Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Erhan Küçük

Doğum Tarihi:26.02.1981

Doğum Yeri:İstanbul

Uyruğu: (Türkiye)

Pozisyon:Ortasaha

Son Kulübü:Kasımpaşa

Biraz Yaşı fazla ama hiç izlemedim birde 17 gol atmış bu yıl ama ne kadar birinci ligde oynar bilemem .............
    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• bkz. imza...

Yorum

• sol kanatta celalettin vaaaar, ferhat vaaar(mış), hasan vaaar(mış).

daha allahtan belanızı mı istiyorsunuz???

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          sol kanatta celalettin vaaaar, ferhat vaaar(mış), hasan vaaar(mış).

Bunlar bela zaten abi.........

Yorum

• evet evet. adı geçen gençlerden biri o.. kasımpaşalı delikanlı.. sanıyorum alacaklar onu..
            hasan şaş geçen yıl da alınabilirdi volkanla birlikte ama hoca istemedi onu.. yine istemez sanıyorum..
            bakın federasyon karar vermedi ya, bu kötü oldu şimdi..
            martinez hesapları sakaryasporun biraz inmesi ve bizim biraz çıkmamızla olacak iş değildir.. bilgi olarak söyleyeyim, aradaki fark şu anda dört milyon doların üzerindedir!

yine de endişeye mahal yok diyorum ben.. zira hiç konuşulmamış işler de var.. dediğim gibi kendisine güvenmediğim hocanın yardımcıları henüz konuşmadı.. onlarda bir kaç isim var.. polonya taraflarından..
            beklemekten başka çaremiz yok zaten..

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              sol kanatta celalettin vaaaar, ferhat vaaar(mış), hasan vaaar(mış).

en iyisini unuttun keçeli muhahaha
              TRABZONSPOR
              https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• belaki ne belaaa bu futbolcular daha caylakkk yetişmeleri gerekiyor bunun içinde tecrübeli yetenekli futbolcular alınmalıdırç..
                Sürmeneli Prena

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  evet evet. adı geçen gençlerden biri o.. kasımpaşalı delikanlı.. sanıyorum alacaklar onu..
                  hasan şaş geçen yıl da alınabilirdi volkanla birlikte ama hoca istemedi onu.. yine istemez sanıyorum..
                  martinez hesapları sakaryasporun biraz inmesi ve bizim biraz çıkmamızla olacak iş değildir.. bilgi olarak söyleyeyim, aradaki fark şu anda dört milyon doların üzerindedir!

yine de endişeye mahal yok diyorum ben.. zira hiç konuşulmamış işler de var.. dediğim gibi kendisine güvenmediğim hocanın yardımcıları henüz konuşmadı.. onlarda bir kaç isim var.. polonya taraflarından..
                  Abi 2 milyon dolara bitmez mi bu iş birde bu futbolcuya başka tekliflerde var mı ki bu kadar yüksek para istiyorlar.......

Yorum

• keçeli de hep son fhaftalarda gol atıyor kardeşimm..fenere de son haftada gol atıp şampiyonluktan etmiştii...
                    Sürmeneli Prena

Yorum

evet evet. adı geçen gençlerden biri o.. kasımpaşalı delikanlı.. sanıyorum alacaklar onu..

şu 4 milyon dolar için sakaryaya "OHA" demek istiyorum...

güvenmediğin hocanın yardımcıları, hocayı aşıp adam isteyebilirler mi allah aşkına???

bizim (b)alık ziya onay vermeden adam almaz yönetim..

Yorum

• martinez konusunu champions detaylı biliyor.. aktarabilir..
                        sakarya haklı olarak tüm kulübün ve doksandokuz depreminin yaralarını sarmak ve gelecek sene şampiyonlar liginde kuracağı güçlü kadronun altyapısını oluşturacak mali güçpeşinde..

Yorum

• şampiyonlar ligi mi
                          ikinci ligde böyle bir organizasyon mu başladı

Yorum

• bu arada hocanın güvendiğin yardımcıları derken hangilerinden bahsediyorsun??

kimi yolladılar adam izlemek için?????

Yorum

dediğim gibi kendisine güvenmediğim hocanın yardımcıları henüz konuşmadı.. onlarda bir kaç isim var.. polonya taraflarından..
                              Polonya yerine Özkan Sümer Belçikada ve Afrikada futbolcu arasa olmazmı yani bence çok daha iyi olur... Özellikle Sol bek,Sol Kanat ve Forvet bölgesine

Yorum

• Yabancı konusunda şöyle bir düzenleme geliyormuş 6 yabancı oyuncu ilk 18 de olmak şartıyla sınırsız yabancı geliyormuş Fifanın kararıymış bizde de gecerli olacakmış........

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X