Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Serdar Bali Ben Trabzonsporun Süleyman Sebasıyım dedi vay be iddaalı acıklamalar kocum be nasılsa sallamak serbest
    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Yanılıyorsun

İlk olarak KHE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Lange 4 milyon mark karşılığı alınmıoştı..
      Bugünün hesabı ile 2 milyon doların altında.
      Yani 1,5 milyon Avro gibi bir meblağ ediyor.
      Abartmayalım.
      Hem Lange tam oynamaya başladığı an gönderildi nedense.
      Ve Club Brunge'de de bayağı iyi oynadı.

Evet güzel kardeşim, Kaç yaşlarındasın bilemiyorum ama olay senin söylediğin gibi olmadı. Lange Trabzonspor'a ille de "pivot santrofor isterim" diyen Giray Bulak tarafından MAY'a aldırıldı ve hatta kendisine ödenen paralarla beraber tam 16 MİLYON DOÇE MARK (alamancı gibi söledim ) para ödenerek alındı ve hafızam beni yanıltmıyorsa 1 aylık ödeme gecikmesini bahane ederek Bruge'a kaçtı. Ve eminim ona yapılan sözleşme Nuri Alabayrak tarafından yapılsaydı ASARLARDI. Mukavele değil resmen SEVR antlaşması gibi birşey ve anlaşmazlık halinde NORVEÇ mahkemeleri yetkili idi. Davamız yıllarca sürdü ve hiçbir şey elde edemedik.

16 milyon mark da yaklaşık 15 milyon YTL yapıyor, Yani 15 Trilyon türk lirası.

Bilginize iliginize sunulur.
      Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• paf takimi serbestbirakmisiz he yaziklar olsun bu Albayrak klubu ziyayla birlikte batirmaya gelmis anlasilan aralikta gitmezlerse yakinda Trabzonsporu kapatir stadida kat karsili veririz

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Serdar Bali Ben Trabzonsporun Süleyman Sebasıyım dedi vay be iddaalı acıklamalar kocum be nasılsa sallamak serbest
          Serdar Bali bu yonetimden emin olun cok daha iyi yonetir aralikta bayagi aday var bu sefer bu isi ehline vermek lazim yeter artik

Yorum

• İlk olarak hotleo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Evet güzel kardeşim, Kaç yaşlarındasın bilemiyorum ama olay senin söylediğin gibi olmadı. Lange Trabzonspor'a ille de "pivot santrofor isterim" diyen Giray Bulak tarafından MAY'a aldırıldı ve hatta kendisine ödenen paralarla beraber tam 16 MİLYON DOÇE MARK (alamancı gibi söledim ) para ödenerek alındı ve hafızam beni yanıltmıyorsa 1 aylık ödeme gecikmesini bahane ederek Bruge'a kaçtı. Ve eminim ona yapılan sözleşme Nuri Alabayrak tarafından yapılsaydı ASARLARDI. Mukavele değil resmen SEVR antlaşması gibi birşey ve anlaşmazlık halinde NORVEÇ mahkemeleri yetkili idi. Davamız yıllarca sürdü ve hiçbir şey elde edemedik.

Hatta hatta kendisinin bir açıklaması vardır: Kendisi, bir-iki gün geciken ücret için neden böyle bir şey yapmayı gerek gördün sorusuna "orada daha fazla yaşayamayacaktım ve elime de böyle bir fırsat geçince değerlendirdim." demiştir.

Yorum

• Hep söyledim, yine söylüyorum. Bu yönetim Trabzon'u cezâlandırmak için belirli çevreler tarafından başımıza musallat edilmiş bir mafya organizasyonudur. Takımı küme düşürme ve uzun vâdede kapatma gibi hedefleri vardır ki altyapıyı lağv ederek de bunu bir kez daha kanıtlamışlardır.
              Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• Evet ya benimkisi de komedi oldu Allah'ın sopası yok Yasemin Yalçın kusura bakmayın

Demek istediğim aslı astarı olmayan isimlerle taraftarda beklenti yaratılıyor. Alınmayınca da bak işte alamadılar yuh oluyor. Bu tip işlerde 3 sonuca varıyorum.

1- İyiniyetle oyuncu tavsiye ediliyor
                2- Menejerler oyuncuları gazeteye vererek piyasa yapıyor, taraftarları ümitlendirerek baskı yaratıyor, böylece taraftarın duyguları sömürülüyor
                3- Muhalefet alınamayacak oyuncular önererek propaganda yapmaya zemin hazırlıyor.

Kim istemez 20 gol 20 asist yapan adamı? Ama geçen sene Ricardinho dedik, adam bekleyin dedi dedi dedi dünya kupası dedi, 10 milyon $ dedi, yok Avrupa kulüpleri dedi... dedi de dedi sonra bir bakıldı aaaa kamp bitiyor transfer yok. Bu oyuncular Dortmund'u bırakıp size gelmez gelirse de Dortmund'da alacağın parayı 2'ye katlamalısın. Böyle zor transferle zaman kaybedeğine denk kalitede uygun isimler belirlemek daha akıllıca çünkü maddi açıdan da kulübü artık darboğaza sürüklemek olamaz. Keşke Ülker bu transferi karşılasa ama karşılaması için gazetelerde en az bjk kadar yer almamız gerekiyor. Medya onlardayken sponsor bize yatırım yapmaz. Planlı programlı davranıp önce kulübü renklendirmeli (Bayraklar, kutlamalar, havai fişekler, dolu stadlar, şov) sonra gazete sayfalarını ve ekranları. İşe imajdan başlamalıyız. Ama bunun için de enkaz edebiyatı yapmayı bırakmalıyız. Ben de yapıyordum bu edebiyattan lig devam ederken ama aynı hızla ligin bitiminden itibaren bunun devam etmesi beni şaşırttı. Hatta yeni sezona Ziya hocayla devam edeceğimizden imzamı da kaldıracağım. Sezon geride kaldı. Sayfayı çevirdik. Henüz beyaz sayfaya kötü birşey yazılmadı. Olumlu işlerde bile korku endişe telaş ümitsizlik bize yakışmıyor. Kendimize güvenelim. Ben bu sezondan çok ümitliyim. Özellikle gençlerimizden. İnşallah hep beraber
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Kokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hep söyledim, yine söylüyorum. Bu yönetim Trabzon'u cezâlandırmak için belirli çevreler tarafından başımıza musallat edilmiş bir mafya organizasyonudur. Takımı küme düşürme ve uzun vâdede kapatma gibi hedefleri vardır ki altyapıyı lağv ederek de bunu bir kez daha kanıtlamışlardır.
                  bence de öyle

Yorum

• eğer böyle bi şey warsa bunların cezası İDAM !!!

Yorum

• YABANCI TAKİBİ

Trabzonspor yönetimi yabancı transferi konusunda büyük bir sıkıntı yaşıyor. Sol kanadın alternatifleri arasında yer alan Fode Mansare yabancı kontenjanına takılıyor. Doğan farklı alternatifler için de arayışta. Transfer sezonunda kadrosuna iki kaliteli oyuncu katmak isteyen Trabzonspor, çalışmalarını harıl harıl sürdürüyor. Yurtiçinden ve yurt dışından arayışlarını sürdüren Bordo-Mavili kulübün Başkanı Nuri Albayrak'ın iki sürpriz transferi bitirme aşamasına geldiği kaydedilirken, bu oyunculardan birinin Sivassporlu Mehmet Yıldız olduğu anlaşıldı. Sivasspor Başkanı Nuri Otyakmaz ile olan dostluğunu kullanmaya çalışan Albayrak'ın bu transferi Pazartesi gününe kadar bitirebileceği sızan bilgiler arasında yer aldı.

DOĞAN KARARSIZ
                      Bu arada Trabzonspor yönetimi yabancı kontenjanını boşaltabilmek için yoğun bir çaba harcarken, 10 numara diye tabir edilen etkili bir oyuncu arıyor. Bunun yanı sıra yurtiçinden de farklı alternatifler üzerinde durulduğu belirlendi. Ziya Doğan’ın sol kanat konusunda da çalışmalar yaptığı dile getirilirken, daha önce de Trabzonspor’un gündemini meşgul eden Mansare konusunda düşünüyor. Bu oyuncu konusunda Teknik Patron Ziya Doğan’ın henüz bir karar vermediği belirlendi.

Travelair arkadaşım bu haber tam senin dedigin gibi yani Menajerlerin gazeteye önerdigi isimler bunlar sürekli bu gazetede aynı isimler Mansere ve Mehmet Yıldız hiç değişmiyor

Yorum

• Dönmebana-61 arkadaşım Almanyayı iyi biliyorsun orada yabancı kontenjanı varmı yani sınırlaması varmı.......

Yorum

• PAF nasıl serbest kalır yahu? Hayda başa döndük yine Altyapıdan sorumlu arkadaşa "Marko paşa"nın sözünü mü hatırlatalım? -Şu okullar da olmasa ne güzel idare ederdim eğitim bakanlığını?

Bence yanlış bir adım. Tamam tecrübe kazansınlar ama o kadar emek harcanan, tonla para harcanan bir bölümün futbolcuları ne hakla serbest bırakıyorsun? Kiraya ver? En büyük altyapılardan birinin yaptığına bakın
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• lange ye 11 milyon mark ödendiği söyleniyordu. 1 yada 2 milyon mark oyuncu klübüne ödendi, geri kalan paranın kimlerin cebine gittiğini bilenler bilir.

Yorum

• İlk olarak hotleo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Doğrudur belki.
                              Ben ama transfer ücretini 4 milyon mark olarak biliyorum!
                              Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• Trabzon: Biri kalk gidelim diyor, öteki...
                                Biri kalk gidelim diyor, öteki…

İnter totoda ülkemizi temsil etmeye hazırlanan Trabzonspor , sağa sola “dağıttığı” kiralık oyuncularını da toplayarak yeni sezona ve inter totoya iki ayrı takım olarak hazırlanmayı planlıyor. Teknik Direktör Ziya Doğan neler düşünerek böylesi bir planlama yaptı biz faniler bilemeyiz. İnter totoyu önemsemiyorsa ayıp, rakipleri küçümsüyorsa çok ayıp, yok elindeki mevcut kadroyu inter toto mücadelesi için “fazla” buluyorsa, eh bu da olsa olsa komik.

Geçen yıl Kayserispor’un başarıyla adımladığı inter-toto / uefa yolculuğu aslında ders almasını bilenler için birçok öğretici done de bıraktı. Öngörülerin aksine erkenden forma giren Kayserispor’da “beklenen” form düşüklüğü yaşanmadı ve pastırmacılar mücadelelerini son maça kadar sürdürdüler. Eğer zirvenin dışına düştülerse, bunun nedeni özellikle Bülent Bölükbaşı’nın sakatlığıdır.

Şu veya bu “vizyonla” inter-toto ya katılma kararı veren Trabzonspor ve onu yönetenlere aklımızın yettiğince şunu önerebiliriz: Bu mücadeleyi ciddiye alın ve mevcut profesyonel kadroyu ideale en yakın bir dizilişle bu mücadeleye hazırlayın! Lig A takımlarıyla oynarken bile “zorlanan ve mahkum” oynayan bu kadronun; muhtemel rakip Zagrep’i kolayca saf dışı edebileceğine belki “istersek hemen şampiyon oluruz”cular inanabilir, lakin futbolun yalın gerçekleri çok farklı şeyler söylüyor.

Hal böyleyken Trabzonspor Başkanı Sayın Nuri Albayrak; inter – toto mücadelesi nedeniyle transferi bu yıl çok erken bitireceklerini açıkladı. Bu açıklama daha ajanstaki sayfalardan düşmeden Abdullah Başer imzalı bir başka açıklamada, transferin Eylül ayına kadar sürdüğü hatırlatılarak “aceleci olmayacağız” ifadesini kullanıldı. Abdullah Başer kim mi? Bilmem, kim? Trabzonspor’da yöneticidir demeyin, sakın ha!!

Şu fotoğrafın neresini yorumlayalım? Deveye sorma faslını geçelim, gülünesidir hallerimiz.

TOLUNAY KAFKAS
                                Trabzonspor ve Milli Takımda yüzlerce maçını izledim. Badi badi yürüyüşü, dik duruşu ve rakipleriyle kurduğu insanca ilişkileri nedeniyle hep “farklı” bir yeri vardı bende. Futbolculuk yeteneklerine dair söylenebilecek en önemli şey şüphesiz müthiş sezgi gücüydü. Şimdilerde Kayserispor’da Ertuğrul Sağlam’dan boşalan yeri doldurmanın planlarını yapıyor, dileriz ki Allah gönlüne göre verir ve Türk futbolu Dünya’yı izleyen, okuyan ve yorumlayan başarılı bir teknik adamla daha tanışır. Tolunay’dan beklentimiz, Kayseri kentini ve onu idare edenleri, İstanbul’a bir teknik adam gönderdiklerinde “gurur duyma” ezikliğinden kendi değerlerini yaratıp yüceltme safhasına taşıma yolunda katkılar yapmasıdır

BATAN GEMİNİN MALLARI BUNLAR. DJOKAY’I KİM ALIR? YA ÖMER RIZA’YI? JUN’U? JEFFERSON’U?

Kimi getirdilerse “dünya starı veya geleceğin yıldızı”ydı. Şimdi bedava vermeye razılar ancak alan yok? Batan geminin değil, Trabzonspor’un malları. Yok mu alan!? Menejarler en çok Trabzonspor’u seviyordur, buna herkes inansın. Futboldan bu kadar bihaber ve markayla bu kadar tezat çapsız ve “paralı” yönetimleri dünyanın başkaca hiçbir yerinde bulamazsınız.
                                Bu arada baba olan Djokay’ı içtenlikle kutluyor ve Nikolay çocuğumuza sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum.

Gemi su alıyor Trabzon! Sesimiz ne kadar geliyor bilmiyorum ama, en azından ara sıra geminin tabanını kontrol edin, delik yamayla kapatılır olmaktan çıkmak üzere.. Osmanlı paşasının padişaha dediği gibi: zulmede zulmede zulmetmeye elde ahali kalmıyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X