İlk olarak POYRAZ.61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
arkadaşalr tesadüfen rastladığım bi yorumu sizle paylaşmak istedim
pastırmasporlu bi eziğin transfer yorumu

denızlıspor dusecek zaten..yusuf u kesınlıkle bız almalıyız..bıraz agır bır oyuncu ama bızım takımı yonlendırebılecek yetenekte bır oyuncu..kayserıspor bu sezon yordanov un yoklugunu cok hıssettı..onun bolgesıne kesınlıkle ılk dusunulmesı gereken oyuncu yusuf..bır de trabzonsporlu erdınc ı gerı getırmlıyız..hava toplarından cok gol yedık bu sene..hem kayserılı olusu da ayrı bı havaya sokar erdınc ı..forvette de hızlı bır oyuncu daha bulunmalı gokhan ın yanına..mesela yattara yı alabılırız..neden olmasın kı..bız trabzon dan daha buyuguz ne de olsa!....Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
Muhahahaa aynenİlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemilyon mu milyar mi ? milyon sa 1 corabini verebiliriz..
Gökdenizin degeri 8 milyondan asaga degildir.Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Yorum
-
İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşalr tesadüfen rastladığım bi yorumu sizle paylaşmak istedim

denızlıspor dusecek zaten..yusuf u kesınlıkle bız almalıyız..bıraz agır bır oyuncu ama bızım takımı yonlendırebılecek yetenekte bır oyuncu..kayserıspor bu sezon yordanov un yoklugunu cok hıssettı..onun bolgesıne kesınlıkle ılk dusunulmesı gereken oyuncu yusuf..bır de trabzonsporlu erdınc ı gerı getırmlıyız..hava toplarından cok gol yedık bu sene..hem kayserılı olusu da ayrı bı havaya sokar erdınc ı..forvette de hızlı bır oyuncu daha bulunmalı gokhan ın yanına..mesela yattara yı alabılırız..neden olmasın kı..bız trabzon dan daha buyuguz ne de olsa!....
bunlar bu sene kümeye oynar..bjk topuzla gökhanı alır..malum sağlamı getirdiler...bunlarda dogru junior pastırmanın yanına
Yorum
-
İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşalr tesadüfen rastladığım bi yorumu sizle paylaşmak istedim

denızlıspor dusecek zaten..yusuf u kesınlıkle bız almalıyız..bıraz agır bır oyuncu ama bızım takımı yonlendırebılecek yetenekte bır oyuncu..kayserıspor bu sezon yordanov un yoklugunu cok hıssettı..onun bolgesıne kesınlıkle ılk dusunulmesı gereken oyuncu yusuf..bır de trabzonsporlu erdınc ı gerı getırmlıyız..hava toplarından cok gol yedık bu sene..hem kayserılı olusu da ayrı bı havaya sokar erdınc ı..forvette de hızlı bır oyuncu daha bulunmalı gokhan ın yanına..mesela yattara yı alabılırız..neden olmasın kı..bız trabzon dan daha buyuguz ne de olsa!....
kardes eklemeyelim soyle komik yorumlari o kadar buyuk takimlarki bjkye td yolladiklari icin cok mutlular
Yorum
-
Üç maç içinde oynadığı bir kirli donunu alabilirler o paraya..İlk olarak POYRAZ.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNew Castle United'in Gökdeniz icin 1 milyon paund verdigini söyledi dün aksam tv de.
Ya da hava...
Yorum
-
Vah vah vahİlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşalr tesadüfen rastladığım bi yorumu sizle paylaşmak istedim

guzelim ulkemizde boyle akil hastalari da varmis..
pastirma kokusu beynine vurdu onun heralde...
Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
-
İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuhahahaa aynen
Gökdenizin degeri 8 milyondan asaga degildir.
Ben baskan olsam en az 15 milyona gokdenizi satardim ve ciddiyim.... ribbery miberi gokdenizden cok mu daha iyiler? tek sorun Trabzonsporda oynamasi ve Turk ligi..(parasal acidan)Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
-

yattarayı alabilirlermiş...
Yorum
-
5 degil 125 isteriz (oyle bise hatirliyorum basbakanin soyledigi bir laf.. ama unuttum)İlk olarak griffin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 milyon pound yaklaşık 2.5 milyon dolar eder az az biraz daha arttırın lütfen 5 milyon paund olabilir meselaSaldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

)
Yorum