ya wederson icin resmi bir aciklama yapilmis mi arkadaslar yani fenerbahceye transferi kesinlesmis mi? degilse vazgecer bunlar...hemen kapalim ozaman derim...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
acaba neden
bu yönetimin transfer yapabileceğini zannedenler var mı hala. şimdi piyasada adı geçen isimlere bir bakın. alınması düşünülen topçuları kastediyorum. bunların hangisi bizi şampiyonluğa götürür. bir düşünün. ters taraftan bakalaım, peki satılması düşünülen isimler kimler, stephanov, gökdeniz. bu adamlar şampiyon bir kadronun oyuncusu olabilirler mi. bence evet.peki ya alınması düşünülenler. işte bu yönetimin ne olduğunu herkes görsün. geldiklerinden beri hangi işi doğru düzgün yaptılar biri bana söylesin. takımın forma işinden(en basitinden) transfer işine kadar(en zoru).e peki niye hala ordalar. bence bir düşünün.Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur....
Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
Yorum
-
Tayfun ve Ufukhan kac yildan beri hic kendilerini gelistirmediler ve buldugu sanslari harcadilar. Tayfun Kayseride berbatti ve Ufukhan tam bir rezaletti. Simdi Trabzonlu diye bu futbolculari bana savunmayin.İlk olarak verena tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu takıma hem adnanı hem serkanı hem jabi yi almak tayfunu ve ufukhanı hiçe saymak demektir. bu değerleimizi niye bu kadar sıfır görüyoruz. bu takımın yedek oyuncuları olmayı bile haketmiyor mu bu 2 gencimiz!!!!
Bu donemde bu cagda is Trabzonlularda var demek en cahil dusuncedir. Boyle bi dusunce dunyanin hic bi yerinde yok. Bi tek bildigim Atletico Bilbao var ve onlarda Ispanyada kumeye oynuyor. Bu is Trabzonlu, Turk, Yabanci meselisi degil. Iyi futbolcu her yerde iyi oynar ve hak eden formayi kapar bu kadar basit.En son TSKara61 tarafından düzenlendi; 06.06.2007, 04:46.
Yorum
-
tayfun cora'nın 3. lig'ten yukarıda bir ligde oynaması cinayettir.bırakın süper ligi hele hele de trabzonspor'u.ufukhan ise tam bir hayalkırıklığı benim için yetenekli ama kendine güveni sıfır.trabzonspor'u kaldıracak kapasitede değil şu an.sırf trabzonlu diye de oynatmanın hatta elde tutmanın anlamı yok.Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
elin oğlu R.Carlos'u getirsin bizimkiler 4 kıytırık futbolcuyu getirene kadar tüm camiayı fıtık etsin ne güzel.
bu millet bu filmi yıllardır izliyor ve artık hiç kimsede heyecan felan kalmadı bu film den örnekler bahsedilen isimlere bi bakın Jabi,Sancak,Mehmet Akgün,Erhan,Eren,Martinez,Egemen,Tayfun,Emre,Serkan,Rüştü,Hasagiç Polonya dan bildirilen isimler ve daha şuan aklıma gelmeyen sıradan vasfı ve kalitesi olmayan bir sürü isimler havada uçuşuyor ve en önemlisi bu isimler bile ALINAMIYOR.yazıklar olsun koskoca Trabzonsporu bu hale getirenlere.
benim aklımın erdiği ise yani çözüm ney diyecek olursanız takıma 3 yada 4 tane çok kaliteli yabancı alınması lazım eksik bölgeler malum KALE-ORTA SAHA- SOL AÇIK VE FORVET bu mevkiler layıkıyla doldurulacakki bizde de bir heyecan uyansın veya bahsedilen genç oyunculardan medet umalım yoksa yine yeni yeniden HÜSRAN...En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 06.06.2007, 09:14.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
dün akşam lig tv'de ergun atanın yorumlarını dinleyince, yönetimin de transferi beklemeye alıyoruz laflarını duyunca büsbütün umutlarımı kaybettim....
benim bu yönetimden beklentim, kulübü borca sokmasınlar, musampa örneğinde olduğu gibi saçma sapan transferler yapmasınlar. adam gibi çıkıp "biz kulübü borç batağına sürükledik ve artık hata yapmak istemiyoruz, en fazla 3 transfer yapabiliriz" desinler canımı yesinler....
bir de en komik haberlerden biri ziya hoca arjantine gidip alex de souza tipinde adam arayacakmış
Yorum
-
bırakın ağlama vaziyetlerini, elaleme özentileri..carlos'un faydası olsaydı real madride olurdu, her sene şampiyon mu oldular..o kadar bütçe ve yıldızla herkes arada şampiyon olur...İlk olarak insan51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleelin oğlu R.Carlos'u getirsin bizimkiler 4 kıytırık futbolcuyu getirene kadar tüm camiayı fıtık etsin ne güzel.
bu millet bu filmi yıllardır izliyor ve artık hiç kimsede heyecan felan kalmadı bu film den örnekler bahsedilen isimlere bi bakın Jabi,Sancak,Mehmet Akgün,Erhan,Eren,Martinez,Egemen,Tayfun,Emre,Serkan,Rüştü,Hasagiç Polonya dan bildirilen isimler ve daha şuan aklıma gelmeyen sıradan vasfı ve kalitesi olmayan bir sürü isimler havada uçuşuyor ve en önemlisi bu isimler bile ALINAMIYOR.yazıklar olsun koskoca Trabzonsporu bu hale getirenlere.
benim aklımın erdiği ise yani çözüm ney diyecek olursanız takıma 3 yada 4 tane çok kaliteli yabancı alınması lazım eksik bölgeler malum KALE-ORTA SAHA- SOL AÇIK VE FORVET bu mevkiler layıkıyla doldurulacakki bizde de bir heyecan uyansın veya bahsedilen genç oyunculardan medet umalım yoksa yine yeni yeniden HÜSRAN...
her takımın bir misyonu vardır..fener de böyle bir yol tutturmuş..her sene yıldız bir yıldız transferi yaparak taraftarı stada çekiyor, forma satışlarını patlatıyor..fener dışında hiçbir takım o şekilde hareket edemez...kaldı ki bu transfer fenerin şampiyonluğu garanti anlamına gelmemektedir.
Trabzonspor bu tür transferler yapamazsa şampiyon olamaz görüşü de tamamen yanlıştır.veya şampiyon olması için böyle yıldızlar alması gerektiği düşüncesi de..ki Trabzon bunu 6 kez yaptı, nasıl yaptığını da herkes biliyor..bunun dışında şampiyonluğa yaklaştığı dönemlerde de bunu yıldız transferleriyle mi yaptı o da belli...
yeşil saha arena..ak mı kara mı orda belli oluyor..akşak gördük ronaldinyo'ya çitf daldın mı, adım attırmadın mı nasıl oluyor..koşan, mücadele eden kazanıyor..e biraz da tabi kalite, yetenek olacak.mesele onu bulmada...Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...
Yorum
-
faik abi sıradan denmez onaİlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya bunların amacı takımı sıradan hale getirmek..şu ana kadrada gayet güzel yaptılarr rollerini......
ziyanın deyimiyle dengeli bi takım olduk
nasıl bi dengeyse artık.
Yorum
-
fb carlos u aldığına göre wederson dan vazgeçer ...şu adamı almalıyız... transfere ara vermemizin sebebini stichus açıklar eminim ...benim fikrim ee daha step satılmadıki mahsülün ne edeceğini bilmeden harcama yapmıyorlar ...akıllı çiftçi bunlar akıllı...paralı başkanmışş......Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Akşam Brezilya zorda olsada seni yenmek gibi bir durumla karşı karşıya olsa %90 bunu başarma şansı var bu bir......İlk olarak ozcan_asanoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebırakın ağlama vaziyetlerini, elaleme özentileri..carlos'un faydası olsaydı real madride olurdu, her sene şampiyon mu oldular..o kadar bütçe ve yıldızla herkes arada şampiyon olur...
her takımın bir misyonu vardır..fener de böyle bir yol tutturmuş..her sene yıldız bir yıldız transferi yaparak taraftarı stada çekiyor, forma satışlarını patlatıyor..fener dışında hiçbir takım o şekilde hareket edemez...kaldı ki bu transfer fenerin şampiyonluğu garanti anlamına gelmemektedir.
Trabzonspor bu tür transferler yapamazsa şampiyon olamaz görüşü de tamamen yanlıştır.veya şampiyon olması için böyle yıldızlar alması gerektiği düşüncesi de..ki Trabzon bunu 6 kez yaptı, nasıl yaptığını da herkes biliyor..bunun dışında şampiyonluğa yaklaştığı dönemlerde de bunu yıldız transferleriyle mi yaptı o da belli...
yeşil saha arena..ak mı kara mı orda belli oluyor..akşak gördük ronaldinyo'ya çitf daldın mı, adım attırmadın mı nasıl oluyor..koşan, mücadele eden kazanıyor..e biraz da tabi kalite, yetenek olacak.mesele onu bulmada...
Trabzon 6 kez şampiyon oldu evet.. O zaman amatör ruh vardı şimdi profesyonel olmak gerekir.. Ozaman futbolda para yoktu şimdi ise tamamen para ile yürüyen bir sektör.. Parasal gücün yoksa futboldan ekmek yeme şansı ancak kırıntılardır.. O da aç kalmamak için.. 6 kez şampiyon olduğumuz zaman yıldız gibi bir kavramda yoktu.. Amatör ruh vardı ve en üst düzeyde de bu trabzondaydı.. O zaman yıldız kavramı olsaydı defalarca şampiyonluk yaşamış bir takımın futbolcusu para içinde yüzerdi.. O zaman ki şampiyon takımdan bir kaç kişi kalbur üstü para kazanıyor gerisi ise yaşayıp gidiyor işte..
Futbolun parasal bir sektör olduğu durumda Fenerbahçe kombine satışlarını artırmak için Roberto Carlos u alıyor.. Onun için oynayıp oynamaması çokta önemli değil.. Fener seyircisi sonuçta 15 günde bir Dünya yıldızı birini izleyeceğim diye ümidi var ve onun için maç saatini sabırsızlıkla bekliyor.. Ya biz maça gitsem kimi izleyebilirim diye dört işlem yapıp çıkan sonuç sıfır olunca statın yanından bile geçesimiz gelmiyor..
Ve o kadar yıldızla arada herkes şampiyon olur demişsin ki o ara bize hiç uğramayacak demektir.. Biz yıldız diye düşündüğümüz futbolcuyu satıpta para kazanalım diyoruz.. Elalem şampiyonluk peşinde biz ise binbir zahmetle yetiştirdiğimiz 1 veya 2 (3 hiç olmadı) yıldızımızı nasıl satarızla meşgulüz.Beklenen gün gelecekse, çekilen çile kutsaldır...
Yorum
-
[quote=efemehmet;823501]Akşam ......
Fener seyircisi sonuçta 15 günde bir Dünya yıldızı birini izleyeceğim diye ümidi var ve onun için maç saatini sabırsızlıkla bekliyor.. Ya biz maça gitsem kimi izleyebilirim diye dört işlem yapıp çıkan sonuç sıfır olunca statın yanından bile geçesimiz gelmiyor..
Bence yattarayı seyretmek daha büyük bir keyif ancak kabız bir furbol sistemiyle değil. ancak yazdıklarına temel manada katılıyorum
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum