesi var.
        Ama seninde dedigin gibi 61 Numara bizi birakmamali!
        Vefali olup olmadigini simdi göstermeli.
        Trabzonspora cok sey borcluyum vs- gibi laflarin arkasinda ne kadar gerceklik payi var simdi göstermeli!
        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Bu medya bayılıyor iyi topçuları eziklere transfer etmeye. Kendimi bildim bileli bizim taraftar medya (ist.)'ya söver. Bizi hiç haksız çıkarmadılar sağolsunlar...

Yorum

• Gitmek istiyorsa gitsin demeyin arkadaşlar. Gitmek istiyorsa taraftar olarak caydıralım deyin. Bi düşünün allah aşkına Gökdenizsiz Trabzonspor'u...Bi Yattara kalıyor top kullanabilen, maça etki edebilen futbolcu, o da istikrarsız.Gökdenizi satarız ondan gelecek parayla onun gibisini alırız da demeyin.Gökdenizden alabileceğimiz en yüksek bonservis bedeli alsak o parayla bile Gökdenizin ayarında hiç bir futbolcu Trabzon'a gelmez...
            61_______...Gökdeniz kraldır gerisini bilmem..._______61

Yorum

• İlk olarak ÖzGüReisEsenler tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Adam borcumu ödemedim henüz diyor. Onu bitirecekti birileri Trabzonspor elinden tuttu. Henüz borcunu ödemedi, onun da gitmek istediğini sanmıyorum.
              Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
              (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Gökdeniz olayı nerden çıktı anlamadım. Böyle bir şey yok. Ne kadar çok konuşulursa bu konu Gökdeniz'in gitme ihtimali o kadar fazla olur. Düşsün gündemden.
                Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Tamam ben konusmayi hemen birakiyorum
                  Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• bende bırakayım çünkü gitmesini istemiyorum

Yorum

• eğer gökdeniz birgün biryerlere gideceksen eminimki onu gönderen biz ve bizim gibi gidecek,gitmeyecek,kafası karışık,gitmek istiyorum yada kalmak istiyorum demedi yorumlarını yapan insanlar yüzünden olacaktır.eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak misali

Yorum

• Arkadaslar hala Transfer felan yokmu???
                        TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak LazzVegazz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arkadaslar hala Transfer felan yokmu???
                          Az kaldı olacak olacak

Yorum

• sayfa 400 e az kaldı. bi transfer haberi gelir 400 e ulaşınca..
                            her 100 sayfada 1 transfer

Yorum

• İlk olarak agakin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Az kaldı olacak olacak
                              tamam ozaman ben daha yatmayim..Baskanimizi bekleyelim

GO nuri Go nuri GO nuri
                              TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Kimse basının gazına gelip de ''Gökdeniz Trabzon'u kafasında bitirmiş...gitmek istiyorsa artık bize fayda sağlamaz '' vs...gibi oyunlara gelmesin arkadaşlar...Ben yönetici olsam Gökdeniz'i (taraftara rağmen) satmak istesem, en çok duymak istediğim sözler bunlar olur....Bu sözleri duyarsam da satarım herkesi....Bu gibi gazete haberleri ''olayı tavına getirmeye'' yarar...Tava gelmeyin...
                                Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
                                Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X