Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fanatik28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Futbolculara bonservis ödemek istemiyoruz diyorlar. illa da bonservisiyle mi almak zorundayiz. Kiralama yoluna niye gitmiyorlar. Carlos Alberto gibi oyuncular pekala 1-1,5 milyon gibi bir rakama ( satin alma opsiyonu ile ) kiralanabilir.

Alin size Jattara`nin ikizi,

Jonathan Pitroipa Burkina Faso
    Freiburg: Sagayak, forvet
    Sözlesme bitis 2008
    Degeri 1-1,5 milyon
    bence iki yattara tarzı futbolcunun olduğu takım top oynamaz çünkü kimse topa basmaz onun için iki yattara oyanatacaksan ortadaki diğer iki oyuncunun çok koşan ve pres yapan adama olması lazım ki hüseyin ve ayman bu kirterlere pek uygun değil bana göre bence bize tek yattara yeter )

Yorum

• İlk olarak ozden61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      biraz önce fatih in abisiyle konustum. türkiyeye donecegini ve kiralık olarak trabzonda oynayacagını soyledi.. umutla ilerde iyi is cıkartı bence
      hayallerim gerçek mi oluyor acaba?:tsmeşale:
      sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.
      Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR

Yorum

• bu aralar transfer haberlerinden biraz uzak kaldım.
        hala daha sol beke ve sol kanata transfer yokmu acaba.?
        yada bakılan futbolcu varmı?
        T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Fatih ' in gelmesiyle sadece sol tarafta eksiğimiz kalır . Onu da Kemal ' le çözebiliriz . İnşallah bu sene transferde sıkıntı yaşatmaz bize yönetim !
          Bizim için tüm kalpler " BORDO " ; tüm gözler " MAVİ " dir !

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ön liberoda ihtiyaç varmış..
            orta sahanın gerisinde top kulanabilen bir adam olarak düşünmesinden korkuyorum
            onu boşver, ya kaleye geçirirse..
            BORDO MAVİ

Yorum

• İlk olarak SeVeNTeeN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Fatih ' in gelmesiyle sadece sol tarafta eksiğimiz kalır . Onu da Kemal ' le çözebiliriz . İnşallah bu sene transferde sıkıntı yaşatmaz bize yönetim !
              walla ben hala orta saha eksik diyorum..
              bu orta saha ile pozisyon üretilmez.
              fatih tekkenin gelişi çok etkili olacaktır, ama orta sahadaki hücum kısırlığı giderilmezse gene sıkıntı çekeriz..

sol kanat konusu zaten kangrene döndü.

Yorum

• Ortada Ceyhun olması beni biraz rahatlatıyor . Arkasında sağlam oyuncuların varlığını hissettiği zaman çok iyi maçlar çıkarıyor . Yani Ceyhun ' un iyi oynaması için takımında iyi oynaması lazım galiba . Gaza getirmek lazım bu adamı Fatih ' in gelmesiyle gaza da gelecektir bence

Yorum

• Kayserisporlu Kemal gelir mi bilmem ama ben gelmesini istemiyorum
                  Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• ceyhun bi ileri iki geri mehteran ekibi elemanlarından çok farklı değil.
                    bu kadar devamlılığı az, aynı zamanda da agresif bir adama orta sahada çok da güvenmemek lazım.
                    o görevini yaptı.
                    onun işi ikinci yarı ziyanın kellesini puan bazında kurtarmaktı.

defansif yönü hiç yok, hücum yönü de 5 maçta 1 kere ön plana çıkıyor..

ben ceyhuna orta sahada güvenmem.

Yorum

• İlk olarak panters61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      az önce jabi için fransız lequipe'e baktım
                      orada da adamın sağ bek oynadığı yazılıyor
                      merhaba,
                      jabi sol bek de oyniyor.

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kayserisporlu Kemal gelir mi bilmem ama ben gelmesini istemiyorum
                        http://www.ligtv.com.tr/LigTvComTrOz...?r=1&hid=19300

Ohooo bunları dert edecek olursak futbolcu almamamız lazım . O Trabzonspor ' a bir gelsin hangi takımın fanatiği olması gerektiğini iyi anlar

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ceyhun bi ileri iki geri mehteran ekibi elemanlarından çok farklı değil.
                          bu kadar devamlılığı az, aynı zamanda da agresif bir adama orta sahada çok da güvenmemek lazım.
                          o görevini yaptı.
                          onun işi ikinci yarı ziyanın kellesini puan bazında kurtarmaktı.

defansif yönü hiç yok, hücum yönü de 5 maçta 1 kere ön plana çıkıyor..

ben ceyhuna orta sahada güvenmem.
                          Ben de senin gibi düşünüyordum önceleri . Ama Ankaragücü ' nde ki performansına şahit olduktan sonra bu düşüncemde manevralar yaptım biraz . Bence istediği ortam sağlanırsa çok faydalı olabilir . Ama ısrarcı olmamak lazım tabi

Yorum

• Şu Jabiyi transfer etsekte ne terafta oynadığını anlasak.
                            T R A B Z O N S P O R

Yorum

• sayfa 225 oldu halen transfer yok 400 de olurmu acaba

Yorum

• Jabi çok sağlam ve teknik bir bek e benziyor . Bende takımda görmek isterim . Sağ sol farketmez

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X