Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak samsunlu_suayıp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    mehmet yozgatlı cok spuer bir futbolcu kesşnkille alınması gerekir
    Ne süperi kardeşim alıp ta nerede oynatacaksın sag açık mı oynayacak Yozgatlı o zaman Yattara ve Gökdeniz ne yapacak nerde oynayacak hiç gerek yok bu futbolcuya zaten fb de kalacaktır bu isim............
    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak efemehmet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kırk yanlış bir doğru olmuyor..Ara transferde alınan ceyhun ayman risp alınmasa ligte kalırmıydık..Kalırdık tabiki..Üstüne birde Erdinç geldi..Nasıl geldiğide belli..Etti sana 4 futbolcu..Yani demek geçmiş takımda bir allahın kulu yoktu bu senede 6-7 futbolcuya ihtiyacımız var..Ara transferde alınan futbolcular hangi açığı kapattı peki..Orta sahaya alınan 2 futbolcunun kabiliyeti belli..Ceyhun okeyde Ayman ne iştir.Adama bir dünya bonservis bedeli verdik..6 ay daha dayanamadık mı..Aymanı aldık neye yaradı.. Ayman la Hüseyinin aynı anda takımda oynaması futbol katliyamının ta kendisidir.. Kendi kendimize yabancılaşıp gidiyoruz..Biz günü kurtarmaya çalışıyoruz..Önümüzdeki yılları değil.. Günü kurtarma adına bir 6 ay daha boşa gidecek.. Aymanla Hüseyin aynı anda sahaya çıkıpta ön liberoluk yapıyorsa 2 futbolcuyla ancak bir mevkiyi kapatabiliyoruz demektir.. Bizim şampiyon olabilmemiz için Rakip 11 kişi biz 22 kişi oynamamız gerekir.. Belkide bir cuval daha anlamsız adam alıp böyle bir uygulamanın federasyondan çıkmasını bekleyeceğiz...
      aynen öyle devre arasında demiştim yapılan transferler günü kurtarmak için ve gereksiz diye 30 luk adamları doldurdular takıma bir de şimdi transfer yapacaklar Allah bilir Ts kaç yıl sonra kendine gelir.
      Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• milan bence iyi bir paraya satılmalı bu saatten sonra bize çok faydalı olabileceğini düşünmüyorum stoper mevkisinde alternatiflerimiz de var ken bence değerlendirilmeli...
        bu yönetim transfer mıransfer yapamaz oyalıyorlar bi ton saçma isim dolaşıyor piyasada her sene aynı saçmalık...
        UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• ŞENOL CAN

Kişisel Bilgiler

Doğum Yer : KIRCAALİ

Doğum Tarihi : 3 Nisan 1983

Uyruk: TC

Arkadaşlar Antalyaspor takımının sol bek oynayan oyuncusu Şenol için ne diyorsunuz ben şöyle bilgilere ulaştım Şenol Can bu sene hemen hemen bütün maçlarda 90 dakika oynamış 3 tane gol pası vermiş 24 yaşında Volkan Yamanı herkes Antalyada sol bek olarak biliyor ama sol kenar oynuyor arkasında Şenol can oynuyor benim öncelikli tercihim bu bölgeye yabancı futbolcu almak ama takviye olarak düşünülebilirmi ben bir-iki maçını seyrettim Antalya genelde defans yaptıgı için o maçlarda çok bir fikrim yok
          bilginiz veya fikriniz varmı ........

Bu arada Murat Ocak bir hayal kırıklıgı yarattı Ankaragücünde ilk maçta yaptıgı hata sonunda Hikmet hep klubede oturttu onu inşallah önümüzdeki sezon iyi bir yıl olur onun için......

Yorum

• tolunayın kayserinin başına geçmesine çok sevindim.inşallah başarılı olur.transferde mehmet yozgatlı yı alsak iyi olur

Yorum

• eğer sivaslı hayrettinin bonservisi elindeyse, iyi bir transfer olur

Yorum

• İlk olarak murseltaskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                tolunayın kayserinin başına geçmesine çok sevindim.inşallah başarılı olur.transferde mehmet yozgatlı yı alsak iyi olur
                aynen katılıyorum sana abi mehmet yozgatlı cok ama cok teknik bir futbolcu
                Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• bak aynı kafa devame ediyor.
                  bizim sağ açığa ihtiyacımız mı var?
                  ne yapacağız yozgatlıyı???

elinde yattara ve gökdeniz varken sağ açık alana insanlar her yeri ile gülerler..
                  cahilliğin bile bir sınırı olmalı.

Yorum

• Kişisel Bilgileri

Doğum Tarihi:15.11.1978
                    Uyruğu:Türkiye
                    Pozisyonefans
                    Boy:178 cm
                    Kilo:76 kg
                    Oynadığı Takımlar:Kilimlispor, İstanbul BŞB, Zonguldakspor

Trabzonspor dahil birçok takımın sag bek olarak transfer listesine giren evet inanmayacaksınız ama 29 yaşındaki Ugur Kavuk ne yapmış diye bir araştırdım bu sene 1 gol atıp 2 gol pası vermiş bu zamana kadar ne yapmış onu da anlamak zor özet şu böyle bir anda parlayan bir anda sönen futbolculardan biz çok çektik .......

Yorum

• allah askina su haberlerin icinde bide ali guzeldalin ismi gecsin bu adami bu sene almazlarsa bi daha alamazlar komple bi futbolcu insallah yonetim ilk defa dogru bi is yapar

Yorum

• Tolunayın Kayserisporla anlaşmasına hiç sevinmedim. Tolunayı severim ama Kayserisporu hiç sevmiyorum. Umarım başarılı olamaz ve Kayserispor küme düşer...
                        En son trapezus61 tarafından düzenlendi; 01.06.2007, 14:58.
                        HEPİMİZ TRABZONLUYUZ...!!!

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          allah askina su haberlerin icinde bide ali guzeldalin ismi gecsin bu adami bu sene almazlarsa bi daha alamazlar komple bi futbolcu insallah yonetim ilk defa dogru bi is yapar
                          bunu satmadan once dusunceklerdi muratı icin ali feda ettiler
                          Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• ali guzeldalın bilgileri tıkla gor

Yorum

• 30 - Serkan Balcı

Şube: Futbol
                              Mevki: Orta Saha
                              Doğum tarihi: 22.08.1983
                              Doğum yeri: Nazilli
                              Boy: 1.73 m
                              Kilo: 69 kg
                              Ayakkabı no: 42

22 Ağustos 1983 Nazilli doğumlu Serkan Balcı 1.72 m boyunda ve 68 kilo. 11 Ağustos 2000'de profesyonelliğe geçti. 2004-2005 sezonunda 19 Haziran 2004 tarihinde Gençlerbirliği takımından Fenerbahçe'ye 2 milyon dolara 3 yıllık sözleşme yapılarak transfer edildi.

Orta saha mevkiinde sağ tarafta oynamaktadır.

Fenerbahçe'deki ilk maçı, 14 Temmuz 2004'de SW Waldhof Mannheim - Fenerbahçe hazırlık maçıdır.

Fenerbahçe'deki ilk resmi maçı, 6 Ağustos 2004 tarihinde oynanan Çaykur Rizespor-Fenerbahçe, Türkiye süper lig maçıdır.

20 A, 11 Ümit, 15 A Genç milli takım forması giymiştir. A Genç milli takımda 1 gol kaydetmiştir.

En son Şuayip Aydın tarafından düzenlendi; 01.06.2007, 15:07.

Yorum

• İlk olarak trapezus61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tolunayın Kayserisporla anlaşmasına hiç sevinmedim. Tolunayı severim ama Kayserisporu hiç sevmiyorum. Umarım başarılı olamaz ve Kayserispor küme düşer...
                                Duygularıma tercüman olmuşsun abi.Sevmemek bana bu takım için az geliyor.Abarttığımı sanmayın ama ben Kayseri ve Bursadan nefret üzeri nefret ediyorum.

Başlarına babam geçse yine kümeye düşmelerini isterim.
                                T R A B Z O N S P O R

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X