Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaşlar konuyla alakasız ama bişe soracam..kombineler satışa çıktımı çıktıysa fiyatlar hakkında bi bilgisi olan var mı??

Yorum

• Arkadaşlar yabancı kaynaklara göre Mehmetçik 2000 askerle K.Irak'a girmiş. Allah yardımcımız olsun...

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        onu jefferson düşünsün..........
        bence yönetim düşünsün jeffersene alan da onlar..

Yorum

• İlk olarak fsagir_ktu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaşlar yabancı kaynaklara göre Mehmetçik 2000 askerle K.Irak'a girmiş. Allah yardımcımız olsun...

affına sığınarak derhal link kaynak vs istiyorum ...

Yorum

Arkadaşlar yabancı kaynaklara göre Mehmetçik 2000 askerle K.Irak'a girmiş. Allah yardımcımız olsun...
            Allah yardimcilari olsun.
            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

iyi bir transfer ama geç kalındı...

Yorum

• İlk olarak .: alper :. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                affına sığınarak derhal link kaynak vs istiyorum ...
                Az önce fox tv veya starda izledim haberlerde. reutersta yazıyormuş.

Yorum

• İlk olarak .:trabz0nspor:. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  iyi bir transfer ama geç kalındı...
                  Sen dalga mı geçiyorsun arkadaşım.

Yorum

• cnn de okudum şimdi..
                    haber var...

Yorum

• ben buldum
                      ...Allah gazamızı mübarek etsin...

burda olmazs serbest kürsüye baslık açılsın...

Yorum

• Allah yardımcıları olsun..offf offff
                        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• allah yardımcıları olsun inşallah allah hepsini o şerefsizlerden korusun.

Yorum

• Milliyet.com.tr

AP: Türk askeri Kuzey Irak'a girdi

AP haber ajansı, Türk askerinin Kuzey Irak'a girdiğini iddia etti. Reuters haber ajansı ise, Genelkurmay'ın bu bilgiyi teyit etmediğini belirtiyor. CNN International Pentagon'un olayı doğruladığını duyurdu. Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada ise, bölgedeki aktivitede bir değişiklik olmadığı bilgisi verildi. Bölgesel Kürt Yönetimi de Türk askerinin K.ırak'a girdiği yönündeki iddiaları yalanladı

Associated Press haber ajansı, Türk güvenlik yetkililerine dayanarak, birkaç bin Türk askerinin Kuzey Irak'a girdiğini duyurdu AP’nin ‘acil’ koduyla geçtiği haberde kimliklerinin açıklanmaması şartıyla konuşan iki üst düzey yetkili K.Irak’a yapılan baskının kapsamının limitli olduğunu ve bu atağın son haftalarda Türk liderlerinin bahsettiği büyük operasyonla ilgisi olmadığını belirtti.
                            AP’yi telefonla arayarak konuşan kıdemli yetkili şöyle konuştu: ‘Bu büyük bir saldırı değil. Bölgeye on binlerce asker girmedi’ AP ayrıca kendilerine telefonla bilgi veren yetkililerin Türk güçlerinin Kuzey Irak’ın neresinde operasyon yapıldığına dair bilgi vermediğini ayrıca operasyonun ne kadar süreceği konusunda da bilgi vermediğini belirtti.
                            Reuters haber ajansı ise Genelkurmay'ın, bu bilgiyi teyit etmediğini duyurdu.
                            ABD Savunma Bakanlığı Pentagon ise Türk askerinin, Kuzey Irak'a girdiğini doğruladı.

Gelişmeleri izliyoruz...
                            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

burda olmazs serbest kürsüye baslık açılsın...

açılmadı halaa...

Yorum

açılmadı halaa...

Ben acdim Kardesim

Forum üyelerinin kültür, sanat ve eğlence dünyasına ilişkin paylaşımlarda bulunduğu ve keyifli sohbetler gerçekleştirdiği forum bölümüdür...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X