Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak griffin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    marcelinhos madem bu adamlar geleceğin mehmet topuzu gökhan ünalı neden satsınlar mehmet le gökhanı satıyolar mı ????
    Bilmiyorum ki arkadaşım hem sadece bizimkiler istediklerini söylüyorlar satacaklarını söylemediler daha da zannederim Kemal cok gelmek istiyormuş hafta içi Trabzona da gelmiş bu arada Kemal Okyay 1 Gol atmış 6 tane asist yapmış..........
    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• doğrudur oyuncunun adı mehmet.. çıplak gözle defalarca izlenmiş.. genç ama oldukça başarılı biraz sabredilirse çok iyi işler yapar deniyor..
      antalya ile anlaşmasında bir madde var, küme düşmesi durumunda sözleşmeyi geçersiz kılan..
      hafta içi bu arkadaş gelip başkanımızla görüşecek.. olabilir bu iş..
      martinez de yüksek ihtimalle olabilir.. nürnberg falan kafanızı karıştırmasın, piyasada herkes birbirini tanıyor
      bak aklıma geldi, transfer sezonunda hiç dile getirmediğim bir temennim var:
      herşeyçokgüzelolacak!

Yorum

• yönetimde bir tarafın diğeriyle kavga etmesiyle ve yanlış teknik direktöre dahi yetki verilmemesiyle geçirdiğimiz sezondan dersler çıkarmışız..
        daha az menejerle görüşmemiz bunun delili..
        yönetimde kavga yok..
        hocaya tam yetki verilmiş..
        bonservisi elinde olan ve macera aramayan oyuncuları güzelce tesbit etmişler..
        eksikleri güzelce belirlemişler..
        ben şu ana kadar olup bitenden memnunum..
        hoca oyun kurucu ve/veya golcüyle dönsün gittiği yerden, herşeyçokgüzelolacak!

Yorum

• Martinez’e 4 milyon euro

03 Haziran 2007 12:05

Sakaryaspor’un başarılı file bekçisi Martinez’e, Alman kulüpleri talip oldu. Genç kaleci için, 4 milyon euro istendiği belirtiliyor. Trabzonspor’un listesinde yer alan Martinez’in fiyatı, Alman kulüplerinden gelen talep üzerine yönetim tarafından 4 milyon euroya kadar çıkartıldı. Kolombiyalı file bekçisine Alman kulüplerinin ciddi teklifte bulunduğu gelen haberler arasında. En son önceki akşam Almanlar ile bir görüşme yapan Yeşil-Siyahlılar’ın 4 milyon euroluk bonservis ücreti talebinde bulunduğu belirtiliyor.

Dün Sakaryasporv başkanı ne kadar acemi oldugunu gösterdi abi hem dediki Nürnbergin yabancı kontenjan sıkıntısı var o yüzden alamıyorlar bu sorunu cözünce alacaklar dedi oysaki herkes biliyorki Almanya Bundesliga da Yabancı sınırlaması yok

İkincisi Nürnberg daha bir ay önce Sparta Pragın 34 yaşındaki kalecisiyle 2 Yıllık sözleşme imzaladı

Yorum

• Martinez konusunu 2 gün önce yazmıştım tekrar yazmıyayım ama şu var ki sakarya nın başına Trabzonlu bir teknik direktör gitme durumu var pazara günü kesin olarak belli olacak eger o teknik direktör sakarya ya giderse kesinlikle martinezi alırız çünkü trabzondan 3 4 futbolcu istiyor o ilgili teknik direktör ( genç futbolcular ) ... gençlerden gökhan gönül olmuyor büyük ihtimal çünkü ersun yanal onu gençlere alacak yani oftaş dan gençlere ..olsa idi bizim için çok iyi olacaktı ...Sancak ın menejeri iş bitti demiyor ama biter diyor ...yabancı konusunda polonyadan birini ziya ruh hastası çok istiyormuş ...açıkcası stichus a katılıyorum sanırım geçen seneden daha iyi olacagız gerçi geçen seneden daha da kötü nasıl olunursa ... en büyük eksiklik teknik direktörlük makamı boş ...genç yaşlı yabancı vs derken gene bir 6 7 oyuncu alacagız .umarım zirveden bu sefer çabuk kopmayız ...gerçi kale ve defans saglam olursa nasıl olsa bir tane atarız mantıgı tutarsa zirveden kolay kolay kopmayız ...

Yorum

• Djokaj baba oldu

Kulübümüz oyuncularından Ardijan Djokaj baba oldu. Djokaj'ın eşi ülkesinde bir erkek çocuğu dünyaya getirdi. Yeni doğan bebeğe Nikola adı verildi.

Kulüp olarak Djokaj çiftine hayırlı olsun dileklerimizi iletiyor, minik Nikola'ya da sağlıklı, mutlu, uzun ömürler diliyoruz.

Yaşasın Yeni bir Trabzonsporlu daha dogmuş ya şu adamdan hala bonservis mi bekleniyor feshedin karşılıklı sözleşmesini rahat tatil yapsın.....

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Martinez konusunu 2 gün önce yazmıştım tekrar yazmıyayım ama şu var ki sakarya nın başına Trabzonlu bir teknik direktör gitme durumu var pazara günü kesin olarak belli olacak eger o teknik direktör sakarya ya giderse kesinlikle martinezi alırız çünkü trabzondan 3 4 futbolcu istiyor o ilgili teknik direktör ( genç futbolcular ) ... gençlerden gökhan gönül olmuyor büyük ihtimal çünkü ersun yanal onu gençlere alacak yani oftaş dan gençlere ..olsa idi bizim için çok iyi olacaktı ...Sancak ın menejeri iş bitti demiyor ama biter diyor ...yabancı konusunda polonyadan birini ziya ruh hastası çok istiyormuş ...açıkcası stichus a katılıyorum sanırım geçen seneden daha iyi olacagız gerçi geçen seneden daha da kötü nasıl olunursa ... en büyük eksiklik teknik direktörlük makamı boş ...genç yaşlı yabancı vs derken gene bir 6 7 oyuncu alacagız .umarım zirveden bu sefer çabuk kopmayız ...gerçi kale ve defans saglam olursa nasıl olsa bir tane atarız mantıgı tutarsa zirveden kolay kolay kopmayız ...

Abi Gökhan Gönül Zaten Genclerbirliginin oyuncusu Ersun Bırakmaz onu Oftaşta Kiralık oynuyordu Sancak bugün Fanatik gazetesinde Altın Karmanın sol bekine secilmiş ama hic izlemedim ben selam....

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Martinez’e 4 milyon euro

03 Haziran 2007 12:05

Sakaryaspor’un başarılı file bekçisi Martinez’e, Alman kulüpleri talip oldu. Genç kaleci için, 4 milyon euro istendiği belirtiliyor. Trabzonspor’un listesinde yer alan Martinez’in fiyatı, Alman kulüplerinden gelen talep üzerine yönetim tarafından 4 milyon euroya kadar çıkartıldı. Kolombiyalı file bekçisine Alman kulüplerinin ciddi teklifte bulunduğu gelen haberler arasında. En son önceki akşam Almanlar ile bir görüşme yapan Yeşil-Siyahlılar’ın 4 milyon euroluk bonservis ücreti talebinde bulunduğu belirtiliyor.

Dün Sakaryasporv başkanı ne kadar acemi oldugunu gösterdi abi hem dediki Nürnbergin yabancı kontenjan sıkıntısı var o yüzden alamıyorlar bu sorunu cözünce alacaklar dedi oysaki herkes biliyorki Almanya Bundesliga da Yabancı sınırlaması yok

İkincisi Nürnberg daha bir ay önce Sparta Pragın 34 yaşındaki kalecisiyle 2 Yıllık sözleşme imzaladı
                  Nürnberg Kalecisi Schaeferi Sampiyon Takim Stuttgarta satti.
                  Kaleciye ihtiyaclari var.
                  Seninde dedigin gibi Kaleci Transferi yaptilar= Jaromir Blazek (Kaleci; Sparta Prag; 500.000 Euro).

Yani Insallah Medyayi uyutma takdigidir.
                  Bize vermislerdir bile
                  Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Sancak oldu diye düşünürsek sag tarafta hala eksiklik var ...

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      onmilyon euro olan adam thomas linderoth.. hocamız danimarkadan bu oyuncuyu beğenmiş sağolsun.. ispanyaya gitse etoo tamamdır yani
                      valla iyi güldürdün beni
                      SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                      CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• Murat OCAK

Arkadaslar Murata ne oldu, cok iyi topcu bu adam. Herkes Antalyalı Volkanı konusuyor ama Murat ondan daha iyi, sakat mı bu çocuk?
                        Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• dogrudur kardeşim ... gökhan çok iyi bir sag bek hatta bu sene orta sagın sagı oynadı ... istediler onu bizimkiler ama cevap olumsuz oldu ... hala gençlere risp ve ayman dan dolayı borcumuz var ..cavcav parayı nasıl kurtarırım diye düşünüyor ...gökhan olmasa bile en azından iyi bir stoper olan giray olur .. engin de iyi olurdu .. sol taraf da oynar sanırım

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sancak oldu diye düşünürsek sag tarafta hala eksiklik var ...
                            Hangi eksiklik: Tayfun, Musa, Jabi, Adnan, Serkan ve bazende Ferhat
                            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hangi eksiklik: Tayfun, Musa, Jabi, Adnan, Serkan ve bazende Ferhat
                              Bencede Jabi alınırsa sag bekte eksiklik kalmaz Serkan ve Adnanın da orada oynayabilecegini düşünürsek no problem derim ben Tayfun iyi bir yedek stoper olacaktır Kayserisporda cok oynadı iyi de oynadı Sancak eger izlenmişse begenilmişse birilerinin tavsiyesiyle alınmıyorsa iyi olur ......

Ama inşallah Musa Mustafa Ahmet Sahin Ömer Rıza Murat Ocak Oynayabilecekleri takımlara gönderilirler......
                              En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 04.06.2007, 14:38.

Yorum

• sorması ayıp sağ kanatta kaç kişi oynuyor. duruma bakarsak beş veya üzeri
                                İstanbul basını ne bizi sevdi ne de TRABZONUMUZU.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X