İlk olarak sharveladze tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
erdinci geri getmeleri lagzim imis... Erdinc ordan resmen kacti kacti.... begenmedi onlari.. soyle bi lafi varr erdincin Kayserili olmama ragmen kendimi daha cok Trabzonlu hissediyorum futbol hayatimdan sonra Trabzona yerlesmeyi dusunuyorum..Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
-
Arkadaşlar son günlerde ulusal medyada anlaşmaya vardığımız iddia edilen bir çok isme rastlıyoruz. Bunların gerçeklik payı nedir bilinmez ama yönetimin yoğun bir çabaya giriştiği ortada. Ancak bunun kontrolsüzce bir transfer politikası olması da büyük tehlikedir. Geniş kadro kurmak amacıyla her bir mevkiye kaliteli ama birbirinin yerini çok rahat doldurabilecekleri için gereksiz 3-4 tane futbolcu yığmalarından korkuyorum. Tıpkı Bjk misali.
Örneğin medyada anlaştığımız iddia edilen futbolcular Adnan, Serkan ve Jabi aynı mevkinin oyuncuları. Serkan her ne kadar Orta sahada parlamışsa da defansın sağında da çok başarılı olmuştur. Kaldı ki Kayserispordan Tayfun da geri dönecek.
Geçen sezon da solbek mevkisine 3 tane adam almıştık. Ancak hiçbiri işe yaramadı. Umarım bu sene aynı şeyleri yaşamayız.
Medyada adı geçen olası transferlerimiz:
Serkan
Adnan
Jabi
Martinez, Hasegiç, Cordoba
Mehmet Çakır
Sancak
İlhan Parlak
Egemen
...
Bınların yanında kiralık olarak oynayıp kimisi satılacak listesinde kimisi de takımda düşünülen futbolcularımız da var
Jun
Djokaj
Tayfun
Ergin Keleş
Diğer genç arkadaşlarımız.Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.
Yorum
-
Riquelme Hazır !

Trabzonlu taraftarların gönlündeki 10 numara olan Juan Ramos Riquelme'de sürpriz gelişme. Yıldız futbolcu Trabzonspor'dan çağrı bekliyor.
Defans ve kale arayışlarını yurtiçinde sürdüren Trabzonspor , Forvet hattını güçlendirmek için rotasını Arjantine çevirdi. Polonya'dan eli boş dönen Ziya Doğan Yardımcılarıyla beraber apar yopar Güney Amerikanın yolunu tuttu.
Arjantinlilerin ünlü yıldızı ; Ziya Doğan'ın takımında oynamak gurur verici. Umarım bu gururu yaşayabilirim. Ayrıca trabzon taraftarı müthiş , şartlarda anlaşırsak trabzona gelmek için sabırsızlanıyorum "dediği belirtildi"
Heyecan yarattı
Bordo Mavili yönetimin "Hiçbir yıldızımızı satmıyoruz" açıklamasının ardından Gökdenizde takımda kalacağını belirtti. Öte yandan bu gelişmelerin üzerine Takım patronu Ziya Doğan'ın Riquelme ile görüşmek için Arjantine gitmesi taraftarlarda büyük heyecan yarattı.
Taraftarlar ; Riquelme takımımıza güç katar. özellikle Avrupa kulvarında çok faydalı olur görüşünde birleşti.
Trabzon yönetimi Riquelme dışında ; Linderoth , Mansare ve Feindouno ile pazarlıkların son hızıyla sürdüğü belirtildi.
Kaynak; AntiFotomaçEn son Serdar A tarafından düzenlendi; 05.06.2007, 18:49.
Yorum
-
İlk olarak ThE_PuNiShEr_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya benim anlamadıgım bişe bunlar 2 senedir süperiz diyolar 2 senedir üzerindeyiz bunların nası bi iş bu...
Ölümüz bile onlarin üstüne cikmaya yetti.
Dahada konusuyorlar pastirma beyinliler!
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
sana helal olsun........İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRiquelme Hazır !

Trabzonlu taraftarların gönlündeki 10 numara olan Juan Ramos Riquelme'de sürpriz gelişme. Yıldız futbolcu Trabzonspor'dan çağrı bekliyor.
Defans ve kale arayışlarını yurtiçinde sürdüren Trabzonspor , Forvet hattını güçlendirmek için rotasını Arjantine çevirdi. Polonya'dan eli boş dönen Ziya Doğan Yardımcılarıyla beraber apar yopar Güney Amerikanın yolunu tuttu.
Arjantinlilerin ünlü yıldızı ; Ziya Doğan'ın takımında oynamak gurur verici. Umarım bu gururu yaşayabilirim. Ayrıca trabzon taraftarı müthiş , şartlarda anlaşırsak trabzona gelmek için sabırsızlanıyorum "dediği belirtildi"
Heyecan yarattı
Bordo Mavili yönetimin "Hiçbir yıldızımızı satmıyoruz" açıklamasının ardından Gökdenizde takımda kalacağını belirtti. Öte yandan bu gelişmelerin üzerine Takım patronu Ziya Doğan'ın Riquelme ile görüşmek için Arjantine gitmesi taraftarlarda büyük heyecan yarattı.
Taraftarlar ; Riquelme takımımıza güç katar. özellikle Avrupa kulvarında çok faydalı olur görüşünde birleşti.
Trabzon yönetimi Riquelme dışında ; Linderoth , Mansare ve Feindouno ile pazarlıkların son hızıyla sürdüğü belirtildi.
Kaynak; AntiFotomaç
2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRiquelme Hazır !

Heyecan yarattı
Kaynak; AntiFotomaç
Ulan abarti Haberi en iyi biz TÜRKLER beceriyoruz
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
TS Sancak'ın Peşinde
Trabzonspor'un tranfer lisetisnde bulunan genç futbolcu Sancak Kaplan haber61.net'e konuştu.
Geçtiğimiz sezon Altay formasını giyen Sancak, Trabzonspor yönetiminin kendisi ve menejeriyle temasa geçtiğini belirterek, Trabzonspor yönetimi beni istiyor, bende Trabzonspor gibi büyük bir camiada top koşturmaktan büyük bir mutluluk duyarım dedi.
Sancak, Trabzonspor teknik direktörü Ziya Doğan'la Malatyaspor'da birlikte çalıştıklarını belirterek şunları söyledi; “Ziya hoca beni Malatya'dan tanıyor.Malatyaspor Uefa'ya gittiği dönem Ziya Hoca ile birlikteydik. Bonservisim şu an elimde.Türkiyeden bir çok kulüpten teklif alıyorum ama benim öncelikli tercihim Trabzonspor olacak.İnşallah en kısa zamanda Trabzonspor'la masaya oturup borda mavili formayı giyerim.Trabzon Türkiye'nin en büyük kulüplerinden bir tanesi.Her futbolcunun formasını giymeyi hayal ettiği bir kulüp.Transferim birkaç gün içinde netlik kazanacak.Şu an Trabzonspor'a gelmek için sabırsızlanıyorum”
Yorum
-
oo soyle bi 5 gol atsa, iyi mi olur kotu mi olur bilmem kaybetmek istemiyorum onuİlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar akşam Brezilya ile oynayacagımız Milli macta Umutumuz adam gibi adam Umut Bulut İlk onbirde oynayacak Allah utandırmasın inşallah başarılı olur Umut
Arkandayız Umut tüm trabzonun kalbi seninle.........
2 gol atsin yeter
...
Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
-
zuhahahaha ulen ziyayı tanıyomu acaba bu adamİlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRiquelme Hazır !

Heyecan yarattı
Kaynak; AntiFotomaçİstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRiquelme Hazır !

Heyecan yarattı
Kaynak; AntiFotomaç
bi haber ancak bukadar sacma olur yuhhhhh diyorum artik...adamin daha ismini yazmasini bilmiyorlar...ismi juan ROMAN riquelme ramos degil...trabzonspora gelmek icin sabirsizlaniyormus , ziya doganin takiminda gurur vericiymis.....yuhahahaahhaah...antifotomac diyorlarda fotomaca kurban olsunlar bunun yaninda..."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum