Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nuri Şahin, Cimbom’un gündeminde olan B.Dortmund’taki takım arkadaşı Mehmet Akgün’ü överken, "Oynadığımız yerler ayrı. Ama futbol açısından benden daha iyi meziyetleri olduğunu açıkça söyleyebilirim" dedi.

BİR ata sözü vardır, "Ucuzdur vardır illeti, pahalıdır vardır hikmeti" İşte bu sözler tam Galatasaray için geçerli. Sarı kırmızılı yöneticiler, yabancı transferi için büyük rakamlar veremeyeceklerini açıklarken, küçük ama faydalı futbolcuları kadroya katmak için çaba harcıyor. Galatasaray’ın sol kanada istediği oyuncuların başında, Nuri Şahin’in Borussia Dortmund’da forma giyen takım arkadaşı Mehmet Akgün geliyor.

Benden meziyetli

Milli Takım’ın kampında görüştüğümüz Nuri Şahin, arkadaşını göklere çıkardı, şunları söyledi: "Galatasaray bu oyuncuyu kadrosuna alırsa karlı çıkar. Bir kere çabuk, futbolu iyi bilen, savaşmayı seven, topları iyi kullanan bir oyun stili var. Oynadığımız yerler ayrı. Ama futbol açısından benden daha iyi meziyetleri olduğunu açıkça söyleyebilirim." B.Dortmund, 20 yaşındaki genç yıldızın sözleşmesini uzatmak isterken, Akgün ailesi oğullarının Galatasaray formasını giymesini istiyor. Mehmet Akgün’ün menajeri Doğan Ercan, "Galatasaray yönetimi bana yetki verdi. Şimdi Mehmet’i sarı kırmızılı kulübe kazandırmak için mücadele ediyorum" diye konuştu.

Yorum

• Burda önemli olan Trabzonspor'un geleceğidir. Geleceğimiz nerde? Benim geçen seneye oranla umutlu olmam bu sefer maceraya, "Yıldız" transferlere dayanmıyor. Ziya hocayı ne kadar beğenmesem de onun td tecrübesiyle bu transferler yapılıyor bu sefer. Benim ona kızdığım nokta, sistem değiştirirken pat diye değiştiremezsin bu en masraflı yöntemdir. Adım adım değiştirmen gerekir, ya da bir süre 2 sistemi de birlikte paralel işletirsin, bu da pahalıdır ama en azından garantilidir. Oysa, sezonun ortasında tutturdu on libero da on libero. O zaman acemi kaldık tabi lige. Ne futbolcular hazırdı ne futbolcu yapısı. Bu sefer önceden hazırlığı yapılacak, hazır başlayacağız lige. Yine yanlış sistem diyeceğim elbet en demokratik hakkım ama yanlış zaman demeyeceğim hiç olmazsa
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• mehmeti biz mi aldik gs mi

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          mehmeti biz mi aldik gs mi

Su an kimseye Imza atmadigina göre......
          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Burda önemli olan Trabzonspor'un geleceğidir. Geleceğimiz nerde? Benim geçen seneye oranla umutlu olmam bu sefer maceraya, "Yıldız" transferlere dayanmıyor. Ziya hocayı ne kadar beğenmesem de onun td tecrübesiyle bu transferler yapılıyor bu sefer. Benim ona kızdığım nokta, sistem değiştirirken pat diye değiştiremezsin bu en masraflı yöntemdir. Adım adım değiştirmen gerekir, ya da bir süre 2 sistemi de birlikte paralel işletirsin, bu da pahalıdır ama en azından garantilidir. Oysa, sezonun ortasında tutturdu on libero da on libero. O zaman acemi kaldık tabi lige. Ne futbolcular hazırdı ne futbolcu yapısı. Bu sefer önceden hazırlığı yapılacak, hazır başlayacağız lige. Yine yanlış sistem diyeceğim elbet en demokratik hakkım ama yanlış zaman demeyeceğim hiç olmazsa
            Doğru. Sadece bir takviye.

Bu tür bir sistem değişimini yönetim de yapıyor. Yıldız sözünü veren, ya da yıldızları oynatacağım diyen Ziya Doğan değil, yönetimdi. Yani bir sistem değişikliği de yönetim anlayışında oldu. Ama ne oldu, olan aralarda alınan onlarca futbolcuya ve bir de bize oldu.
            Trabzonsporlu olmak...
            Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              mehmeti biz mi aldik gs mi
              haber gecen senin haberi galatasaray almak istedi ama olmadı büyük ihtimalle bize gelecek

Yorum

• Doğru, hatalarımızdan ders çıkarsak yeter de artar bile
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• başkanın şirketlerinden bir tanesi limandır..
                  yukarıdaki tesbitle örtüşür liman.. başkan oraya istediğini atar ve istediği kadar zarar eder, en son batar.. kimse karışamaz, ileri geri konuşamaz..
                  başkanın bir diğer şirketi de gazetedir..
                  orada durum daha farklıdır..
                  meselelere yaklaşırken eli yanağında maç izleyen adamın kulübün başına kurayla gelmediğini tüm adayları katlayan bir oyla seçildiğini hatırlatmak lazım..
                  ben bir tesbit yaptım süper oldu, bu başka türlü olamaz dememek lazım..
                  teorileri sabaha kadar birbiriyle yarıştırsan beş dakika pratik hepsini yener..
                  takımın iyi bir kadrosu var, rakiplerle kıyaslayınca.. ama milanla oynasak dökülürüz.. kendi evinde oynadığı tüm maçları alacak bir takım oluşturulmalı.. sıfırdan değil elbette.. kaleci şart.. iyi bir kalecimiz olsaydı çok rahat bu sene uefaya giderdik..
                  kaldı ki uefada osasunaya elendik, yenilmeden, deplasmanda golümüz verilmedi.. osasuna sonra epeyce ilerledi uefada..
                  nereden baktığın çok mühimdir..
                  başkan taraftarı aptal yerine koyarsa bu onun sonu olur.. bilinen bir şey..
                  taraftar da kendi durmunu bilmelidir.. süper tesbitler yaptım, adamlarda kafa olsa görürler diyenler unutuyor..
                  yönetici büyükeşittir taraftar..
                  her taraftar yönetici değildir, ama her yönetici taraftardır..
                  sendeki fikir ve tesbitlerin ulaşılamaz olduğu düşüncesindeysen yanılırsın..
                  bu sene yönetimde iç karışıklık yok mesela, avantaj..
                  hocayla anlaşmazlık yok mesela, avantaj..
                  transfer komitesi macera arayamıyor, parasal noktada çok da rahat değiliz mesela, avantaj..
                  taraftarın beklentisi düştü geçen seneye nazaran tabii.. yıldız falan beklemiyor kimse, avantaj..
                  bu kadar avantajı lehimize kullanıp başarılı olabiliriz..
                  dünyadaki pek çok takımın taraftarı hocalarını beğenmiyor olabilir.. ben de beğenmiyorum.. fakat pek azı kamuya açık bir ortamda hocalarına aleni hakareti taraftarlıkta mertebe sayar!

Yorum

• İşte 100 özgür futbolcu:

ALMANYA LİGİ
                    Timo Hildebrand---Stuttgart---Kaleci
                    Mehdi Mahdavikia--- Hamburg--- Defans
                    Roque Junior---B.Leverkusen--- Defans
                    Kasey Keller---M'Gladbach---Kaleci
                    Miroslav Karhan---Wolfsburg--- Orta saha
                    Nikolce Noveski--- Mainz---Defans
                    Ali Karimi--- B.Münih--- Orta saha
                    Marko Babiç---B.Leverkusen--- Orta saha
                    Constantin Niculae--- Mainz--- Forvet
                    Vratislav Gresko--- Nürnberg--- Orta saha
                    Marian Hristov--- Wolfsburg--- Orta saha
                    Sascha Dum--- Aachen--- Orta saha
                    Fabian Gerber--- Mainz--- Orta saha
                    Julio dos Santos--- Wolfsburg--- Orta saha
                    Marco Rose--- Mainz--- Defans
                    Michael Delura--- M'Gladbach--- Forvet
                    Filip Trojan---Bochum--- Orta saha
                    Ellery Cairo--- Hertha--- Forvet
                    Hassan El Fakiri--- M'Gladbach--- Orta saha
                    Ahmed R.Madouni---B.Leverkusen--- Defans

İNGİLTERE PREMİER LİGİ Carlos Tevez--- West Ham--- Forvet
                    Vicenzo Montella--- Fulham--- Forvet
                    Oguchi Onyewu--- Newcastle--- Defans
                    Tim Howard--- Everton--- Kaleci
                    Ben Haim--- Bolton--- Defans
                    Robbie Fowler--- Liverpool--- Forvet
                    Claus Jensen--- Fulham--- Orta saha
                    Brett Emerton--- Blackburn--- Orta saha
                    Kevin Davies--- Bolton--- Forvet
                    Boudewijn Zenden--- Liverpool--- Orta saha
                    Shaun Malooney---Aston Villa--- Forvet
                    Glen Johnson--- Portsmouth--- Defans
                    Jimmy Floyd Hasselbaink---Charlton---Forvet
                    Matt Holland---Charlton--- Orta saha
                    Tomasz Radzinski--- Fulham--- Forvet
                    Ben Foster--- Watford--- Kaleci
                    Wayne Routledge--- Fulham--- Orta saha
                    David Thompson--- Bolton--- Orta saha
                    Josip Skoko--- Wigan--- Orta saha
                    Chris Riggott---Middlesbrough--- Defans

İSPANYA LİGİ Saviola--- Barcelona--- Forvet
                    G.Lopez--- Celta--- Orta saha
                    Ibagaza--- Mallorca--- Orta saha
                    Diego Tristan--- Mallorca--- Forvet
                    Salva Ballesta--- Levante--- Forvet
                    Darko Kovacevic--- Sociedad--- Forvet
                    Maxi Lopez--- Mallorca--- Forvet
                    De la Pena--- Espanyol--- Orta saha
                    Pablo Garcia--- Celta--- Orta saha
                    Jon Dahl Tomasson--- Villarreal--- Forvet
                    Olivier Kapo--- Levante--- Orta saha
                    Molina--- Levante--- Kaleci
                    Scaloni--- Santander--- Defans
                    Savo Milosevic--- Osasuna--- Forvet
                    Velasco--- Espanyol--- Defans
                    Carlos Diogo--- Zaragoza--- Defans
                    Maris Verpakovskis---Getafe--- Forvet
                    Mario--- Huelva--- Defans
                    Lopez Rekarte--- Sociedad--- Defans
                    Beto--- Huelva--- Defans

İTALYA LİGİ Marco Amelia--- Livorno--- Kaleci
                    Dario Dainelli--- Fiorentina--- Defans
                    Stefano Fiore--- Livorno--- Orta saha
                    Luciano Zauri--- Lazio--- Defans
                    Igor Budan--- Parma--- Forvet
                    Francesco Tavano--- Roma--- Forvet
                    Giandomenico Mesto--- Reggina--- Orta saha
                    Christian Wilhelmsson---Roma--- Orta saha
                    Martin Jorgensen--- Fiorentina--- Orta saha
                    Christian Vieri--- Atalanta--- Forvet
                    Christian Abbiati--- Torino--- Kaleci
                    Cesare Bovo--- Torino--- Defans
                    Giuseppe Rossi--- Parma--- Forvet
                    Roberto Stellone--- Torino--- Forvet
                    Massimo Maccarone--- Siena--- Forvet
                    Nicola Ventola--- Atalanta--- Forvet
                    Simone Vergassola--- Siena--- Orta saha
                    Vincenzo Grella--- Parma--- Orta saha
                    Christian Maggio--- Sampdoria--- Defans
                    Serginho--- Milan--- Defans

FRANSA LİGİ
                    Stephane Dalmat--- Bordeaux--- Orta saha
                    Claudio Caçapa--- Lyon--- Defans
                    Vladimir Smicer--- Bordeuax--- Orta saha
                    Mario Melchiot--- Rennes--- Defans
                    Niculas Dieuze--- Toulouse--- Orta saha
                    Yann Lachuer--- Troyes--- Orta saha
                    Ronan Le Crom--- Troyes--- Kaleci
                    Demetrius Ferreira--- Troyes--- Savunma
                    Lionel Mathis--- Auxerre--- Orta saha
                    Philippe Brunel--- Sochaux--- Orta saha
                    Geoffrey Doumeng---Valenciennes---Orta saha
                    Johan Radet--- Auxerre--- Defans
                    David Gigliotti--- Troyes--- Forvet
                    Michael Ciani--- Lorient--- Defans
                    Salomon Olembe--- Marsilya--- Defans
                    Fabien Cool--- Auxerre--- Kaleci
                    Maurice-Belay--- Sedan--- Forvet
                    Mounir Diane--- Lens--- Orta saha
                    Manuel Dos Santos--- Monaco--- Defans
                    Johann Lonfat--- Sochaux--- Orta saha

Bunlar bonservisleri elinde olan oyuncular bunlarla neden ilgilenilmiyo? İçlerinde çok kaliteli topçular var.

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

kaldı ki uefada osasunaya elendik, yenilmeden, deplasmanda golümüz verilmedi.. osasuna sonra epeyce ilerledi uefada..
                      nereden baktığın çok mühimdir..
                      Bu osasunanın da kadrosunda çok fazla adam vardı. Her maça farklı kadroyla çıkıyodu adamlar. Shaktar'ın da çok fazla oyuncusu vardı onlar da başarılıydılar. Şimdi bizde neden bukadar fazla oyuncumuz var diyenler var. Eleştirilerimizi gözü kapalı yapmayalım.

Yorum

• taraftarın beklentisinin düşmesinin nedeni, bu vizyonsuz td ve yönetimdir(bak başkanı ayırmıyorun) taraftarın beklentisinin düşmesiniavantaj olarak yorumlamak çok hatalı bence

Yorum

• helal olsun abi ya sen bu isi cozmusun valaha bu bmn secsek trabzonspor'un başına koysak sampıyon oluruz valaha
                          Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• taraftar baskısıyla yıldız transfer peşinde değiliz anlamında kullandım.. tiyatro fikrim hayata geçse seni başkan yapsak da yattarayı bir sattırsam sana yattara!

getirsem koysam önüne raporları, bakalım bir gün tutabiliyormusun yattarayı.. peki satabilir misin? hayır yine ben varım, taraftar! kulübü basarım vallahi!
                            -yattarabaşkanım, arzu ettiğiniz gibi pletikosa ile görüşmelere başladık lakin hoca istemiyor.. basından duyunca oyuncunun menejeri de puro yakmış fiyat yükseltti..
                            -hmm.. almayın.. kulübün parasını dün beşyüz diyene ikimilyon ödeyip sokağa atamam..
                            -yattarabaşkanım stichus geldi cam çerçeve indirdi istifa etmezseniz kendini yakacakmış..
                            -yaksın.. martinez ne oldu?
                            -efendim, nürnberg diye bir hikayeyle parada diretiyorlar.. vallahi akşama satarız haa diyorlar..
                            -tolgayla devam ederiz diye açıklama yapsın emorfo!
                            -kaleci alınmazsa stichus kamyonla tesislere girecekmiş efendim..
                            -girsin.. blöf yapıyordur o.. yemezler..
                            -efendim hocanın tercümanı bir topçu bulmuş malezyada görmeniz lazım.. bir de travel yöneticimizin halasının oğlu geldi görüşmek istiyor..
                            - nedir?
                            -süper yetenekliymiş, ziya hocaya göndersin beni diyor..
                            -tamam gönderin yalnız bu hafta maç yok

Yorum

• İlk olarak omermk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              siz dudek in yerin de olsanız gelirmiydiniz?
                              hadi diyelim bizim yöneticiler gerçekten gidp dudek e transfer teklif ettiler. dudek parayı makul buldu ama trabzon ve trabzonspor hakkında hiç bir bilgisi olmadığı için ne yapacak orada oynayan milli takımdan arkadaşı symek i arayıp soracak.
                              sizce symek trabzon, trabzonspor ya da ziya doğan için ne der???
                              Yunanistan'da Dudek'in AEK Atina'ya gelme ihtimalinden bahsediliyor. AEK bu sene Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak ama Dudek Yunanistan'a gelmeyi düşünüyorsa, Trabzon'a gelmek için de ikna edilebilir.

1973 doğumlu, bizde iki sene oynasa ve Tolga'nın yetişmesine katkı yapsa bile yeterli. Bonservisi de olmadığına göre düşünülebilir.

Yorum

• Maris Verpakovskis---Getafe--- Forvet

Acaba bu adam neden düşünülmüyor, oldukça başarılıydı 1 kaç sene öncesine kadar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X