şu renkleri sürekli koyup durmayın suraya yahu
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDuygularıma tercüman olmuşsun abi.Sevmemek bana bu takım için az geliyor.Abarttığımı sanmayın ama ben Kayseri ve Bursadan nefret üzeri nefret ediyorum.
Başlarına babam geçse yine kümeye düşmelerini isterim.

ne bu şiddet bu celal la..
Yorum
-
ALİ DE KAÇMASIN
Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak ve yöneticiler transfer mevsimi gelmeden önce, “Kamp programı başlamadan tüm transferleri bitireceğiz” demişlerdi. Başkan Albayrak daha önce de Antalyaspor’un başarılı orta saha oyuncusu Ali Bilgin ile görüşerek prensip anlaşmasına varmıştı. Ali Bilgin de, kulüp başkanlarına, “İstanbul takımlarında oynamak istemiyorum. Beni Trabzonpor’a verin” demişti. Ancak bu oyuncu kulübüyle bağlarını koparınca, aleyhinde kampanya başlatılmıştı. Trabzonspor kurmayları ise sessizliğe gömüldü. Tam da bu sırada Fenerbahçe, Antalyasporlu futbolcu Ali Bilgin i transfer etmek istediğini, kulübüne bildirdi.
Resmi Siteden Duyurdular
Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, transferin gözdesi olan Ali Bilgin için, başkan vekili Nihat Özdemir in, bir ay önce Antalyaspor un onursal başkanı Menderes Türel ile temasa geçerek, futbolcuyu satmayı düşünüp düşünmediklerini sorduğu bildirildi. Menderes Türel ile yapılan görüşmelerin dışında, Ali Bilgin ile herhangi bir görüşme yapılmadığı vurgulanan açıklamada, Fenerbahçe, sözleşmesi devam eden bir futbolcunun ancak kulübü ile görüşülebileceğini son derece iyi bilmektedir. Antalyaspor un, Ali Bilgin i satmayı düşünmesi halinde bonservis bedelini ödeyerek almak istemektedir görüşlerine yer verildi.
Vedersonu da Kaptırmıştı
Türkiye’nin en iyi kadrosuna sahip olan takımı Fenerbahçe’nin Ali Bilgin’i de renklerine katmak için resmi yollardan çalışmalara hız verirken, Bordo-Mavili yönetimin hala kış uykusunda olması şaşkınlıkla izleniyor. Daha önce Vederson’u almayı çok isteyen Trabzonspor yönetimi, Fenerbahçe’nin 1,5 milyon avro bonservis bedeliyle transferi gerçekleştirmesiyle tam bir hayal kırıklığı yaratmıştı. Nuri Albayrak-Melih Gökçek arasında mükemmel bir ilişki olduğu ve Vederson’u ancak Trabzonspor’un alabileceği ifade edilmesine karşın yaşananlar, yönetimin ne kadar yetersiz olduğunu göstermesi açısından önemli bir örnek olmuştu.
2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
İyide Ali Bilgin sözleşmesini feshetmiş Antalyasporla alakası kalmamış, Fener Antalyaspora resmi teklifmi yapmışİlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleALİ DE KAÇMASIN
Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak ve yöneticiler transfer mevsimi gelmeden önce, “Kamp programı başlamadan tüm transferleri bitireceğiz” demişlerdi. Başkan Albayrak daha önce de Antalyaspor’un başarılı orta saha oyuncusu Ali Bilgin ile görüşerek prensip anlaşmasına varmıştı. Ali Bilgin de, kulüp başkanlarına, “İstanbul takımlarında oynamak istemiyorum. Beni Trabzonpor’a verin” demişti. Ancak bu oyuncu kulübüyle bağlarını koparınca, aleyhinde kampanya başlatılmıştı. Trabzonspor kurmayları ise sessizliğe gömüldü. Tam da bu sırada Fenerbahçe, Antalyasporlu futbolcu Ali Bilgin i transfer etmek istediğini, kulübüne bildirdi.
Resmi Siteden Duyurdular
Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, transferin gözdesi olan Ali Bilgin için, başkan vekili Nihat Özdemir in, bir ay önce Antalyaspor un onursal başkanı Menderes Türel ile temasa geçerek, futbolcuyu satmayı düşünüp düşünmediklerini sorduğu bildirildi. Menderes Türel ile yapılan görüşmelerin dışında, Ali Bilgin ile herhangi bir görüşme yapılmadığı vurgulanan açıklamada, Fenerbahçe, sözleşmesi devam eden bir futbolcunun ancak kulübü ile görüşülebileceğini son derece iyi bilmektedir. Antalyaspor un, Ali Bilgin i satmayı düşünmesi halinde bonservis bedelini ödeyerek almak istemektedir görüşlerine yer verildi.
En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 01.06.2007, 15:19.Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
Yorum
-
kestim abiİlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleResmi Kes Şuayip kardeş fener forması ve renkleri hoş durmuyor......Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:
Yorum
-
abi sen valaha oyalı bitirmisin bursalılar bi kendi sahalarında 2-1 yendiler ya şimdi seneye ts 5 atcaz diyolar allahım sen bana sabır ver bursa seneye kumeyeeeİlk olarak mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDuygularıma tercüman olmuşsun abi.Sevmemek bana bu takım için az geliyor.Abarttığımı sanmayın ama ben Kayseri ve Bursadan nefret üzeri nefret ediyorum.
Başlarına babam geçse yine kümeye düşmelerini isterim.Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:
Yorum
-
tff de yayınlanan ali bilgin röportajından bir bölüm
Trabzonlu bir ailenin çocuğusun. Birçok teklif arasında Trabzonspor'dan da bir teklif geldiğinde bu aidiyet hissi vereceğin kararda rol oynar mı?
Ailemin geldiği yer önemli ama ben Trabzon'da hiç yaşamadım. Futbol profesyonelliktir. Bir yerde 5 yıl yaşarsan o zaman elbette duygular da işin içine girer. Ama dediğim gibi ben Trabzon'da hiç yaşamadım. Dolayısıyla vereceğim kararda profesyonellik rol oynayacak.Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!
Yorum
-

Hedeflere koşan Trabzon geliyor 
F.Bahçeli Serkan ve Samsunsporlu Adnan'la anlaştıklarını söyleyen Albayrak, “Hiçbir futbolcuyu bırakmayacağız. Yapacağımız takviyelerle hedefe koşan bir Trabzonspor olacak” dedi. 
Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, transfer döneminin başlayacağı 11 haziran tarihinden sonra anlaştıkları Samsunsporlu Adnan ile Fenerbahçeli Serkan Balcı'nın Trabzon'a gelerek sözleşme imzalayacaklarını söyledi. Transferde şu ana dek hiçbir oyuncularına bir talep gelmediğini dile getiren başkan Albayrak, “Kulübe bu konuda gelen resmi bir teklif yok. Kaldı ki bu yıl hiçbir oyuncumuzu bırakmayacağız. Kadromuza yapacağımız takviyelerle de hedefine koşan bir Trabzonspor olacak” ifadelerini kullandı.
Albayrak, yabancı oyuncu transferinin serbest bırakılması konusunda kulüpler birliğinin aldığı kararla ile ilgili ise, “Biz kendine güveni olan, futbolcular yetiştiren bir kulübüz. Yabancı sayısı serbest bırakılsa da fark etmez, bırakılmasa da. Tüm takımın yabancı olma hakkı olsa da biz yine yerli oyuncular oynatırız” şeklinde konuştu. İnter Toto Kupası'nı ciddiye aldıklarını söyleyen Nuri Albayrak, bu konu ile ilgili şunları söyledi: “İnter Toto Kupası'nda 2 ve 3. turları geçmemiz halinde de UEFA Kupası'na katılacağız. Bu kupada güçlü olmalarına karşın eleyebileceğimiz rakiplerle oynayacağız. Ancak futbol bu, hiçbir takımı küçümsemiyoruz. Kıbrıs Rum Kesimi takımlarıyla daha önce yaptığımız maçları unutmadık.” 01.06.2007Güneş, "Eskiden zenginler izler fakirler oyndardı, şimdi ise zenginler oynuyor fakirler izliyor"
Yorum
-
İlk olarak samsunlu_suayıp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi sen valaha oyalı bitirmisin bursalılar bi kendi sahalarında 2-1 yendiler ya şimdi seneye ts 5 atcaz diyolar allahım sen bana sabır ver bursa seneye kumeyeee
bursaspor seneye erciyesten oyuncu almayı düşünoyomuş. erciyesten 6 oyuncu gündemdeymiş. jabi, mehmet eren, kürşat diyorlar.
Ha bide B. Korkmaz transferi ben yaparım demiş. B.Korkmaz imzasından sonra transferler netlik kazanacakmış.En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 01.06.2007, 15:30.Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
Yorum
-
kara bi ön liberoları vardı..
adını unuttum şimdi..
die idi galiba..
istenecek adam o..
bizim ziya kim top yapmayı bilmez onu ister.
nereye adam lazım değil o gündeme gelir.
bu kadar koftiden bir transfer politikası duyulmamıştır.
inşallah bize duyurulanlar yalandır da hedef edilen bölgelere adam alacaklardır.
ben bile inanmıyorum bu temennime.
hayal işte benimki de.
Yorum
-
Serge Die Fransa'nın Nice takımından geldi Erciyes'e.İyi oyuncu hızlı ve teknik.Tam bize göre.İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekara bi ön liberoları vardı..
adını unuttum şimdi..
die idi galiba..
istenecek adam o..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum