Bir tane Ali Öztürk vardi hani Besiktas dan Genclere gidiydi cocuk baya iyidi ne oldu ona???Yasi da baya gencdi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Egemen kararsız

Trabzonspor'un transfer listesinde de bulunan Bursaspor'lu Egemen haber61.net'e konuştu.
Egemen, Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin kendisine teklifte bulunduğu, hangi kulübe gideceği noktasında henüz karar vermediğini söyledi. Bursaspor yönetimiyle akşam saatlerinde bir görüşme yaptığını dile getiren deneyimli futbolcu şunları söyledi; “Etik olarak önce kendi kulübümle bir görüşme yaptım.Onlar bana tekliflerini sundu.Yarın bir kez daha görüşeceğim.6 yıldır futbol oynadığım bir camiadan ayrılmak kolay değil.Üstelikte kaptanlığını yaptığım bir camia, karar vermek oldukça zor. Bursaspor, Trabzonspor ve Fenerbahçe arasında bir tercih yapmam gerekiyor.Tabi profesyonel düşünmek zorundayım.En iyi teklifi kim sunarsa o kulübe gideceğim” .
Egemen, Trabzonspor'un çok büyük bir camia olduğunu belirterek, her futbolcu mutlaka böyle büyük bir takımda oynamak ister.Şu an karar aşamasındayım dedi.
Egemen'in menejeri Erdinç Sehit'te şu aşamada ibrenin Trabzonspor'dan yana olduğunu belirterek,Trabzonspor taraftarı agresif ve hırçın futbolcuları sever, Egemen'de tam Trabzonspor'lu taraftarların benimseyeceği bir futbolcu dedi.
İki buçuk aydan beri önce Fenerbahçe'nin Egemen'i istediğini belirten menejer Erdinç Sehit, Trabzonspor”un devreye girmesiyle her şey toz duman oldu.
Karar vermekte güzlük çekiyoruz.İki gün içinde her şey netleşir , pazarlıklar çok yoğun bir şekilde sürüyor dedi.En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 01.06.2007, 19:48.2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
Feldkamp'ın yönetime verdiği raporda Necati için, "Benim takımımda işi yok" dediği öğrenildi..
Galatasaray'da gelecek sezonun kadrosu şekillenirken gönderilecek futbolcular da yavaş yavaş belli oluyor.
Yönetime oyuncularla ilgili bir rapor sunan Karl Heinz Feldkamp'ın isteği doğrultusunda Hasan Şaş'ın gönderilmesi kararlaştırıldı. Alman teknik adamın "Benim takımımda işi yok" dediği isimlerden birisi de Necati Ateş.
Feldkamp, yönetimden Necati'nin gönderilmesini istediğini açık açık ifade etti. Takımdaki diğer isimler ise gergin bir bekleyiş içine girdi. Özellikle taraftarların büyük tepki gösterdiği Cihan ve Orhan'ın diken üstünde olduğu öğrenildi.
alın işte hasan şaşı gerçi bazı arkadaşlar şimdi istanbul artığı diecekler ama ne yapalım hırslı futbolcuadak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem
Yorum
-
Hasan Şaşa gerek yokda Necati alınabilinir...İlk olarak tanyildizi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFeldkamp'ın yönetime verdiği raporda Necati için, "Benim takımımda işi yok" dediği öğrenildi..
Galatasaray'da gelecek sezonun kadrosu şekillenirken gönderilecek futbolcular da yavaş yavaş belli oluyor.
Yönetime oyuncularla ilgili bir rapor sunan Karl Heinz Feldkamp'ın isteği doğrultusunda Hasan Şaş'ın gönderilmesi kararlaştırıldı. Alman teknik adamın "Benim takımımda işi yok" dediği isimlerden birisi de Necati Ateş.
Feldkamp, yönetimden Necati'nin gönderilmesini istediğini açık açık ifade etti. Takımdaki diğer isimler ise gergin bir bekleyiş içine girdi. Özellikle taraftarların büyük tepki gösterdiği Cihan ve Orhan'ın diken üstünde olduğu öğrenildi.
alın işte hasan şaşı gerçi bazı arkadaşlar şimdi istanbul artığı diecekler ama ne yapalım hırslı futbolcu
Yorum
-
Trabzonspor'da yeni rota Cordoba
Trabzonspor, kaleci Martinez'in yüksek bonservisi nedeniyle Cordoba'ya yöneldi.
01.06.2007 18:00
Samsunsporlu Adnan ve Fenerbahçeli Serkan ile prensip anlaşmasına varan Trabzonspor, kaleci Martinez'in yüksek bonservisi nedeniyle Cordoba'ya yöneldi.
Dün akşam İstanbul'da yapılan transfer toplantısının ardından Sakaryaspor'un kalecisi Martinez üzerinde yoğunlaşan bordo-mavili yönetim, bu kalecinin bonservisi konusunda bugün kulübüyle görüşme yaptı.
Martinez'in yüksek bonservis ücreti nedeniyle transferinin gerçekleşmesinin zor olduğu ve yarından itibaren bonservisi elinde olan Oscar Cordoba ile görüşmelere başlanacağı kaydedildi.
SAVUNMAYA TAKVİYE
Trabzonspor'da sezon ortasında çapraz bağlarından sakatlanan Risp'in gelecek sezona yetişememesinin belirginleşmesi üzerine bordo-mavililer, savunmaya takviye yapmayı gündeme aldı.
Karadeniz ekibi, bonservisi elinde bulunan Bursaspor'un kaptanı Egemen'in kendi kulübüyle yapacağı görüşmenin ardından bu transferle ilgili girişimlerini gerçekleştirecek.
Trabzonspor ayrıca, Kayseri Erciyesspor'un Gineli oyuncusu Jabi ile de ilgileniyor
kaynak:haberturk.com(yazıldıysa kusura bakmayın)Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...
Yorum
-
Hasan Şaş sağ kanat oyuncusu hemde yaşı geçmiş ama Necati Milli takımda oynuyo hemde eksik olduğumuz bölgede yani forvette oynuyo...İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehasan kalite olarak 3-4 tane necatiyi üst üste katlar... normal şartlarda heryerde her takımda oynar.. lakin düşüşten çıkamadı..
yoksa al sol kanata çatır çatır oynasın..
aman bize ne.. sol kanadımız yeterliymiş..
ne lazım bize hasan , necati bilmem kim...???
bizim hocayı aşar bu işler..
Yorum
-
ya şu jabi hangi takımda oynuyo kimdir bu yawİlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülejabi ile ilgilenmelerinden çıkacak birkaç sonuç vardır..
ya hüseyini stopere çekecek ayman-serkan ön liberoları ile oynayacak.
ya da 3 ön libero ile oynayacak..
sanırım ikinci ihtimalin hesabını yapıyor..
niye hiç şaşırmadım???TRABZONSPOR
https://twitter.com/Muticancolak
Yorum
-
Yozgatlı F.Bahçe'den ayrılıyor mu?
Fenerbahçe'de ücreti yarı yarıya düşürülmesi istenen Mehmet Yozgatlı kulüpten ayrılma kararı alırken ilk ciddi teklif Almanya'dan geldi.
Hamit'i Bayern'e kaptıran ve şampiyonluğu son anda kaçıran Schalke 04 Yozgatlı'yı transfer etmek istiyor .
Yozgatlı, Almanya'daki bu yıl sona erecek olan oturma izin hakkını da kaybetmemek için bu teklifi değerlendirecek.
Yozgatlı'nın Fifa menajeri Haluk Canatar Fox spor'a yaptığı özel açıklamada şunları söyledi;
''Mehmet Yozgatlı için Almanya Budesliga takımları ile görüşüyoruz, önümüzdeki hafta transfer çalışmalarını netleştirmek için, Almanya'ya gideceğim. Yapılacak görüşmelerden sonra Mehmet'in transferi netleşecek. Schalke 04 başkanı Gerhard Rehberg Mehmet'i çok beğendi. Ancak transfer henüz resmiyet kazanmadı.''
Kaynak: Fox Spor
Oh be Kurtulduk Yozgatlıdan ...........2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
ya bırakın ne necatisi Galatasaray bırakırmı hani bıraktı diyelim Trabzon nasıl alacak adamın bonservisi var sol açık da oynayabilecek forvte de oynayabilecek Mehmet cakırı unutmasalar......İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHasan Şaş sağ kanat oyuncusu hemde yaşı geçmiş ama Necati Milli takımda oynuyo hemde eksik olduğumuz bölgede yani forvette oynuyo...2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
hasan sol da oynar sağ da..İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHasan Şaş sağ kanat oyuncusu hemde yaşı geçmiş ama Necati Milli takımda oynuyo hemde eksik olduğumuz bölgede yani forvette oynuyo...
uzun yıllar gs nin sol tarafında oynadı..
bizim eksik bölgemiz forwet.
hiç olmayan bölgemiz sol kanat.
eksik mi mühim, yok olan mı???
Yorum
-
Devre arasında Fransanın Ajaccio takımından erciyese geldi hatırlarmısın bizim maçta sakatlandı sonra tekrar oynadı 12 maç oynadı 1 gol attı gineli yattara önermişti erciyese Korkmaz hoca çok izledim kaliteli bir oyuncu dedi ben kendim de Türkiye kupasındaki Beşiktaş maçlarını izledim çok teknik ve güçlü bonservisi yok herhalde Bülent Bursaya götürmek istiyor bence kaçırmayalım Jabi-Yattara süper olur sag kenarda...... topla beraber orta sahayı geçebiliyor.......................İlk olarak musti61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya şu jabi hangi takımda oynuyo kimdir bu yaw2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum