Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Pascal`i pahali bulanlar hic Riquelme`yi alirlar mi?

Linderoth`a gelince cok iyi bir önlibero. Seneye sözlesmesi bitiyor. O yüzden en iyi zamaninda Everton`a 3,7 milyona transfer olan, su anda 2 milyona rahatlikla alinir. Buna ragmen takimin yinede bir on numaraya ihtiyaci var.
    O yüzden Pascal ve Keita benim tercihim. Seneye sözlesmeleri bitiyor ve yüzden en cok edecekleri 6-7 milyon Euro. Sizce bu cok mu?

Pitroipa`nin alinmasini istedim. Cünkü daha 21 yasinda ve müthis surat ve driblingi var. Freiburg`un zirveye oynamasinda büyük payi var. 8 Gol ve 10 Asist. Hem sagkanat, hem solkanat. Fiyatida en cok 1,1.3 milyon Euro. Ama Ziya basimizda iken oynama sansi cok az. Inanin Cavcav duyarsa, bu futbolcuyu hemen kapar.

Jabi`yi hic seyretmedim. Ama sagbeklerden daha iyi olacagi kesin. Sancak ve Erhan transfer edilirse solkanat problemide cözülür. Ama Ziya basimizda iken sadece biri oynar. Malum mantalite, birisine yazik olur. O yüzden genclere önem veren birini takimin basina getirin, Genclerin hepsi oynasin. Bunlara en az dört tane kaliteli yabanci ekleyin. Iste o zaman Sampiyonluk 2008-2009 sezonda gelir.

Kocaeli macinda sakatlanan Ali Güzeldal`in durumu nedir bilmiyorum. Ama saglam bir Ali`ye takimin ihtiyaci var.

Niye yaziyyorum ki? Bu Mantalite ...... basimizda iken ancak hayal kurariz.
    TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
    TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

• valla haber çıktığından beri biliyoruz riquelme yi getiremeyiz ama bi umut beee.insan bu haberi duyunca bi hoş oluyo bide gelirse o zaman demeyin keyfimize
      inadına TRABZON
      ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• Yahu hayal kurmak da mı yasak?
        Alırlar almazlar ben bilmem.
        Sene sonu ayrılacak Villa Real'den.
        Aha da ben Riquelme'yi istiyorum.
        Banane banane...
        Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak Fanatik28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          .....
          Sancak ve Erhan transfer edilirse solkanat problemide cözülür. Ama Ziya basimizda iken sadece biri oynar. Malum mantalite, birisine yazik olur.

.....
          Erhan ve Ali aşağı-yukarı aynı mevkinin oyuncuları...
          Sancak sol bek...

Yanlış anlama sancak ve erhan beraber alınırsa birbirini kesmez diye söylüyorum.

Yorum

• abi bırakın ya böle mutlu olalım fakirin ekmegi umut..

Yorum

• Yönetim Riquelmeyi getirsin , parasını taraftar çıkarır...

Bende geçtim gölün başına

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yönetim Riquelmeyi getirsin , parasını taraftar çıkarır...

Bende geçtim gölün başına

Vallahi ben bir garip öğrenciyim.
                Kış boyu çalıştığım dersane de sene sonu geldiği için artık yolladı sayılır beni.
                İki haftadır cebimdeki 10 lirayı harcayamıyorum.
                Bilgisayarımı borçlarım yüzünden sattım.
                Şu anda çalışıyorum ve işimdeki PC'den giriyorum.
                Kulübe üye de değilim.
                Şu halimde cebimdeki tüm parayı vermezsem fenerliyim.
                En az 100 YTL çalışıt benden.
                Gerekirse dilenirim ulan!
                Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  arkadaslar orkun ankaragucunde oynadimi hatirladigim kadariyla orkun 61 numara giyiyodu yada ankaragucunde oynayan bi kaleci vardi 61 giyen acaba kimdi bilen var mi 61 giyen bi kaleci vardi sanki ayrica elazig birinci ligdeyken orkun zannedersem elazigdaydi sanki orkunu 61 giyerken hatirliyorum
                  elazığspor dayken en iyi dönemini yaşamıştı. şuan konyada özden'in yedeği 61 numaralı oğuzhan
                  VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• İlk olarak KHE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kış boyu çalıştığım dersane de sene sonu geldiği için artık yolladı sayılır beni.
                    Kulübe üye de değilim.

kampanya başlatsınlar benimde cafem var,1 haftalık hasılatı vermezsem adam değilim..
                    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak KHE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kulübe üye de değilim.
                      bi kere getirseler her türlü parasını çıkarırlar.forma satışından,sora her maç stat dolar(futbol güzel olunca mutlaka dolar),üye kampanyasında mutlaka etkili olur.ama bunu kullanabilecek kafa lazım.bizimkiler ancak adam satsın
                      inadına TRABZON
                      ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Erhan ve Ali aşağı-yukarı aynı mevkinin oyuncuları...
                        Sancak sol bek...

Yanlış anlama sancak ve erhan beraber alınırsa birbirini kesmez diye söylüyorum.
                        Erhan`i birkere izledim. Orada solkanatta oynuyor gördüm. Malum 3 dk.lik görüntüler. Malum mantalite en cok 3 ofans oyuncusu oynattigi icin beraber oynamaz dedim.
                        TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
                        TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

• İlk olarak verena tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          elazığspor dayken en iyi dönemini yaşamıştı. şuan konyada özden'in yedeği 61 numaralı oğuzhan
                          tamam oguzhandi dogru o lu biseydi ben karistirdim

Yorum

• İlk olarak eren_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bi kere getirseler her türlü parasını çıkarırlar.forma satışından,sora her maç stat dolar(futbol güzel olunca mutlaka dolar),üye kampanyasında mutlaka etkili olur.ama bunu kullanabilecek kafa lazım.bizimkiler ancak adam satsın
                            Avrupada basaridan gelecek para ve onuruda unutmamak lazim.

Yorum

• riquelme mi onu getirsek warya sadece onun için 4 forma alırım bu da yaklaşık 200 milyon falan yapıo yani parasını çıkartırlar

Yorum

• Galiba anlaştığımız futbolcunun adı sancak kaplandı.. Buyrun bakın hangi takımda top koşturmak istiyormuş..

En son zahido tarafından düzenlendi; 05.06.2007, 00:13.
                                "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X