Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• DAVİD GONZALES GELİYOR

Kayserispor’da sözleşmesi bir yıl daha devam etmesine karşın ayrılmak istediği iddia edilen kaleci Ivankov’un alternatifi olarak belirlenen Kolombiyalı kaleci David Gonzales Türkiye’ye çağrıldı. Deportivo Cali takımında forma giyen 1.94 boyunda ve 25 yaşındaki David Gonzales’in yarın İstanbul’da olacağı öğrenildi.

Kulüp Başkanı Recep Mamur, “İvankov’un 1 yıl daha sözleşmesi var. Bizim kaleci arayışımız yok. Ancak İvankov ayrılmak isterse alternatif olarak düşündüğümüz David Gonzales’le görüşüyoruz” diye konuştu.
    Takımında şampiyonluk yaşayan ve başarılı bir sezon geçirdiği belirtilen David Gonzales’le yapılan ilk görüşmelerin olumlu geçtiği ve ikinci görüşme için Türkiye’ye davet edildiği bildirildi.

Arkadaslar bu haberi buraya iki-üc arkadas cıksın ve yönetime bela okusun diye eklemiyorum kaleci almak isteyen nasıl alıyor onu göstermek icin ekliyorum bu yıl Kolombiya sampiyonun kalesini koruyan ülkenin iyi kalecileri arasında gösterilen Buffon Gonzales Türkiyede ikinci Martinez olur..........

Demek neymis kaleci tanımlaması sadece Martinezle sınırlı bir tanım degilmis
    En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 18.06.2007, 20:03.
    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaslar Djokaj Frebiurga gitse bile yabancı sayımız hala 6 federasyon toplantısıda carsambaya kaldıgına göre Jabi nasıl yarın imza atacak acaba Musampa ve Jundan birinden daha mı kurtulduk bilgisi olan varmı:

Resmi sitemizde yarın sabah 9.00 da imza atacak yazıyor....

fener carlosa imza attırdı onlardada 7 yabancı oldu istersen 3 tane daha attır 10 olsun ama lig başlarkene 6 yabancıyla girmek zorundasın diye biliom ben..
      En son zahido tarafından düzenlendi; 18.06.2007, 20:04.
      "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

DAVİD GONZALES GELİYOR
        Kayserispor’da sözleşmesi bir yıl daha devam etmesine karşın ayrılmak istediği iddia edilen kaleci Ivankov’un alternatifi olarak belirlenen Kolombiyalı kaleci David Gonzales Türkiye’ye çağrıldı. Deportivo Cali takımında forma giyen 1.94 boyunda ve 25 yaşındaki David Gonzales’in yarın İstanbul’da olacağı öğrenildi.

Kulüp Başkanı Recep Mamur, “İvankov’un 1 yıl daha sözleşmesi var. Bizim kaleci arayışımız yok. Ancak İvankov ayrılmak isterse alternatif olarak düşündüğümüz David Gonzales’le görüşüyoruz” diye konuştu.
        Takımında şampiyonluk yaşayan ve başarılı bir sezon geçirdiği belirtilen David Gonzales’le yapılan ilk görüşmelerin olumlu geçtiği ve ikinci görüşme için Türkiye’ye davet edildiği bildirildi.

Arkadaslar bu haberi buraya iki-üc arkadas cıksın ve yönetime bela okusun diye eklemiyorum kaleci almak isteyen nasıl alıyor onu göstermek icin ekliyorum bu yıl Kolombiya sampiyonun kalesini koruyan ülkenin iyi kalecileri arasında gösterilen Buffon Gonzales Türkiyede ikinci Martinez olur..........

kaynak neresi bnce menejer oyunna bnzior
        hazır türkiyde herkes kaleci arıor

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Kardesim ne oluyor anlamadım ya yabancı sınırının kalkması icin yapılması gereken toplantı yine ertelendi hemde bilinmeyen bir tarihe feshedin artık şu musampa ve Junun sözleşmesini ya

Yorum

DAVİD GONZALES GELİYOR

martinez fenerle anlaşmış cordobada ülkesinde kalmış

Yorum

• Burada eleştri niteliğinde yanlışları olduğunu gördüğüm insanların yanında
              Türkçe okuyup anlamada sıkıntı yaşayan insanlarında olduğunu görüyorum.

Yaptığımız eleştriyle karşılık sizin savunduğunuz konuların birbirinden ne kadar farklı olduğu bunun kanıtıdır.

Ziya Doğan'ı kim savunuyor ?
              Ziya Doğanın Trabzonspor için uygun teknik adam olduğunu kim söylüyor ?

Bunu söyleyenleri bulun iki çift benimde lafım olacak.

ama şahsınıza yönelik bir eleştiri yapıldığında ajitasyon yaparak konuyu çarpıtmak değildir lafının arkasında durmak.

Burada herkes "önce trabzonspor " diyorsa konuştuğu lafı bilecek. önce düşünüp sonra yazacak. Burası kahvehane değil! Burada yazılanlarıda sadece biz okumuyoruz.

Hakaretler savurduğunuz bir insandan size saygı duymasını nasıl bekleyebilirsiniz ? Hepimiz bmn'nin şu an olduğundan çok daha fazla ağırlığı olan ve dikkaete alınan bir değer olmasını istiyoruz. Kimimiz uğraşıp didinip proje önerilerimizi paylaşıyoruz , kimimiz aylardır takip ettiğimiz oyuncuları forum katılımcılarının beğenisine sunuyoruz. Kimimiz takımımızın yanlışlarını eleştriyor , kimimiz doğru tarafların altını çiziyor. klübümüz için bu kadar değerli bir bilgi havuzunun hakaretler ile doldurulması ve kültür seviyesinin düşmesiyle emeklerin boşa gideceğine inanıyorum. Dikkate alanların artacak yerde azalacağını düşünüyorum. Bütün hassasiyetim bu yüzden , kimse yanlış anlamasın.

İstanbul klüpleriyle mücadele etmekten söz ediyorsunuz . Bu kafayla gidin , çok güzel mücadele edersiniz. Medyaya ve onun meyvelerini yiyenlere istediğini verin bakalım.

Yorum

• İlk olarak cebcare tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                martinez fenerle anlaşmış cordobada ülkesinde kalmış
                koca bir yalannnnnnnn

iste gercek haber

Trabzonspor’u ‘1’ Numaralı sorunu olan kaleci konusunda kararsızlık yaşanırken, Rüştü’nün Beşiktaş ile sözleşme imzalaması, Martinez için Sakaryaspor’un yüksek bonservis bedeli talep etmesi, Milan’ın ikinci kalecisi Sterori’nin kiralık olarak alınmak istenmemesi nedeniyle yeni arayışlar başladı. Yönetimin Cordoba ile maç başına prensip anlaşmasına varmasına karşın, yine de yeni isimler gündeme geliyor. Daha önce menajerlerin önerdiği ve alınması için girişmelere başlanan Paraguay Milli takımının ikinci kalecisi Bobadilla ile ilgili olarak birkaç gün bekleme kararı alındı.

Villar Arjantin’de Oynuyor
                Bu kez de gündeme yine Paraguay Milli takımının birinci kalecisi Justo Wilmar Villar geldi. Arjantin’in Neveld Old Boys takımının formasını giyen 29 yaşındaki kaleci için Teknik Direktör Ziya Doğan’ın da olumlu görüş belirttiği ifade edildi. Bu akşam saatlerinde Villar için bir görüşme yapılacağı, sonuç alınamaması halinde, Bobadilla’nın yeniden ilk sıraya geçeceği kaydedildi. Bu isimden de olumlu bir sonuç üretilememesi durumunda ise bu kez Cordoba’yla sözleşme yapılabileceğine işaret edildi. Kolombiyalı kaleciye bu nedenle birkaç gün beklemesi söylendi.

(gunebakıs)
                Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Burada eleştri niteliğinde yanlışları olduğunu gördüğüm insanların yanında
                  Türkçe okuyup anlamada sıkıntı yaşayan insanlarında olduğunu görüyorum.

Yaptığımız eleştriyle karşılık sizin savunduğunuz konuların birbirinden ne kadar farklı olduğu bunun kanıtıdır.

ama şahsınıza yönelik bir eleştiri yapıldığında ajitasyon yaparak konuyu çarpıtmak değildir lafının arkasında durmak.

Burada herkes "önce trabzonspor " diyorsa konuştuğu lafı bilecek. önce düşünüp sonra yazacak. Burası kahvehane değil! Burada yazılanlarıda sadece biz okumuyoruz.

Hakaretler savurduğunuz bir insandan size saygı duymasını nasıl bekleyebilirsiniz ? Hepimiz bmn'nin şu an olduğundan çok daha fazla ağırlığı olan ve dikkaete alınan bir değer olmasını istiyoruz. Kimimiz uğraşıp didinip proje önerilerimizi paylaşıyoruz , kimimiz aylardır takip ettiğimiz oyuncuları forum katılımcılarının beğenisine sunuyoruz. Kimimiz takımımızın yanlışlarını eleştriyor , kimimiz doğru tarafların altını çiziyor. klübümüz için bu kadar değerli bir bilgi havuzunun hakaretler ile doldurulması ve kültür seviyesinin düşmesiyle emeklerin boşa gideceğine inanıyorum. Dikkate alanların artacak yerde azalacağını düşünüyorum. Bütün hassasiyetim bu yüzden , kimse yanlış anlamasın.

İstanbul klüpleriyle mücadele etmekten söz ediyorsunuz . Bu kafayla gidin , çok güzel mücadele edersiniz. Medyaya ve onun meyvelerini yiyenlere istediğini verin bakalım.
                  sende haklısında artık dayanacak gücümüz kalmadı kardeşim sen doğruları yap şampiyon olma eyvallah ama adama söver gibi dalga geçer gibi hatalarda diretirsen o başka

Yorum

• Yavaşda olsa ilerleme var transferde Kamp başlamadan 3 oyuncunun imza atması bizde pek görülür bi durum değil ki bu 3 oyuncudan 2 si ilk 11 de oynayacak büyük ihtimalle

Yabancı konusunda çıkacak karar umarım lehimize olur sahada beş yabancı gibi bi saçmalığa karar vermezler inşaallah
                    Bu hafta içinde hem kaleci hem santrafor transferleri bitirilebilirse epey yol almış oluruz Duruma göre sola ya da (ve de olur hiç farketmez) ortaya bi oyuncu daha alınıp yapılması gereken transferler bitirilir

Birde dikkatimi çekti Marcelinho gibi bi isme forma rezaleti yaşatanlar bu sezon imza sonrası her futbolcunun formasını hazır etmeyi biliyolar

Yorum

• Çözüm ertelendi

Türkiye Futbol Federasyonu, kulüplerin "yabancı statüsündeki oyuncularla ilgili sayısal kısıtlama kaldırılsın" talebi sonrasında, öncelik bu talepte olmak üzere, yayın gelirleri, tesciller, alt yapı fonları ve PAF Ligi gibi futbolumuzun son derece önemli konularının görüşüleceği toplantının 19 Haziran tarihinde yapılması için Kulüpler Birliği ile günler öncesinden mutabakata varmıştır.

Yabancı statüsündeki oyuncular konusunda detaylı bir rapor hazırlayan Türkiye Futbol Federasyonu, İstanbul'da yapılması kararlaştırılan toplantıya, Haluk Ulusoy başkanlığında, aralarında Yönetim Kurulu üyeleri ve uzmanların da bulunacağı geniş bir kadroyla katılmayı planlamıştır.
                      Ancak Kulüpler Birliği, bugün farklı bir talepte bulunmuş ve anlaşılamayan bir nedenle, yeri ve tarihi önceden saptanan bu toplantının 20 Haziran'da Ankara'da yapılmasını istemiştir.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, söz konusu tarihte günü önceden belirlenen bir başka toplantıya katılacağından bu talebe olumsuz yanıt vermiştir. Bu gelişmenin ardından. Türkiye Futbol Federasyonu ile Kulüpler Birliği arasında yapılacak toplantı ileri bir tarihe ertelenmiştir.
                      Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU

Yorum

Volkan boş mukaveleye imza attı!

Güzel bir gelişme..............
                        pardon volkan kim??? ve kime imza atmış anlıyamadım.belki yazmışsındır daha önce şimdiden özür dilerim
                        inadına TRABZON
                        ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• Ziya doğan mevzusu hala daha üstelik bu başlıkta tartışılırken ziya doğan istifa etmeli mi başlığının kilitlenmesinin çelişkisi ortaya daha bir çıkıyor bence...

Yorum

• İlk olarak eren_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            pardon volkan kim??? ve kime imza atmış anlıyamadım.belki yazmışsındır daha önce şimdiden özür dilerim
                            ne admasınla fenerli kaleci volkan demirel

Yorum

• İlk olarak eren_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Fenerin mal kalecisi Volkan var ya renkdas o işte

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

.
                                Forumda yeterince var merak etme zıplarlar bu yazıma şimdi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X