Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben Banega'yi Boca River Plate macinda izledim. Cok begenmedim. Maca fazla agirligini koyamadi. Zaten Boca demiski bizim genc takimimizda Banega'dan daha iyi olan topcular var. Banega'yi satmaya haziriz.

Yorum

• İlk olarak rasmuty tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yok kardeş yanlışın var.. maç bildiğin 02:00 da başlayacak..
      Duble Martinez yakışır diosun yani Trabzonsporumuza
      Geçen hafta 01.15 diye duyurmuşlardı, 5 dakika evveline kadar da livescore'da 0-0 devam ettiği gözüküyordu..Şimdi orda da düzeltmişler.. o zaman tv başına..
      Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• [quote=rasmuty;825900]Herşeyimiz merak içinde bu yönetim sayesinde..
        Sağ gösterip sol da çakabilirlermi ki bu sefer..
        başka bir deyişle turnayı kör edebilme marifetini gösterebilecekler mi?

Meraklardayız[/quote

sence

bence tabii ki o turna bizi kör edecek...

Yorum

• evet... berat tekke tam isabet tutturmuş transferi

sizce alabilirler mi=?

Yorum

• Tv8'de filim var şuanda.

Yorum

• Tv8'in internet sitesinde 02.35'ten itibaren yayınlanacağı yazıyor..
              Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tv8'in internet sitesinde 02.35'ten itibaren yayınlanacağı yazıyor..
                Ters birşeyler var
                Bu seferde 02:15 diye yazıyor başlama saati..
                O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• Bu Blas Perez'den iyisi rahat bulunur ya.. Ah ziya ah..
                  BORDO MAVİ

Yorum

• Başladımı bu maç yoksa yalan mı oLdu tv8?
                    T®abzon'um Senden Uzak, Ne Farkeder Nefes aLmaK..! bu Kadar uzaktayız ama Her Zaman Arkandayız..!
                    The Barracuda Style

Yorum

• En çok forumdaki scout potansiyelini seviyorum.

Yönetim " alın size 6 milyon $ , transfer işini size bırakıyoruz " dese Bmn'in kuracağı 10-12 kişilik ekip olayı bitirir. Özveriyse özveri , yetenek avcılığı desen oda var. İleriyi görebilenlerde çok ,fazla komisyon isteyen menajeri topuğundan vuracak adamda var vesselam .

Yorum

• Şu anda Tv8'de dalgıçları gösteriyor. Ola Perez hamgisi bulardan
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• VfB Stutgart - Timo Hildebrand (28)

Bu kaLecinin sözleşmesi bitmiş durumda ve almanya milli takımının kalesini yakında devralması düşünülen biri.Stutgart forması altında bir çok maçını izledim ve gerçekten kaliteli ve hakkını veren bir kaleci oldugunu söylemem gerek.Bunun gibi bir kaleci varken ve bonservisi elindeyken neden 2.lige düşen bir takımın kalecisini almaya çalışıyoruz hala? Madem iyi bir kaleciydi neden ligin ençok gol yiyen kalecisi? Neyse bunları geçelim Trbazonsporun kalesini koruyacak şuan için hem maddi olarak hemde kalite açısından en uygun kaleci Timo Hildebrand biraz araştıran arkadaşlar bana hak verecektir.Trabzonspor yönetiminin birazda gündemine girmeli bence tabi yönetimde para çok oldugundan musampa olayı gibi yine 1,5milyon dolar martineze verip yeni sezonda bizleri isyan ettirmekte onların elinde.

T®abzon'um Senden Uzak, Ne Farkeder Nefes aLmaK..! bu Kadar uzaktayız ama Her Zaman Arkandayız..!
                          The Barracuda Style

Yorum

• Riquelme frikikden cakti!!!!!!! Copa Libertadoresdeki 5. golu.

Yorum

• Bos verin Libertadores i. Birazdan Nba final maci var. Bu lebron bizim takimin tam istedigi 10 numara Gerci ziya bunu sol kanatta oynatir. Cle de bir de genc var gibson diye Onuda alabilirz.
                              Spurstan oyuncu alalim derrim ama buyuk takimin eskileriniz istemeyiz. Zaten bizim yonetim istese istese ordan horry yi ister
                              13 Vitor Hugo

Yorum

• Riquelme yine attirdi ama ofsayt

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X