Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ne alkası var.martinezle akraba olmama gerek yok adamın performansı ve yaptıkları ortada...sadece sakarya da yaptıklarını sölemedim ayrıca....bu adam mondragon ve cordobayı kesmiş bi kaleci...sırf muhalefet olmak için yorum yapma...ayrıca bu forumda çoğu kişi martinezin gelmesini ister...
    bu arada szymkowiakı da kimse tanımıyodu bize gelmeden önce....sonuçta ronaldinho yu transfer etmiosun...tanımamam normaldir....bi yerden başlarsın tanınmaya
    36-37 gelmiş kalecileri ben mi keseceğim....kolombiyanın daha iyi bir kalecisinin olmamasından milli takımda oynuyor...yinede vasat...jeffersenın bir potansiyeli var bunda o da yok...onu alacaklarına jeffersene kazansınlar...ne de olsa üç yıl içinde milli takımın kalecisi olacak..

Yorum

• @coolank

samimi, dürüst bir arkadaş olduğuna inanmakla birlikte yazdıklarının hiç birisi gerçekleşmiyor...

Pletikosa mı desem, Ziya Doğan gidecek haberi mi desem, Ersun Yanal olayı mı desem...Çok haberin boş çıktı...Ben Ziya Doğan kalacak demiştim...Şimdi Polonya dan 2 tane de adam alınır bir forvet bir orta saha...Bir de Sultan döner...Murat Ocak sola, Serkan sağa, Martinez kaleye, İbrahim Akın sol açığa kondu mu, izlemeye doyum olmaz bu takımı...
      "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• İlk olarak .:YATTARA61:. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        36-37 gelmiş kalecileri ben mi keseceğim....kolombiyanın daha iyi bir kalecisinin olmamasından milli takımda oynuyor...yinede vasat...jeffersenın bir potansiyeli var bunda o da yok...onu alacaklarına jeffersene kazansınlar...ne de olsa üç yıl içinde milli takımın kalecisi olacak..
        Aynen katiliyorum sana.
        Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• hayal kurmaya devam beyler.

daha sezon baslamadan sampiyon bile olduk.

gecmis olsun.
          "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

Bunları nasıl söylüyorsun arkadaşım kafa patlatıyoruz burada dersimi sınavımı bıraktım Martinezi izlemeye gittim tatangalara üye oldum her gün sakarya gazetesi okumaya başladım nasıl potansiyeli yok diyorsun martineze. Martinezin menajeri değilim alınmasınında maddi hiçbir çıkarım da yok ama Neco buraya gelmeden milli takımda oynuyordu 20 kez A Milli oldu buraya geldikten sonra Milli takıma Hiç gitmedi göz önünde olmadığı için oyunu süper başlatıyor her maç yattarayı pozisyona sokar bu akleci çok cevik ve atik tek negatif özelliği Bütün Güney amerikalı kalecide oldugu gibi kendine güven maksimum yaşı 25 Mondragon ve Cordoba 27-26 da çıktılar ülkelerinden Martinez ikisinden de iyi ama anlayaan........
            2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              hayal kurmaya devam beyler.

daha sezon baslamadan sampiyon bile olduk.

gecmis olsun.
              Hani hayal kurabilsek onuda kursağımızda bıraktılar...

Yorum

• İlk olarak murat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hasagice iyi kaleci dedikten sonra ilk dediginin bence anlami kalmiyor, hasagic kadar Tolgada yapiyor kalecilik, ikiside istikrarsiz, basin sisiriyor herkes begeniyor maalesef.
                Ama martinez alınırsa kalemiz emin ellerde...Hasagiç'e gelince tolgaya elli basar o zaman TRABZONSPOR'un kalesini koruyabilecek kapasitededir...

Yorum

• stad mı burası

Yorum

• İlk olarak FcTRABZONSPOR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ama martinez alınırsa kalemiz emin ellerde...Hasagiç'e gelince tolgaya elli basar o zaman TRABZONSPOR'un kalesini koruyabilecek kapasitededir...
                    martinez iyi bir kaleci değil arkadaşım bence bi kaleci o kadar "bireysel" hata yapmaz.
                    Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Wedersonu alamadıktan sonra sol beke Türkiyeden birini almak gereksiz yani Volkan Yaman olsun Hakan Balta olsun iyiler ama Celalettin de Murat Ocakta en az onlar kadar iyi Wedersonu da abartmaya gerek yok tek ısrarımın nedeni Frikik kullanması ve Türk vatandaşı olması yoksa oraya ileri-geri gidebilen teknik bir yabancı bir sol bek bulunabilir yabancı özellikle Polonyadan olabilir mu.........
                      2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• kardeşim bana saysana sakaryanın defansını???Adamlarda defans yoqtuki bütün yük kalecideydi farkındaysan martinezin bozuldugu an 2. yarının sonlarına doğru adamıda bezdirdiler

Yorum

tamam onuda anlarız.....36-37 sine geldi o yüzden kesti zaten hiç yeteneği olmadığı içinde milli takıma çağırıldı.....peki avrupadan bu kadar kötü durumdaki bi takımın bi kalecisi niye bu kadar takip edilsin....''FcTRABZONSPOR yazmış bu adamı takip ettim 4-5 fransız klubü almak istiyodu'' diye keza 4 büyüklerle adı geçiyo....sen neyi kanıtlamaya çalışıyosun anlamış değilim......türkiyede şu anda alınabilecek en iyi kalecidir martinez ....
                          .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            tamam onuda anlarız.....36-37 sine geldi o yüzden kesti zaten hiç yeteneği olmadığı içinde milli takıma çağırıldı.....peki avrupadan bu kadar kötü durumdaki bi takımın bi kalecisi niye bu kadar takip edilsin....''FcTRABZONSPOR yazmış bu adamı takip ettim 4-5 fransız klubü almak istiyodu'' diye keza 4 büyüklerle adı geçiyo....sen neyi kanıtlamaya çalışıyosun anlamış değilim......türkiyede şu anda alınabilecek en iyi kalecidir martinez ....
                            Ah bi gelsede millet kaleci görse ...

Yorum

• Heyt be başlığa bak 22 üye yetmez birde 7 misafir. Allah sonumuzu hayır etsin.
                              Trabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum İstanbul'a
                              Bu Ne Biçim Yermiş Ula Hiç Bir Şeye Benzemeyi..!
                              WWW.BORDOMAVI.NET

Yorum

• Millet Bi Hakan BALTA tutturmuş gidiyor yukarılarda...
                                Sanki bizde hiç balta yokmuş gibi.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X