İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Eger Ziya Serkan'i orta'da oynatacaksa bence geldiginden beri en mantikli oyuncu kullanimini yapmis olur.. Ama ortasahada Huseyin ve Ayman'la beraber uc onlibero olarak oynatacaksa lafimi geri aliyorum..İlk olarak DTGERENIMO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleziya diyorki serkan orta saha oyuncusu fener yanlış oynattı ben çok verim alcağım yani demek istiyorki oyun kurucu buldum daha ne diyorsunuz
sıradan takım transferleir yapıyoruz sıradan küçük düşünceli yönetimle hocaylda başkası beklenemez zatenİnadına Trabzonspor !
Yorum
-
kardeş sorması ayıp o nasıl oluooİlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülejabi_sağ bek
serkan_orta saha
sancak_sol bek
adnan_hücuma dönük ön libero(sağ bek değil)

ofansif önlibero
Yorum
-
Trabzon'dan toplu imza geliyor
Trabzonspor'da dış transfer çalışmaları sürüyor. Daha önce Samsunsporlu Adnan ve Fenerbahçeli Serkan ile ön protokol imzalayan bordo-mavili takım, Kayseri Erciyesspor'un Gineli oyuncusu Jabi ile de her konuda anlaşmaya vardı.
Adnan, Serkan ve Jabi ile 11 Haziran'dan sonra büyük olasılıkla toplu olarak sözleşme imzalanacağı bildirildi. Ancak Jabi'nin transferinin, yabancı kontenjanının azaltılması veya Futbol Federasyonu'nun yabancı kontenjanı konusunda alacağı karara bağlı olduğu bildirildi. Kaleci transferinde ise Sakaryasporlu Martinez'in alınmasının zor olduğu öğrenildi. Martinez'e alternatif olarak, Cordoba'nın da aralarında bulunduğu bazı isimlerin gündemde olduğu kaydedildi. Kaleci arayışlarının teknik direktör Ziya Doğan'ın isteği doğrultusunda daha sonraya bırakıldığı öğrenildi. Doğan'ın öncelikle savunmaya yapılacak transferlerin tamamlanmasını istediği bildirildi.Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:
Yorum
-
İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleözer hurmacı
ali güzeldal
mehmet akgün
tevfik köse
nizamettin çalışkan
sezer
savaş(istanbulspor paftan)
nizamettin çalışkan ile ali güzeldal ın gelmesini çok isterim
bunlar ilerde çok iş yapa
r
Yorum
-
yaw nedir bu bu kadar defans oyuncusunu napacak bunlar..benim bunlara daha orjinal bi önerim var..en iysi bi tane inşaat ustası transfer edelim bizim ceza sahasının oraya duvar örsün her maçç...Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Georgien
ol Bek

Yorum