Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Genk '87 doğumlu İtalyan asıllı hücumcu sol bek. Sol kanatta da oynuyor. 2008'de sözleşmesi bitiyor. Leverkusen peşindeymiş. İyi bir oyuncuya benziyor
    leverkusenin peşinde olduğu bir oyuncuyu almak çok zor olur heralde
    VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• Valla Ziya hoca izlemeden zaten oyuncu almıyor biliyorsun
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Valla Ziya hoca izlemeden zaten oyuncu almıyor biliyorsun
        senden bir de isveçli stoper andreas granqvist i arastirmani rica edicem hala isveç liginde oynuyormu acaba? yaşı çok genç bu oyuncununda ve milanı çok iyi bi fiyata satıp rispin yanına onun memlektinden bu adam alınmalı.

ANDREAS GRANQVIST

ziya isveçe adam gönderdimi
        VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• kaleye cordoba alınsın ....alman lıgınden muhammed zidan alınsınn
          BaKma ÖyLe Sessiz Durduğuma Yüreğimde Fırtınalar Kopuyor Sebebi ne senin varlığın ne de Yokluğun sebebi benim sana duyduğum....BÜYÜK TRABZONSPOR AŞKI

Yorum

• Andreas Granqvist

'85 doğumlu sözleşmesi sona eriyor. 1,92 cm boy. Şu anda Helsinborg'dan Wigan'a kiralık. Kiralık sözleşme bitişinde satın alma opsiyonu Wigan'da gerçi sözleşmesi sona eriyor gözüküyor. Liverpool ve Bayern Münih peşinde. İsveç'in en yetenekli defans oyuncuları arasında gösteriliyor. Helsinborg'da yaşına rağmen kaptanmış
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Andreas Granqvist

'85 doğumlu sözleşmesi sona eriyor. 1,92 cm boy. Şu anda Helsinborg'dan Wigan'a kiralık. Kiralık sözleşme bitişinde satın alma opsiyonu Wigan'da gerçi sözleşmesi sona eriyor gözüküyor. Liverpool ve Bayern Münih peşinde. İsveç'in en yetenekli defans oyuncuları arasında gösteriliyor. Helsinborg'da yaşına rağmen kaptanmış
              sırf bu bilgileri bulabildiğin için sana soruyorum. da sen bu bilgileri nasıl buluyosun
              VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• http://www.transfermarkt.de

http://www.wikipedia.org

Bu iki site + gerekirse internetten arama, forumlar, youtube ve benzeri. Bazılarını da kendim tanıyorum başka referanslara pek gerek kalmıyor kanımca

Yorum

• Ben Erhani izlemedim onun icin yorum yapamiyacam. Ama kardesler bi maclan adam alinmaz.

Yorum

• Bence Kasımpaşalı Erhan gelecek sezon için düşünülmeli ayrıca Fenerbahçeden Mehmet Yozgatlı da takıma faydalı olabilir.

Trabzonsporda genç olan oyuncular gelecek vadeden oyuncular seneye Lig A takımlarına kiralık verilirse hem diğer takımlar kazanır hemde Trabzonspor kazanır mesela eğer Cem Demir oynatılmayacaksa kiralık verilebilir çoki iy golcü çünkü.

Orduspor bu yıl çok iddialı kadro kuracak Trabzonspor da Orduspora oynatmadığı iyi oyuncularını verirse seneye bearberce süper ilgde yer alırlar.

FORZA TRABZONNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
                    FORZA ORDUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Yorum

• İlk olarak verena tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      senden bir de isveçli stoper andreas granqvist i arastirmani rica edicem hala isveç liginde oynuyormu acaba? yaşı çok genç bu oyuncununda ve milanı çok iyi bi fiyata satıp rispin yanına onun memlektinden bu adam alınmalı.

ANDREAS GRANQVIST

ziya isveçe adam gönderdimi
                      Ziya`ya ac futbolcu lazim.Isvec dünyada refah seviyesi en yüksek ülkelerden biri. Dolayisiyla ordaki futbolcularin karni tok oldugundan ....

Yorum

http://www.transfermarkt.de

Bu iki site + gerekirse internetten arama, forumlar, youtube ve benzeri. Bazılarını da kendim tanıyorum başka referanslara pek gerek kalmıyor kanımca
                        aynen bende böyle arastiriyorum...transfermarkt.de , wikipedia ve youtube genellikle yetiyor...
                        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Eminim Transfer yetkisini Bordomavi net forumunda bu Konuda yazanlara verse idiler son 3 sezon birak bu durumda olmayi sanirim basarilardan haric alinan kaltieli futbolcu ile baya iyi paralar kazanmisdik.

Bir taraftanda ancak üzülüyorum cunkü burada yazilanlari sanirim bizden haric kimse takip edip benimsemiyor, oysa tam tersi durumunda olmasi gereken bir takimiz biz ama halen gereken gücün birlik beraberlikden geldigini dogru bir sekilde uygulayamiyoruz.

Hepimizin hedefi Trabzonspora hizmet etmek.
                          "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

http://www.transfermarkt.de

abi bence transfermarkt çok sınırlı , pek referans alınacak gibi değil. Wikipedia multilanguage bir oluşum olduğu için , eğer bol bol zaman ve sağlam bir sözlük varsa tek geçiyorum

Ve tabi taraftar siteleri , şöyle mantıklı çevrim yapan bir metin sözlüğü olsa bütün dertler bietecek. Böyle çin işkencesi oluyor.

Yorum

• 61 numara giymesine bakmayın galatasaray altyapısından yetişmistir vede galatasaray tutar erhan küçük

Yorum

• İlk olarak dozer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                61 numara giymesine bakmayın galatasaray altyapısından yetişmistir vede galatasaray tutar erhan küçük
                                o kadar ön yargılı olma..

bir aşk var ki 61 giyiyor çocuk..
                                SADECE DİK DURAN, CESUR BİR TRABZON..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X