Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Küme düşen ve son anda kurtaran takımların futbolcularının Trabzsonsporla adının anılmasını aklım hayalim almıyor.Lige çıkanlarla değilde düşenlerle ilgileniyoruz.Pes.
    T R A B Z O N S P O R

Yorum

• haklısın...hoho ferhat la hasan çok mu sol bek oynadılar

Yorum

• ilgilendiğimiz adamlara bak....

biizm maçta 5 gol yiyen bir kaleci....

küme düşen kendi takımında bile her zaman oynamayan ne idüğü belirsiz bir adam.....

samsundan vasat bir adam.....

en iyisi ise orta halli serkan....

bu transferlerlemi şampiyonluğa oynayacaz....

üstelik gökdeniz, stepanov gibi isimlerde satılmak isteniyor....

arkadaşlar nasıl umutlu olabiliyorsunuz anlamıyorum....
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Arkadaşlar Jabi, şu an sağ bekte oynayanlardan daha kaliteli. Martinez'e ben de sıcak bakmıyorum hele ki bize kazık atmaya çalışmalarından sonra. Serkan olursa süper transfer olur, takımı rahatlatır.

Bizim potansiyelimiz var ama bu potansiyeli aktif hale getirebilmek için Serkan gibi adamlara ihtiyacımız var. Şu an ilgilenilen transferde umut görüyorum, transfer zor iş şu ana kadar başarılıyız bence. Daha kiralıklar geri dönecek. Hepsini görüp eleme fırsatı doğacak. Sol kanat Dortmund'daki çocukla halledilecek gözüküyor, bir maestro bir de sağlam kaleci bulabilirsek, geçen seneki umudumuzun üzerine koyabiliriz gönül rahatlığıyla
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arkadaşlar Jabi, şu an sağ bekte oynayanlardan daha kaliteli. Martinez'e ben de sıcak bakmıyorum hele ki bize kazık atmaya çalışmalarından sonra. Serkan olursa süper transfer olur, takımı rahatlatır.

Bizim potansiyelimiz var ama bu potansiyeli aktif hale getirebilmek için Serkan gibi adamlara ihtiyacımız var. Şu an ilgilenilen transferde umut görüyorum, transfer zor iş şu ana kadar başarılıyız bence. Daha kiralıklar geri dönecek. Hepsini görüp eleme fırsatı doğacak. Sol kanat Dortmund'daki çocukla halledilecek gözüküyor, bir maestro bir de sağlam kaleci bulabilirsek, geçen seneki umudumuzun üzerine koyabiliriz gönül rahatlığıyla
            sana katılıyorum ayrıca jabi lenste oynamış bir adam iyi serkanda dinamo gibi bence iyi transferler

Yorum

• @blackseastorm kardeşim,

umutluyuz çünkü her sene başında umutlu olmak zorundayız.
              umutluyuz çünkü negatif enerjinin hiçbirimize faydası yok.
              umutluyuz çünkü birçok hata devam etmesine rağmen en azından geçen yıla göre bazı doğrular yapılıyor. Bunlar ne mi diye sorarsan:

1- Önce transferler yapılıp sonra hoca belirlenmiyor. Transferde hocanın istedikleri yapılmaya çalışılıyor.
              2- Desteksiz verilen sözleri yerine getirmek üzere şaşaalı ama verimsiz transferler yapılmıyor.
              3- Bonservis parası olan oyunculara yönelinmiyor.
              4- Kimsenin gazına gelip göz boyayacak transferler yapılmıyor, eksik mevkiler tamamlanıyor.
              5- İzlenmemiş yabancılar menajer tavsiyesiyle son dakikada alınmıyor.
              6- bazı arkadaşlar ısrarla öyle algılamak istese de yöneticiler çıkıp yıldız alıyoruz, süper transfer yapıyoruz gibi saçma sapan iddialarda da bulunmuyorlar en azından.

Doğru dürüst bir scouting sistemi kurmamış bir takımın bu mevsimde akıllı yabancı transferi yapması maalesef imkansız gibi birşey.

Bütçemiz maalesef kısıtlı, eldeki yabancılar da problemli.

Bunlara kimlerin sebep olduğu hepimizin malumu ama şu ana kadar çok fazla yerden yere vurulacak bir transfer icraatı olduğunu da düşünmüyorum doğrusu.
              Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ilgilendiğimiz adamlara bak....

biizm maçta 5 gol yiyen bir kaleci....
                Bak işte buna katılamayacağım. Yiyene değil atana bakacaksın
                Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• Bunlara kimlerin sebep olduğu hepimizin malumu ama şu ana kadar çok fazla yerden yere vurulacak bir transfer icraatı olduğunu da düşünmüyorum doğrusu.

daha bir icraatları yokki..imza atılmadan hiç bir transfer olmamış demektir..... adı geçnlerin hiç birsi bize faydalı olabilecek isimler değil. bi tek serkan oda iyi değil ama kötünün iyisi.....

200 milyon dolar borcu olan gs bile ne adamarla ilgilenirken biz 3. sınıf evet 3. sınıf topcularla ilgileniyoruz.....

jabi, adnan ahmet mehmet hiç birisini bizden başkası istemez bunların bu şekilde eksik tamamlayacak yerde boş kalsın o yerler daha iyi.....

hem stapanovda satılacak, rispte uzun bir zaman yok daha sezon başlamadan takım eksiklerle başlayacak....
                  En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 04.06.2007, 11:26.

Yorum

• risp yerine egemenin transferi bugün belli olacak

Yorum

• İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bak işte buna katılamayacağım. Yiyene değil atana bakacaksın
                      o ayrı meselede maçı çıplak gözle izledim. hiçte öyle methettikleri gibi bir adam değil bu.... ona bakarsan ahmet şahininde ıldızlaştığı bir kaç maç var ama şimdi 2. ligde bile almazlar onu.....

Yorum

• benim kafam karıştı jabi ile ilgileniyoruz ...adam sağ kanat oynuyo ....adnan ı aldık sağ kanat ....hadi serkanı 4. ön libero oynattığını varsayalım ..musayı satabilecekmiyiz...ufukhan var ....tayfun var....solda musampayı saymazsak ki sayamıyoruz hadi muratın daha iyi oldugunu düşünelim çoğumuza göre başkada adam yok ...ve biz ümitlenelim diyoruz zira eksik yerlere adam alıyoruz ...ne diyelim öyle olsun anasını satayım .......
                        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

Bunlara kimlerin sebep olduğu hepimizin malumu ama şu ana kadar çok fazla yerden yere vurulacak bir transfer icraatı olduğunu da düşünmüyorum doğrusu.

daha bir icraatları yokki..imza atılmadan hiç bir transfer olmamış demektir..... adı geçnlerin hiç birsi bize faydalı olabilecek isimler değil. bi tek serkan oda iyi değil ama kötünün iyisi.....

200 milyon dolar borcu olan gs bile ne adamarla ilgilenirken biz 3. sınıf evet 3. sınıf topcularla ilgileniyoruz.....

jabi, adnan ahmet mehmet hiç birisini bizden başkası istemez bunların bu şekilde eksik tamamlayacak yerde boş kalsın o yerler daha iyi.....

hem stapanovda satılacak, riste uzun bir zaman yok daha sezon başlamadan takım eksiklerle başlayacak....

Bencede 3. sınıf adamalrla ilgileniyoruz haa genc ümit vadeden futbolcıud alırsın ama önce birde takımı sırtlayacak futbolcuları da alırsın

her sene bende acaip umutlanırdım en son gecen sene marcelinho transfer edildiğinde heyecanlanmıştım

ilk defa bir sezona umtusuz gireceğim galiba çünkü ne bu ziyaa yaa nde ki ziyaadan da beter olan yönetime zerre kadar güvenim yok

bu yönetim kulübü küçültmeye devam ediyor ve taraftarda seyirci kalıyor samsunsprodan adnanla bilmem serkanla avunuruz ancak onalrda süper yetenekler icat etmeye çalışırı kendimiz kandırırız

inşallah başarılı olurlarda ziyanında yönetiminde ellerini ilk ben öperim özürlerimle birlikte
                          En son Murat Altun tarafından düzenlendi; 04.06.2007, 11:34.
                          '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• @Hamsi

Abi Ziya futbolcuları daha yakından takip edebilsin diye yedek kulübesinin önüne futbolcu alıyoruz.Seneye kombineleri sağ kanattan alın,maç orda dönecek
                            T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arkadaşlar Jabi, şu an sağ bekte oynayanlardan daha kaliteli. Martinez'e ben de sıcak bakmıyorum hele ki bize kazık atmaya çalışmalarından sonra. Serkan olursa süper transfer olur, takımı rahatlatır.

Nihayet olaya birazda olumlu bakan bir Renkdas

Serkan bence cok caliskan ve saglam bir oyuncu.

Jabiyi bende begendim. Adamin Erciyese gelmesi kalitesiz oldugu anlamina gelmez. Kim bilir Menajeri ona neler anlatmisdir

Adnani tanimiyorum ve onu ciplak gözle en az 5-6 Mac izlemeden elestiren, hatta "öldüren" renkdaslarimi KINIYORUM!

Altayin sol beki alternatif olarak düsünülebilir.

Dortmundan alinacak Genc oyuncuyu tanimiyorum
                              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

hem stapanovda satılacak, rispte uzun bir zaman yok daha sezon başlamadan takım eksiklerle başlayacak....
                                Faik dua edelim bir icraatları olmasın ....eğer gerçekten böyle bir tutum sergilerlerse saygı duyarım ..aralıkta gideceklerini bile bile kulübü içinden çıkılması çok daha zor şartlara sokmasınlar ...idarei maslahattan bir kaç tane genç alsınlar ve aralıkta gitsinler ...transferde söz sahibi sadece hoca ve başkan ...ve çoğumuz hemfikirizki bu iki şahsın kafasındaki TRABZONSPOR bizim hayalini kurduğumuz TRABZONSPOR değil ... biri futbolu bilmiyor daha kötüsü bilmediğinide bilmiyor...diğeri galiba hasta..........
                                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X