Serdar Bali Ben Trabzonsporun Süleyman Sebasıyım dedi vay be iddaalı acıklamalar kocum be nasılsa sallamak serbest
BordoMaviNet ile on binlerce taraftara ulaşın.
Gerçek taraftar, gerçek etkileşim.
) para ödenerek alındı ve hafızam beni yanıltmıyorsa 1 aylık ödeme gecikmesini bahane ederek Bruge'a kaçtı. Ve eminim ona yapılan sözleşme Nuri Alabayrak tarafından yapılsaydı ASARLARDI. Mukavele değil resmen SEVR antlaşması gibi birşey ve anlaşmazlık halinde NORVEÇ mahkemeleri yetkili idi. Davamız yıllarca sürdü ve hiçbir şey elde edemedik.
) para ödenerek alındı ve hafızam beni yanıltmıyorsa 1 aylık ödeme gecikmesini bahane ederek Bruge'a kaçtı. Ve eminim ona yapılan sözleşme Nuri Alabayrak tarafından yapılsaydı ASARLARDI. Mukavele değil resmen SEVR antlaşması gibi birşey ve anlaşmazlık halinde NORVEÇ mahkemeleri yetkili idi. Davamız yıllarca sürdü ve hiçbir şey elde edemedik.
benimkisi de komedi oldu Allah'ın sopası yok
Yasemin Yalçın kusura bakmayın
Altyapıdan sorumlu arkadaşa "Marko paşa"nın sözünü mü hatırlatalım? -Şu okullar da olmasa ne güzel idare ederdim eğitim bakanlığını?
) para ödenerek alındı ve hafızam beni yanıltmıyorsa 1 aylık ödeme gecikmesini bahane ederek Bruge'a kaçtı. Ve eminim ona yapılan sözleşme Nuri Alabayrak tarafından yapılsaydı ASARLARDI. Mukavele değil resmen SEVR antlaşması gibi birşey ve anlaşmazlık halinde NORVEÇ mahkemeleri yetkili idi. Davamız yıllarca sürdü ve hiçbir şey elde edemedik.bordomavi.net forumları Larus Web & Web Atölyesi tarafından desteklenmektedir.
Yorum