Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şimdi jabi adnan serkan sancak aldıgımızı kabul edersek sizce kaç kişi daha alırlar ? bence 2 maksimum 3 ... bir kaleci olur bir orta saha yani sol ve oyun kurucu karışımı bir şey eh bir de piyangodan belki stoper ....devamı olur mu ?
    walla abi kaleci sol kanat ve forwet.

sol kanat ve forwet olmazsa olmaz.

şunları düzgün alsınlar ziya bilem duramaz önümüzde..

ama işte bu mali yapı.. tabi bir de oyuncuları ziya seçiyor..

Yorum

• riquelme yi alsınlar işte fazla bişi istemioz

Yorum

• İlk olarak Trabzonolog tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şu adama bayıldım....21 yaşında, Steau Bükreş'te oynuyor, Brezilya'lı... Sol açık, ama orta saha ve ilerisinde her yerde oynuyor...

Bu adamı biz alsak,
        Fener'in üstüne salsak...
        Bakakaldım doğrusu..
        Başka videolarını da arayalım şu adamın!
        Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          riquelme yi alsınlar işte fazla bişi istemioz
          yok artık...

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            riquelme yi alsınlar işte fazla bişi istemioz
            Ziya onu öyle bi adam eder ki,futbolcu olur o ziyanın elinde futbolcu

Yorum

• ya ziya buraya gelip şu isimlere biraz baksa da adam alsa yaaa

Yorum

• dostum ben kaleci ve sol tarafa razıyım ... forvet almazlarsa da çok ses çıkarmaz ... tekke yi gidip kiralasınlar işte ama sen stoperi unuttun .)))kale sol taraf vs stoper .. bu ruh hastası öle 5 6 stoper olmadan dengeli kadro demez o kadroya .. 5 6 stoper 4 5 ön libero.... ön libero tamam hasan hüseyin ayman serkan duruma göre ferhat ..orada rahatladı ... ama stoperde çok eskik var ruh hatasına göre

Yorum

• önce ne iş yapıyorsunuz diye sorar..
                  sonra gidin işinizi yapın der..

bankacıya fena laf sokmutu tv de..

Yorum

• İlk olarak Trabzonolog tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şu adama bayıldım....21 yaşında, Steau Bükreş'te oynuyor, Brezilya'lı... Sol açık, ama orta saha ve ilerisinde her yerde oynuyor...

Bu adamı biz alsak,
                    Fener'in üstüne salsak...
                    habu uşak nereli ziya tanıyormu.
                    Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

Şimdi jabi adnan serkan sancak aldıgımızı kabul edersek sizce kaç kişi daha alırlar ? bence 2 maksimum 3 ... bir kaleci olur bir orta saha yani sol ve oyun kurucu karışımı bir şey eh bir de piyangodan belki stoper ....devamı olur mu ?

Bence bir forvetde alırlar sakat topal cinsinden
                      O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

dostum ben kaleci ve sol tarafa razıyım ... forvet almazlarsa da çok ses çıkarmaz ... tekke yi gidip kiralasınlar işte ama sen stoperi unuttun .)))kale sol taraf vs stoper .. bu ruh hastası öle 5 6 stoper olmadan dengeli kadro demez o kadroya .. 5 6 stoper 4 5 ön libero.... ön libero tamam hasan hüseyin ayman serkan duruma göre ferhat ..orada rahatladı ... ama stoperde çok eskik var ruh hatasına göre
                        ne stoperi yahu...
                        step,risp,çağdaş,erdinç duruma göre hüseyin(step hariç hepsinden iyi oynar orada), ufukhan, tayfun..
                        daha allahtan belasını mı istiyor. oha derler adama..
                        stoper sağ bek ön libero tarlası olduk..

Yorum

• İlk olarak the cotanak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          habu uşak nereli ziya tanıyormu.
                          bu adam ön libero değil ki nasıl tanısın ziya

Yorum

• yakinda ligde stoper kalmayacak hepsini aldik baskan parasina kiysada saglam bir transfer yapsa

Yorum

• boy 1,58 olmasa büyük kulüplerde oynayabilecek bir yetenek. Speedy Gonzalez
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ne stoperi yahu...
                                step,risp,çağdaş,erdinç duruma göre hüseyin(step hariç hepsinden iyi oynar orada), ufukhan, tayfun..
                                daha allahtan belasını mı istiyor. oha derler adama..
                                stoper sağ bek ön libero tarlası olduk..
                                aynen katılıyorum...

harbiden stoper, önlibero kusacam. Bir sol, forvet ve kaleci alsınlar bu iş biter.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X