İlk olarak Th3_pislick-61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
solda ziya kendi oynıcakmış ..İlk olarak Th3_pislick-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemehmet çakır ?
bide bizim bir sürü sag kanat oldu sola kim bakıcak boş mu kalcakmş

Yorum
-
HAMSİ dostum ..
tüm bu gelişmelere karşın takımda hala bir teknik direktör yok en büyük problem bu aslında ...en büyük ve ciddi bir problem ....bir de şu konu var ki eger kongreye kadar takım zirveden kopmazsa bu yönetim % 100 devam eder o ortamda yönetim yıkmak çok zor olasılık .... işe bakınız takım iyi olsa dahi ciddi bir yönetim ve teknik direktör problemi hep olacak ....ama şuna inanıyorum ki şu an gözüktüğü kadarı ile ne kadar kötü durumda olsak dahi sezona bjk ve gs nin önünde ve daha fazla şansla başlıyacagız ..
)) sanırım geçen seneden daha iyi oluruz tabii ki asla ölçü değil ....gençler ile sadece gökhan ve girayı istediklerini biliyorum .. çünkü kimin tavsiye ettiğini biliyorum ... gökhan imkansız gibi ...giray bir ihtimal ama bize çok yaramaz giray.. yazık olur paraya ...bir dönem engini araştırdıklarını biliyorum orjinal gençlerden yani oftaş dan değil ...mehmet çakır ile ilgili hiç bir şey duymadım ...yaklaışık 10 gün önce öyle bir durumda yoktu .. ama sanırım gençlerden bir topçu alacagız çünkü cav cav parayı kurtarmaya çalışıyor bizim risp ve ayman dan dolayı borcumuz var ve hiç para ödememiş bizimkiler ))))veya yani daha epey borcumuz varmış ...cav cav bizden adam alacakmış parayı kurtarmak için ...kendi adıma haşim sayitogluna yakın olan bir abimize mehmet çakırı alacagımıza engini alalım dedim ....ama mehmet çakır konusunda hiç bilgim yok ki gençlere uzak biri değilim ...
Yorum
-
kardeş bak adnan ve serkan imzaladı , jabiyle anlaşıldı tek sorun kadrodaki yabancı sayısı bir diğer anlaşılan futbolcu ise mehmet akgün diğer söylenenler kesin değil daha...
son anda bir sıkıntı çıkmazsa Altay dan Sancak da tamam ....çok iyi olacak o oglan ..en azından ben çok ümitliyim .. gerçi ben keceli den büyük hayal kırıklıgı yaşadım
Yorum
-
Egemen yuvada kaldı!
Transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor Yönetimi, kaptan Egemen Kormaz ile bir yıllığına daha anlaştı.. Egemen yuvada kaldığı için mutlu olduğunu söylerken, "Yeni hocamız Bülent Korkmaz ile karakteristik olarak benziyorum. Benim için bir şans olarak görüyorum" dedi.."İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
tabi kardeş ;İlk olarak Th3_pislick-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya ben futbolla ilgileniomda bu futbolcular cogunu bılmuııom:
bu anlasma imzaladıklarımızın mevkilerinii yazarmısınz bi zahmet
ama bize bi yıldız lazım yaw şampiyonluk için sart bea
jabi (erciyes ) 26 yaşında sağ defans
serkan (fenerbahçe ) 24 yaşında orta saha
sancak (altay ) 25 yaşında sol defans
adnan (samsunspor ) 25 yaşında sağ defans (orta saha )
....
Yorum
-
+ cagdas,hasan,cellaledin,İlk olarak Th3_pislick-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi oke dee simdi bukadr defansı napcaz bız yaw ferhat nolcak musa nolcak erdınc nolcak risp nolcak stepanov nolcak hea ?Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum