Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaşalr biri fıkra anlatsında biraz stres atalım
    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İyigeceler arkadaşlar ben daha fazla sinirlerimi bozmak istiyorum.

Yorum

• İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        arkadaşalr biri fıkra anlatsında biraz stres atalım
        bunlar fikra zaten hasimin hotel parasini ödedigi fikra var.cok komik
        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          cok attik zamaninda.artik korkuyorum.suana kadar attigim emaillerin hep tersi oldu.örnek fatih akyel.bosverin arkadaslar..aralikta görecekler.
          walla ben attım
          ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• temel eczane acar ve ilk müsterisi gelir ve bana bir sinek ilaci verir misiniz diye sorar...temelde tabii, sinegunuzun nesi var diye sorar

nasil arkadaslar komikmiydim
            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Kokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Değil mi ama!

Rüştü fenerle anlaşınca çok sevinmiştim ama yönetim çapsızlıkta sınır tanımıyor.
              Helal be kardeş sana tamamen katılıyorum bunlar bu yaşta beni delirtmek için çabalıyorlar yazıklar olsun uyku uyuyumaz hale geldi. Hafta içi her on dakikada bir siteleri dolaşıyorum bir güzel Transfer haberi duyayım diye ama nerde. Bunlar amatör futbolculardan başka birşey beceremeyecekler anlaşılan. Bakın Galatasarayada ders alın asıl bomba onlarda iki tane bomba transfer. Yazık ya istanbul takımlarından örnek vermek düştü banada ama ne yapalım bizi bu hale düşürenler utansın. Tabiki utanacak yüzleri varsa

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                temel eczane acar ve ilk müsterisi gelir ve bana bir sinek ilaci verir misiniz diye sorar...temelde tabii, sinegunuzun nesi var diye sorar

nasil arkadaslar komikmiydim
                temele sorsana ziya doğan içinde bir ilaç varmıymış
                ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bunlar fikra zaten hasimin hotel parasini ödedigi fikra var.cok komik

bnce en komik olan fıkra nick carle'nin fener için gelip bizle görüştükten sonra gençlere gitmesi..

Yorum

• İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    temele sorsana ziya doğan içinde bir ilaç varmıymış

yok abi tıp o kadar gelişmedi şuanda

Yorum

bnce en komik olan fıkra nick carle'nin fener için gelip bizle görüştükten sonra gençlere gitmesi..
                      ondan daha komikleri bile var.örnek brezilya dizileri yalan rüzgarina döndük beaaa
                      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

yok abi tıp o kadar gelişmedi şuanda
                        desene adam tıbbı bile aştı ya helal olsun
                        ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

bak iste bu müthisti
                          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• millet ne transferler yapiyor be kardesim..roberto carloslar...yok trezeguet yok ronaldo...
                            ben bunlarin hic birini istemiyorum bile..yeterki o genc yeteneklerimizi alalim...ali güzeldal vs...
                            BU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !

Yorum

• İlk olarak Trabzonli_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              millet ne transferler yapiyor be kardesim..roberto carloslar...yok trezeguet yok ronaldo...
                              ben bunlarin hic birini istemiyorum bile..yeterki o genc yeteneklerimizi alalim...ali güzeldal vs...
                              bizim yöetimden bi cacık olmaz bi ara yürüyüş yapmıştık trabzonda aynısınımı yapsak ne
                              ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak Trabzonli_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                millet ne transferler yapiyor be kardesim..roberto carloslar...yok trezeguet yok ronaldo...

senin ali güzeldal olduğundan şüphelenmeye başladım

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X