Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak the cotanak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu cabi falan ziyanın vizyonunu gösteriyor bu herif kaç futbolcu tanıyor ki.

dünyadaki bütün ön liberoları tanıdığına emin olabilirsin
    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      nasıl mı olıo örnek thuram örnek makalele örnek aurelio hücuma katkı dayapabilen göbek oyuncusuda diebilirsin !
      kardeş yapma gözünü sewiiim thuram adam son defans (son adam ) oynuo her takımda ne hücumu 2. si ben hayatım boyunca daha makalele nin asisit yaptığını görmedim 3. ise aurelio zaten aslında ön libero oyuncusu değil ...

Yorum

• Family name:
        Džeko
        Name: Edin
        Date of birth: 17.03.1986
        Height:192 cm
        Weight: 80 kg
        Team position: Centre forward or behind the centre forward depending on the game formation.
        Nationality: Bosnia and Herzegovina (B&H) Address of residence: St. 8 Marta No.6, Sarajevo, Bosnia and Herzegovina
        Civil state: Single
        Playing career:
        1996-2003
        Youth school in FC Zeljeznicar
        2003-2005
        I team in FC Zeljeznicar 1.League in B&H
        2005-2006
        FC Usti nad Labem 2.League ? Czech Republic
        2005-present:
        Member of FC Teplice 1.League ? Czech Republic

National team:
        2003
        Kazakstan Dzeko played for U-19 in the qualifications
        2004
        Italy Dzeko played for U-19 in the qualifications
        2007
        Holland Dzeko played for U-21 in the qualifications for European
        Championship: B&H-Armenia 3:2 (Dzeko skored the second goal); B&H-Norway 1:1; B&H-Czech Republic 1:2; revanche match Czech Republic-B&H 1:1.
        Appearances with Clubs:
        For FC Zeljezničar, Edin Dzeko played 3 rival seasons in the youth section and at 17 years he had a debut for the First Team on the CUP UEFA match against Hearts- Scotland.
        For the First Team FC Zeljezničar he played in 40 matches and he achieved 5 goals.
        As a player on loan from FC Teplice to FC Usti nad Labem, Edin Dzeko had 17 matches in the half-season 2005-2006, he achieved 6 goals and thus he was the first shot in the team and the best rated player.
        He was returned to FC Teplice in the winter transfer period in the season 2005-2006, he played 11 matches in the starting lining and in 2 matches he played for 20 minutes. He achieved 3 goals and he extorted 3 penalties. The journalists nominated him 8 times in the team of the round.
        During an indoor soccer tournament held in January 2006 in Dresden- Germany, Dzeko won the tournament with FC Teplice and was pronounced the best shot and the player of the tournament.
        On the tournament Tip Sport Cup held in January 2006 in Most and Prague, FC Teplice won over FC Salvia Prague in the finals and Dzeko was pronounced the best shot of the tournament with 4 achieved goals in 6 matches.
        During the season 2006-2007, out of 14 matches Dzeko has played in all of them, he has achieved 6 goals and he is the first shot in the team.

( sezonu 13 golle bitirdi. Biyografi güncel değil. Türkiye'yede bir tane gol attı. )
        -------

Tomas Jun ile takası düşünülebilir.
        En son Serdar A tarafından düzenlendi; 05.06.2007, 18:11.

Yorum

• Rakiplere rica edelim de bize atak yaparken sağ tarafımızdan atak yapsınlar bu sene

Şaka. Güzel ya sağlam takım oluruz umarım artık. Bıktım umutsuzluğu taşımaktan
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Şu başlıkta insanın başı döner valla
            En iyisimi bi müddet uzak kalkmak. Lİgler başlayana kadar mesela
            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Sol Beke Gogua alınsa çok iyi olurdu ama o olmazsa Kayseriden Toledo da düşünülebilinir...

Sol Bekte Paraguaylı ve Şilili gibi Güney Amerika ülkelerinde çok iyi oyuncular çıkıyor...
              En son cınar#7 tarafından düzenlendi; 05.06.2007, 18:12.

Yorum

• Biz şimdi bu Jabi'ye nasıl imza attıracağız onu merak ediyorum...
                Elimizde kalanların sözleşmelerini feshedecek isek eğer bayağı bir tazminat öderiz o zaman da hangi para ile transfer yapacağız?
                Ayrıca hala sol taraf bas bas feryad ederken transfer için hangi akıl karı iş ile zaten halihazırda elimizde dört oyuncu bulunan mevkiye Adnan (Hüseyin, Ferhat, Hasan, Ayman) sonra da elimizde yine Tayfun'u da sayarsak iki oyuncu bulunan mevkiye Serkan (Musa, Tayfun) Ve en sonunda sağ açık olarak kabul edersek elimizde Türkiye'deki en iyi iki sağ açığın olduğu bölgeye Jabi (Yattara, Gökdeniz) transfer yapılıyor.
                Dolu mevkilere bile transfer yapıyorsak o halde büyük ihtimal bu yıl en az dört tane sol açık ve üç tane de oyun kurucu alırız..
                Çıldırmamak işten değil.
                Vallahi ben artık devrim yanlısı olmaya başladım.
                Ziya Doğan'nın da onu aklı ile hareket eden yönetimin de artık sözlü protestodan ileri bir boyutta ciddi ciddi uyarılması lazım.
                Yürüyüş mü yaparız özel gün mü bekleriz orasını bilmem.
                Ama çok büyük ses get,recek bir ortak faaliyet kesinlikle olmalı.
                Bu iş böyle yürümez.
                Dört oyuncu ile anlaşılmış ana en fazla biri işimize yarayacak o da bir ihtimal.
                Yuh değerli yönetim.
                Yuh değerli hoca.!
                Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• ben 10 numara istiorum bugün bu mesajı 5 kere yazdım heralde kardeşim bas bas bağırıo işte yok bi 10 numara (oyun kurucu)

Yorum

• türkiyede neredeyse almadığımız dfans oynucusu kalmadı şimdi yurt dışına açılalım hadi bunları yapacağına bir gaktuson olsun yeterr de
                    işkenaz

Yorum

• Riquelme Riquelme Riquelme...
                      Jun'da 4 Mİlyın dolar verebilecek gücümüz var ise Riquelme'ye de bu yıl en fazla 6-7 Milyon dolar vererek yüzyılın transferini yapmış oluruz.
                      Zor değil hakikaten!
                      Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• khe

katılıyorum sana arkadaş.ses getirebileceğimiz birşeyler yapmalı..aklıma ilk gelen kalabalık bir yürüyüş..
                        TRABZON

Yorum

• ya jun a o kadar para werdiler yaa o paraya azcık daha ekler ne biliim bi lincoln bi riquelme yi rahat alırdık yazıkk...

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ya jun a o kadar para werdiler yaa o paraya azcık daha ekler ne biliim bi lincoln bi riquelme yi rahat alırdık yazıkk...

rüya görmeyi bırak renkdaş gerçekçi olalım..
                            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• rüya mı sizce bu gs lincoln un peşinde sanki ne kadar werebilcekler ona en fazla 4-5 m ee biz jun a 3.5 werdik ya azcık daha ekler alırdk lincoln u ben burda rüyalık bişey göremiom

Yorum

• New Castle United'in Gökdeniz icin 1 milyon paund verdigini söyledi dün aksam tv de.
                                Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X