Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yatttara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    o zamanda bu yönetim başarılı, stephanov ve marcelinho yu getirdiler, bakarsak sadece djokai başarısız
    Djokaide iyi basladi ama sonunu getiremedi. Belkide sabir gerekirdi
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Aurelio o sene bildiğim kadarıyla yönetimi önceden uyardı sezon sonu sözleşmem bitiyor benle önceden anlaşın diye. Ama bizimkiler yanaşmadı. Kaç defa bahsi geçti hele bir sezon sonu gelsin dendi. Bunun üzerine o da geleceğini düşünecek, sezon sonunda ortada kalma ihtimalini hesaba katarak tabiki. Neden sözleşmeler sezon sonuna kalıyor? feybe ile gitti anlaştı sonra da 50bin 50bin yokuşa sürdü işi

Yönetici olarak beğenmedim ama futbolcu seçmekse evet işinin erbabı bence

Yattara yönetimden bahsetmiyorum, futbolcu seçme işinden bahsediyorum
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Hay allahım yarabbim.....
        bütün sezon adam olduğnu sanan zatı muhterem Musampayı yatırdı....
        şimdi intertoto da oynatmak için affedilmiş adam....
        ne desem ki bilmiyorum.....
        Aslında biliyorumda burada söylenmez.....
        Ezginin günlüğünden bir şarkı... Bize bi hoca lazım oda bu gece lazım....

Yorum

• musampayı affetmiş iyi haber )))) aman mantalite duymasın )))
          Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
          Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Kulüpler Birligi Vakfi Toplantisina Besiktas girmemis.
            Bizimkilerine Vekalet vermisler!
            Yani onlarin "avukatligini" yapiyoruz.
            Belki onlara Transferleride Yönetim bizim Yönetim yapar
            Nede olsa Trabzonumuzu düsünmüyorlar
            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Bu gidişle İntertotodan da elencez gibi geliyo.Hayatında 5 maç birbiriyle oynamayan adamlarla maça çıkçaz.

Yorum

• İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu gidişle İntertotodan da elencez gibi geliyo.Hayatında 5 maç birbiriyle oynamayan adamlarla maça çıkçaz.
                deme, paf takımı bide sebatta oynadılar .)))

Yorum

Bu gidişle İntertotodan da elencez gibi geliyo.Hayatında 5 maç birbiriyle oynamayan adamlarla maça çıkçaz.
                  intertoto danda elenirsek belki lige yeni bi hocayla başlarız tükenen umutlarımız belki bir nebze olsun yeşerir.
                  Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

korkarım sen birde tur geçmeyi uefa ya katılmayı falan düşünüyosun )))))))))))))))))))))))))). üzülüyorum sana sende baya gaza gelmişsin ))))))) bu yönetimle bu hocayla en küme düşmede

Yorum

• İlk olarak the cotanak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      intertoto danda elenirsek belki lige yeni bi hocayla başlarız tükenen umutlarımız belki bir nebze olsun yeşerir.
                      Hiç ümitlenmeyin kongreye kadar ziya doğan takımda duracak. Eğer ligdeki durum çok kötü olursa belki kongreye doğru göz boyamak için ziyayı kovarlar

Yorum

• İlk olarak the cotanak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Neden?
                        Mazereti hazir Padisahimin!
                        As Taim yorgundu, izine ihtiyaci vardi. Digerleri ise yetersizdi. Ben ne yapayim der ve isin icinden cikar

Yorum

• İlk olarak ubuntu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hiç ümitlenmeyin kongreye kadar ziya doğan takımda duracak. Eğer ligdeki durum çok kötü olursa belki kongreye doğru göz boyamak için ziyayı kovarlar
                          oooooooooooooooooooo.......

Sen anlamissin onu

Yorum

• b.korkmaz gelirmiş (((((((( bursa ile gençler paylaşamıyo ))

Yorum

• büyük ihtimal yabancı kontenjanı kaldırılacak

Yorum

• anlamayan kalmadı da hani belki diyoduk. ama şunuda söylemeden edemeyeceğim direnç kırılıyor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X