belkide wedersonu tuncay gittiginde sol kanatta oynatacaklar...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-

Petkovic imzayı attı ve iddialı konuştu!
Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını sürdüren Gençlerbirliği, Sırbıstan'ın Vojvodina takımından Nikola Petkovic'i transfer etti.
Yeni sezon öncesi transfer çalışkmalarına hız veren Gençlerbirliği, 2. Sırp futbolcu transferini gerçekleştirdi. Daha önce Sırp stoper Marco Zoric ile ön sözleşme imzalayan Kırmızı-siyahlı ekip, Sırbistan 1. Ligi ekiplerinden Vojvodina takımından 21 yaşındaki Nikola Petkoviç ile her konuda anlaşmaya vardı.
Sırbistan Ümit Milli Takımı'nda da forma giyen Petkoviç'in savunmanın solunda görev yaptığı belirtildi.
Petkoviç için takımına 600 bin Euro bonservis bedeli verecek olan Gençlerbirliği, genç futbolcuya da yıllık 250 bin Euro ödeyecek. Sağlık kontrolünden geçirilecek olan Petkoviç'de bir problem çıkmaması durumunda sözleşme imzalanacak.
Petkoviç'in transferiyle Gençlerbirliği, yeni sezon öncesinde 4. oyuncu transferini gerçekleştirmiş oldu. Daha önce Sırbistan'ın Banat takımından stoper Marco Zoric ile anlaşan Gençlerbirliği, Karşıyaka'dan ön libero Olgay Coşkun ve Alibeyköyspor'dan golcü Savaş Esen'i renklerine katmıştı.
PETKOVİC İDDİALI
Gençlerbirliği'nin Sırbistan'ın Vojvodina takımından transfer ettiği defans oyuncusu Nicola Petkoviç, Kırmızı-siyahlı takımda iyi işlerin altına imza atacağını söyledi.
Gençlerbirliği'nin yeni transferi Sırp defans oyuncusu Nicola Petkoviç, İHA'ya özel açıklamalarda bulundu. Gençlerbirliği bayrağının önünde yeni takımının atkısıyla poz veren ve Kulüp Başkanı İlhan Cavcav ile tokalaşan Petkoviç, iddialı açıklamalar yaptı. Sırbistan Ümit Milli Takımı'nın da formasını giyen 21 yaşındaki defans oyuncusu, ilk defa yurt dışına çıktığını belirterek, Gençlerbirliği'nin başarısına katkıda bulunmayı hedeflediğini söyledi. Gençlerbirliği'ne transfer olduğu için çok mutlu olduğunu ifade eden Petkoviç, "İlk defa Türkiye'ye geliyorum, ancak gördüğüm kadarıyla Ankara gerçekten çok güzel bir şehir. Gençlerbirliği ise mükemmel bir kulüp. Kendimi çok iyi hissediyorum. Gençlerbirliği'nde iyi işler yapacağıma inanıyorum. Genç bir futbolcuyum. İlk hedefim Gençlerbirliği'nde başarılı olmak. Gençlerbirliği'nden sonrasını şu anda düşünmüyorum. Burada başarılı olduktan sonra ileride belki başka bir büyük kulübe transfer olabilirim" diye konuştu.
Petkoviç, Gençlerbirliği'ne transfer olmadan önce Trabzonspor'da forma giyen Milan Stepanov ile görüştüğünü ve Kırmızı-siyahlı kulüple ilgili çok güzel bilgiler aldığını sözlerine ekledi.
Gençlerbirliği ile ön sözleşme imzalayan Nicola Petkoviç, Avrupa Ümitler Futbol Şampiyonası'na katılacak olan Sırbistan Ümit Milli Takımı kadrosuna katılmak üzere Türkiye'den ayrıldı.
Şu Ersun Yanalın futbolcu bulmasına hayranım kim ne derse desin adam hemen genc yıldızları katmış kadrosuna mesela bu sol bek bizim Stephanovun geldigi takımdan gelmiş kesin önemli bir futbolcu olacaktır......2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
inşallah gider çünkü gerçekten avrupayı hak ediyor süper oyuncu tek olumsuz yanı eziklerin topçusu olması.İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületuncay gitmez bence ... giderse de bişey yapamaz avrupada görürsünüz baq...Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok abi bana kalsa ben hemen alırımda işte bizimkiler alırmı aslında kafamı şu karıştırıyor fb den hiçbir yönetici resmi olarak acıklamadı Wederson transferini yani sadece gazeteler ve ajanslar verdi haber olarak acaba bu ibneler carlos olmazsa elden kacmasın diyemi böyle yaptılar gerci bunların işi belli olmaz ikisinide alabilirler.....
Ikisini birden almak bana göre sacma olur ama biri defans ve biri ofansda oynayacaksa olabilir. Türkiyenin en iyi sol tarafi olur.
Demekki bizimkiler o yüzden sag tarafi saglama aliyor

Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
EGEMEN’DE PARA KRİZİ
Trabzonspor’un renklerine katmak istediği ve bir süredir görüşmeleri sürdürdüğü Bursaspor’un milli stoperi Egemen için dün akşam saatlerinde bir görüşme gerçekleştirildi. Daha önce bu oyuncuyla ön bir görüşme yapan Bordo-Mavili yönetim, bu futbolcunun Bursaspor ile anlaşamaması nedeniyle dün yeniden bir araya geldi. Egemen’in, Trabzonspor yönetiminden tam 1,5 milyon YTL yıllık ücret talep ettiği kaydedildi. Buna karşın Bordo-Mavililer, Egemen’e yıllık 1 milyon YTL önerirken, 3 yıllık da sözleşme yapma teklifinde bulundu. Ancak Bursaspor kaptanı Egemen, bu rakamı kabul edemeyeceğini dile getirerek durum değerlendirmesi yapması gerektiğini vurguladı.
Başka İsimlere Yöneldiler
Yaklaşık bir saat süren görüşmenin ardından Bordo-Mavili yönetim, “Bu şartlarda kesinlikle anlaşamayız. Bizim son öremiz 1 milyon YTL’dir, düşün ve bize kararını bildir” dediler. Egemen de bunun üzerine masadan kalkarken, kendisine biraz zaman tanınmasını talep etti. Egemen’in transferinin birkaç gün içinde netleşmesi bekleniyor. Bordo-Mavililer, bu gelişmeden sonra yönünü Gaziantepsporlu Bekir İrtegün ile Ankaragücü’nden Emre Güngör’e çevirdiler. Bu oyuncularla ilgili girişimlerin de sürdüğü vurgulandı. Oftaşsporlu Giray’ın da düşünülen isimler arasında olduğu belirtildi. Trabzonspor’un, Ziya Doğan’ın da isteği doğrultusunda bir stoper alacağı belirtildi.Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:
Yorum
-
UFUKHAN’A DA KIYMAYIN!
Trabzonspor yönetimi göreve gelirken, “Takımdaki Trabzonlu sayısını artıracağız, altyapıyı çok daha üretken hale getireceğiz ve yıldız yetiştireceğiz” mesajını vermişti. Ancak Nuri Albayrak başkanlığındaki yönetim göreve geldikten sonra ne altyapıdan oyuncu çıkarılabildi, ne de takımdaki Trabzonlu sayısı artırılabildi. Hatta sayı her geçen gün düştü ve bugün Bordo-Mavili takımın 25 kişilik kadrosunda ancak 5 Trabzonlu bulunuyor. Yönetimin izlediği transfer politikası ve Teknik Direktör Ziya Doğan’ın zorlamaları, bu sayının daha da azalmasına neden olacak gibi gözüküyor. Özellikle takasta kullanılacak isimler arasında genç Trabzonlu yıldız adaylarının bulunması her kesimi rahatsız ediyor. Takımdaki Trabzonluların sayısının artması gerektiğinin altı çizilirken, mevcut politikaların kulübü uçuruma götüreceğine işaret ediliyor.
Son Kurban Ufukhan mı?
Geçtiğimiz dönem içinde birçok Trabzonluyu elden çıkaran veya kiralık olarak veren Trabzonspor kurmaylarının, bu kez de Ufukhan Bayraktar gibi güven duyulup forma verildiğinde çok şeyler üretebilecek bir oyuncuyu takasta kullanmayı planladığı dile getiriliyor. Ufukhan Bayraktar’ın özellikle Kemal Okyay’a karşılık Kayserispor’a verilmesi düşünülen isimlerden biri olduğu belirtiliyor. Ufukhan Bayraktar, Trabzonspor’da forma giyip, hizmet etmek istediğini söylemesine karşın, başta Teknik Direktör Ziya Doğan olmak üzere, günlük başarı peşinde koşarak bu ismi de gözden çıkarma noktasına gelmiş olması tepkiyle karşılanırken, “Kulübün içi, Trabzonlular gönderilerek boşaltılıyor. Başarı isteniyorsa tam tersi bir politika üretilmesi gerekir” yorumlarının yapılmasına neden oldu.Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:
Yorum
-
KARA DELİĞİ KAPATACAK!
Trabzonspor’da göreve gelirken, ‘Yıldızlar alacağım’ diyen ve paralı başkan olarak lanse edildiği için de üyelerden büyük destek bulan Başkan Nuri Albayrak, şimdi tam tersi politika izliyor. Göreve gelmelerinin üzerinden 6 ay geçmeden Fatih Tekke gibi Bordo-Mavili takımda 4 sezonda 130 gole imza atan Fatih Tekke’yi satan, Musampa ve Marcelinho gibi yaşları kemale ermiş futbolcuları transfer ederek taraftarın gözünü boyayan Albayrak, stratejisini yine değiştirmedi. Fatih’i satıp elde edilen 7 milyon 450 bin avro ile hem kulübün temel ihtiyaçlarını karşılayan, hem de transfer edilen futbolculara ödemelerde bulunan Albayrak, bu kez aynı yöntemi Milan Stepanov’a uygulayacağının sinyallerini verdi.
Mazeretleri de Hiç Değişmiyor
Albayrak’ın 2006 Ocak ayında transferini gerçekleştirdiği Sırp futbolcu Milan Stepanov başarılı olup ülkesinin de A Milli takımında forma giyince bir anda Avrupa’nın gözdesi haline geldi. Daha önce Chelsea, İnter Milan gibi kulüplerin transfer teklif ettiği söylenen Stepanov’la ilgili olarak şimdi de pazarlama faaliyetleri başladı. Bu futbolcuya İspanya’dan Atletico Madrid ve Getafe kulüplerinin transfer teklifi yaptığı duyurulmuştu. Şimdi de İngiliz kulüplerinden Wigan Athletic, Reading ve Watford’dan teklif geldiği ifade edildi. Trabzonspor yöneticileri ise, “Stepanov gitmek istiyor. Bizim de onu satmaktan başka çaremiz yok. Burada kalmak istemeyen futbolcuları tutamayız” demeleri dikkat çekiyor.
Gözden Düşürülecek ve Gidecek
Ligin ikinci yarısında Teknik Direktör Ziya Doğan’ın Risp’i tercih etmesi ve bu oyuncuyu ikinci plana itmesinin ardından Stepanov’un haklı olarak morali bozulmuştu. Risp’in sakatlanmasının ardından ise forma kendisine verilmesine rağmen, ‘Ziya Doğan olduğu sürece, transfer ettiği oyuncuların dışındaki isimlere forma vermez. Bu nedenle de ilk iş olarak Stepanov satılacak’ iddiaları ortaya atılmıştı. Stepanov’un, ülkesine giderken, Trabzon’da yakın arkadaşlarına, “Ziya Doğan beni istemiyor. Dönmeyebilirim” dediği ileri sürülürken, yöneticiler de şimdi bu sözleri silah olarak kullanmaya başladı. Kendi aldıkları ve Trabzonspor’da yıldızlaşan isimleri bile satmak için mazeret üretmeleri tepkiyle karşılandıKiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:
Yorum
-
Dogru Tuncay gidebilir diye işi saglama almışlar olabilir ama Tuncay gitmeyecektir bence daha fazla paraya imza atmak için bu kadar bekletiyorlar bence zaten menajeri cok paracı bir adamİlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIkisini birden almak bana göre sacma olur ama biri defans ve biri ofansda oynayacaksa olabilir. Türkiyenin en iyi sol tarafi olur.
Demekki bizimkiler o yüzden sag tarafi saglama aliyor

2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
Tuncay kalsada illa sol tarafta oynayacak diye bir durum yok. Sag tarafta veya forvet arkasi oynayabilir. Tuncay bana göre sol tarafin adami degil.İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDogru Tuncay gidebilir diye işi saglama almışlar olabilir ama Tuncay gitmeyecektir bence daha fazla paraya imza atmak için bu kadar bekletiyorlar bence zaten menajeri cok paracı bir adam
Ama sonucda nerede oynarsa oynasin ezik takimin oyuncusu degilmi. Onumu düsünecegiz
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAman aman Suayip geldi kacayım ben şimdi bura eski haber yıgınına dönecek..........
Banada bu Haberler tanidik geldi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum