İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDostum başlığa dikkat et transfer dosyaMIZZZZ...
adam bilgi verdi nie sorun yaratıyosun boşyere..alınan futbolcu bizim talip olduğumuz futbolcu hayret bişesiniz ha..Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
Isin aci Tarafi, Petricin sözlesmesinde 3,5 milyon Euro`yu getiren alir diye bir madde vardi.İlk olarak AvniAker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet, topu topu 3,5 yilyon Euro....
Lange'ye 14 milyon DM verdigimiz aklima gelince.. :-( :-( :-(
.TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!
Yorum
-
İlk olarak BarışDemirer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadnanın yanındaki kim hangi mevkide oynuo
kale arkasında
Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
İlk olarak Fanatik28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIsin aci Tarafi, Petricin sözlesmesinde 3,5 milyon Euro`yu getiren alir diye bir madde vardi.
valla yaa..bu adam Türkiyede iş yapardı..komple bi futbolcu her yönüyle..Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
pazarlık yok yani ne aşası ne yukarısı 3.5 milyon euroİlk olarak Fanatik28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIsin aci Tarafi, Petricin sözlesmesinde 3,5 milyon Euro`yu getiren alir diye bir madde vardi.
Yorum
-
bakın sizde benim gibi yapın hiçbirşey beklemeyin o zaman bir sorun olmuyorİlk olarak bordomavilican tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealsaydık çeşke bu adamı ben böyle yönetimin bi b.k yapmasını beklemek ten bıktım
)
Yorum
-
Haydi çocuklar aşıya
Transfer sezonu başladı, ancak görüyorum ki bazı arkadaşlar hala verem aşılarını yaptırmamış!
Uzmanlar, transfer sezonuna girilmeden önce, 30 yaş altındaki Trabzonspor taraftarlarının BCG aşılarını yaptırmalarını öneriyor...Yaşı 30'u geçip de en son 24 yıl önce şampiyonluk yaşayan taraftarların da kanser tarama programlarından geçmeleri öneriliyor...Bilindiği gibi göreve gelen Trabzonspor yönetimleri, dünyada taraftarını en çok fıtık eden yönetim olma özelliğini de uzunca bir süredir elinde bulunduruyor...Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum