Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• devbey adlı kullanıcının banlanmasından, kendi ifadeleri emmioğlusu tarafından foruma yazılınca haberim oldu.. emrah yalçınalpten bir ricada bulunmuşluğum da yok, fotospor okuru düzeyindeki sataşmalardan gocunduğum da..
    forumu bazen sıkıntılı yapsanız da hayır, ayrılmayı düşünmüyorum..

Yorum

• ya millet birbir bombaları patlatıyorr biz paf takımı kapatıyoruz hadi yaa adam gibi transfer yapsınlar yaa
      BMN | ANTALYA
      Gemi mil ile olur Sevda dil ile Güzeller çok var ama Meyil birine olur...!!!

Yorum

• paf takımın kapatıldığı yok. altyapı olmadan uefadan lisans alamazsın. Paf takımından A takıma bu yıl futbolcu alınmayacak. lisansları verilmiş. olay bu
        Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
        Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Bende heyecanla buraya devamli yeni isimler yaziyorum. Ama isin gercegi hepsi bosuna. Cünkü Trabzon`u yöneten bir hayalet var. o kim, kimse bilmiyor. bu kaniya nasil variyorum? Atay Aktug zamaninda futbolumuz tavan yapti. 2-3 mevkiye yapilacak nokta transfer bizi nerelere getirirdi, ama olmadi. 96 yilinda ortasahaya yapilacak bir transfer önümüzdeki 10 yilda alinacak en az 6 Sampiyonlugun habercisiydi, ama yapilmadi. Su anda taraftarin 95% nin istemedigi bir Yönetim hala basimizda. Ve onca tepkiye ragmen hala basimizda. Sizce bunlar normal mi, yoksa olaganüstü bir seye mi isaret ediyor. Trabzon üzerinden gerceklesen siyasi olaylari da bu hesaba katin yani...
          TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
          TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

• stichus..

ne bmn de nede TRABZONSPOR camisaında "yaranılacak" adam statüsünde değilim ...ben insanları yaranılacaklar ve yaranılmayacaklar diye kategorize de etmeyi bilmem .görünen o ki bu husustada size başvurmamız gerekecek .. son olarak yorumladığımı idda ettiğiniz cümlelerin hepsi aklımda çok net ve forumdaki hemen herkesin aynı anlamı çıkardığı cümlelerdi ...bizim bilmedğimiz batıni manaları varsa onu bilemem elbette......
            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Merak ettim şimdi DEVBEY nasıl bir animasyon hazırlamıştı?
              Neden banlandıki?
              O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• @stichus

10 numara istiyoruz. bizimkiler stoper ön libero alıyor. 10 numara almak hakikakten zor bi şeymi
                ceyhundan başka oyun kurcak furbolcun varmı
                Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• bu arada elbetteki forumdan ayrılmayın.. hatta başkan gidince bile ....zira ben TRABZONSPOR un büyümesi için birlikten yanayım ve çok ciddiyim ...yeterki belden aşağı vurmadan kıralım birbirimizi ....birlik bazen parçalanmadan olmaz ) kesrette vahdet desem çam mı devirmiş olurum....
                  Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• @gerçekefsane ...

kardeşim ceyhun adam gibi oynasın ya da oynatılsın bu takımın en iyi adamlarından biri olur ....bence türkiyedeki 3 5 10 numaradan biri ..

Yorum

• e o zaman başarısız ama yüksek ahlaklı bir başkan kalıyor elimizde ki kimse ahlak konusunda diğerinden geri kalmayacağına göre başkan yine başarısız demektir..
                      beş dakikada değişti yine işler

Değişmeyen bir tek şey var Trabzonda.. Hüsran
                      He bide başkan değişmio 2 asır olmuş başımızda gibi... Kabus desem? Evet evet kabus
                      O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        @gerçekefsane ...

kardeşim ceyhun adam gibi oynasın ya da oynatılsın bu takımın en iyi adamlarından biri olur ....bence türkiyedeki 3 5 10 numaradan biri ..
                        bizim haftada bir dinlemeye tahammül edemedğimiz bir hocaya her gün katlanmak zorunda olan biri ,helede yetenekli olduğunu düşünüyorsa oynarmı ?? siz olsanız oynayabilirmisiniz ALLAHAŞKINA

Yorum

• arkadaşlar özur dılerım sızlere kızmadım..yönetim yönetim yönetim..

ya böyle bir yönetim varken gergın olmayıpta sakın olmak mumkunmu..hanı formda alınmasını ıstedıgınız bır çok isim yazmışsınız ya..bu yonetım vede bu hocayla hıc bırını alamazlarda ondan bıraz sıtem ettım sacmalamayın dıye..ben sıze soyleyeyım sıradan bı kaç stoper saha alırız sene sonuna kadar.kalecı harıc 10 stoperle maç yaparız..hatta ziya varken yedek kulubesı yardımcı hocalar hatta malzemecımızı bıle stoperden secerlerse hıç şaşmayın..maraştan elemin en buyuk takımının taraftarına sevgıler...

Yorum

• eğlence lazım tabii.. transfer olmadığına göre..
                            fanatik28 in söylediklerine aynen katılıyorum.. hep aynı dertten muzdarip olduk yıllarca.. bir seviye var bu takım için.. borsadaki gibi.. o noktayı zorluyor ama aşamıyor yönetimler.. tam olarak şunu kastediyorum.. gidip gelenler bir sezon, çok değil yalnızca bir sezon birarada oynasalar ligin tozunu atardık kuvvetle muhtemel..
                            yani kimseyi göndermediğimiz sezon transfer yapamamak..
                            dinamo kievi deplasmanda iki bir yenmişsin, kıy paraya al yabancıyı.. risk al.. agustine le uğraşma.. al yabancıyı şampiyonlar ligini görelim.. yok!
                            ne şotalar dururken campbell lar, ne vugirnecler dururken fatihler, ne fatihler dururken marceler..
                            o seviyeyi yukarı çıkamıyoruz..
                            bir de şunlar dururken ihtiyaç var deyip adam alsanız..
                            adam satmadan alınmıyor demek ki.. seviyeyi şaşmayalım..

bu arada transfer haberi vermemi bekleyen arkadaşlar var sanıyorum, acaba bu arkadaşlar bana özelden mesajla haberi verebilirler mi? uydurmakta zorlanıyorum da..

Yorum

• Maraşlı arkadaşım hoşgeldin hem de fırtına gibi geldin foruma vallahi bu açıklaman iyi oldu ne yalan söylüyeyim ben bizi dövmeye geldin sandım tekrar hoşgeldin

Yorum

• bu ne ya???
                                sayfa tam çorbaya dönmüş...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X