İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
kaleci dediğin maç kurtarırda önünde de doğru dürüst bi takım olacakki maç kurtarsın...buna rağmen martinez bu kadar gözde bi kaleci olabiliyorsa ayrıca cordoba ve mondragonu kesip kolombiya milli takımında oynayabiliyosa ve sen bu adamın kaleciliğini sorgulayabiliyosan seninle futbol tartışmamıza gerek yokİlk olarak .:YATTARA61:. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekaleci dediğin maç kurtarır...o kaleciyi çok büyütüyorsunuz..onun sadece eziklere karşı iyi oynaması ve maçlardan sonra medyanın kaleciyi büyük gösterek takımlarının başarısızlığını örs bars etmesini hala anlayamadınız mı?.........::::ıl cApiTaNo::::.......
Yorum
-

Fener'den Gökdeniz açıklaması
Fenerbahçe Kulübü, Trabzonspor Kulübü ile futbolcu Gökdeniz Karadeniz'in transferi konusunda herhangi bir görüşme ve pazarlığın olmadığını açıkladı.
Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, medyada bu yönde yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtilerek, ''Kulübümüzün, Trabzonspor Kulübü ile Gökdeniz'in transferi konusunda pazarlık yaptığı ve bu oyuncunun transferi karşılığında Trabzonspor'a Kemal, Selçuk, Olcan ve belirli bir miktar da para önerdiğimiz iddia edilmektedir. Söz konusu haberler doğru değildir. Kulübümüzün, Trabzonspor ve Gökdeniz ile herhangi transfer görüşmesi ya da pazarlığı yoktur'' denildi.........::::ıl cApiTaNo::::.......
Yorum
-
aklima ( tamda hatirlamiyorum ya ) bir fikra geldi, ARTIK kelimesini okuyunca:İlk olarak .: alper :. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu artık konusuna taktım ya eğer faydalı olcaksa neden gelmesin ???
almanyada kadinin birinin oturdugu evin caminda durup segrederken bilzegini cöpün icine düsürünce, kafasini icine sokup sadece ayaklari disardan gözür olur bunuda bir türk herif görür, baslar kadin ile ugrasmaya, onu cekmeye cikarmaya, sonundada omuzuna alip eve götürmeye, "bu kari ise yarar, cöpe atilirmi" der.
Bu fikra böylede bize gelenler acaba neyini kayipettiler ? yoksa gözü doymus, trabzona tatil yapmayami gelirler ? Ortaya cikan neticede bu degilmi ?"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
[quote=stichus;814176]
hemen ses verdin yani..
..
daha hiçbir şey resmi olarak başlamamışken bu karamsarlığın bizi getireceği yerden endişeliyim ben..
niye endişelisinizki, anlamak mümkün değil, baştan sona yaptığı işler fiyasko olan bir başkan ve yönetim var, ancak ne yazıkki bu taraftar sadece karamsarlıklarını iletiyor. eskiden olsaydı bir dakika oturabilirlermiydi o koltuklarda. dua etsin bu yönetim, taraftar sadece karamsarlıklarını dile getiriyor, sizse hala masal okuyorsunuz. bizim forumdaki bazı arkadaşlar, çaresizlikten sizin ağzınızdan dökülecek müjdeli haberleri bekliyorlar.oysaki bu kadar basiretsiz bir başkan ve entrika ve ayak oyunlarının tükenmediği bir yönetim üstelik vizyonu ve becerisi son derece kısıtlı bir td miz varken,sizin ağzınızdan çıkacak tek müjdeli haber bu yönetim ve traktörün Trabzonsporumuzun yakalarından düştüğü haberidir. saygılar.
Yorum
-
3 ezikler taranfer bitirdi ama bizim kiler hala uyu olmaz boyle bişe ya bıde bu sezon lige en erken biz başliyacaz yonetim istifaaaaaaaaaaaaaaa ziya hoca desen gezmeye gıttı adamın hic bir sey umrunda degil artık sokaga cımaz hale geldikKiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:
Yorum
-
.:YATTARA61:.
martinezle bir akrabalığın mı var?nedir bu martinez sevdası...adam sakarya gelmeden önce neden kimse tanımıyordu....sakaryada çokmu iyi oynadı....demek ki bir eksikliği var ....ayrıca ist medyasına fazla inanma...İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekaleci dediğin maç kurtarırda önünde de doğru dürüst bi takım olacakki maç kurtarsın...buna rağmen martinez bu kadar gözde bi kaleci olabiliyorsa ayrıca cordoba ve mondragonu kesip kolombiya milli takımında oynayabiliyosa ve sen bu adamın kaleciliğini sorgulayabiliyosan seninle futbol tartışmamıza gerek yok
Yorum
-
ne alkası var.martinezle akraba olmama gerek yok adamın performansı ve yaptıkları ortada...sadece sakarya da yaptıklarını sölemedim ayrıca....bu adam mondragon ve cordobayı kesmiş bi kaleci...sırf muhalefet olmak için yorum yapma...ayrıca bu forumda çoğu kişi martinezin gelmesini ister...İlk olarak .:YATTARA61:. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemartinezle bir akrabalığın mı var?nedir bu martinez sevdası...adam sakarya gelmeden önce neden kimse tanımıyordu....sakaryada çokmu iyi oynadı....demek ki bir eksikliği var ....ayrıca ist medyasına fazla inanma...
bu arada szymkowiakı da kimse tanımıyodu bize gelmeden önce....sonuçta ronaldinho yu transfer etmiosun...tanımamam normaldir....bi yerden başlarsın tanınmaya.........::::ıl cApiTaNo::::.......
Yorum
-
Martinez kalede güven veren bir kaleci ben onun hakkında baya araştırma yaptım sakaryanın onu nasıl aldığını hala anlamış deilim...Adamı 3 ispanyol 4-5 fransa takımlardan teklif varken sakaryaya geldi...Yani bize gelirse kesinlikle kalemiz emin ellerdedir...Ama Hasagiç'te alınırsa onunda bize faydalı bir kaleci olacagından eminim...
Yorum
-
Hasagice iyi kaleci dedikten sonra ilk dediginin bence anlami kalmiyor, hasagic kadar Tolgada yapiyor kalecilik, ikiside istikrarsiz, basin sisiriyor herkes begeniyor maalesef.İlk olarak FcTRABZONSPOR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMartinez kalede güven veren bir kaleci ben onun hakkında baya araştırma yaptım sakaryanın onu nasıl aldığını hala anlamış deilim...Adamı 3 ispanyol 4-5 fransa takımlardan teklif varken sakaryaya geldi...Yani bize gelirse kesinlikle kalemiz emin ellerdedir...Ama Hasagiç'te alınırsa onunda bize faydalı bir kaleci olacagından eminim...Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!
Yorum
-
Korkuyorum , bu adamlar yine gidecekler küçük takımların büyük oyuncularını transfer edecekler örnek vermek gerekirse: murat ocak, mustafa keçeli, tomas jun, dokaj vs. gibi küçük takımlarda oynayan büyük oyunculardır bunlar bu adamları büyük takımlara soktuğunuz zaman arada erir giderler çünki orada herkes büyüktür siz ise sadece geldiğiniz yerde büyüktünüz. Bize küçük takımlarda oynayan büyük oyuncular değil büyük takımlarda oynayan büyük oyuncular lazım. Şampiyonluk yıldız satmayla değil yıldız almayla olur.İmzam yok parmak bassam olurmu ?
Yorum
-
BİR PİYANGO DA ENGİN
Trabzonspor’un transfer listesinde yer alan futbolcuların kulüpleriyle yaşadığı sorunlar nedeniyle bonservis sıkıntılarının ortadan kalkması camiada sevinç yarattı. Bordo-Mavililerin en fazla istediği isimlerin başında yer alan Antalyasporlu Ali Bilgin’in kulübü tarafından 35 bin Avro’su ödenmediği için sözleşmesini tek taraflı olarak feshetmesi büyük sevinç yaratmıştı. Bu oyuncunun da Trabzonspor’a gelmeyi çok istediği ifade edilirken, kendisiyle aslında gizli protokol yaptığı da belirtildi. Ali Bilgin’in 11 Haziran’da ise Trabzon’a getirilip, resmi sözleşmeyi de imzalamasının isteneceği vurgulandı. Genç futbolcunun ailesinin de Trabzonspor’da oynamasını istediğine işaret edildi.
Şimdi de Engin Sürprizi
Geçen sezon başında Trabzonspor kurmaylarının 100 bin YTL bedelle transfer etmediği ama bu sezon Gençlerbirliği’nde ortaya koyduğu mükemmel performansla bir anda gündeme damgasını vuran Trabzonlu futbolcu Engin Baytar’ın da bonservis bedelinin olmayacağı iddia edildi. Bu futbolcunun, Gençlerbirliği kulübüyle yaptığı sözleşmedeki bir maddeden dolayı serbest kaldığı ama bunun ’şimdilik’ kaydıyla gizli tutulduğu ileri sürüldü. Durumun gizli tutulmasına gerekçe ise aynı kulüpten Mehmet Çakır’ın istendiği, İlhan Cavcav’ın bu oyuncuyla ilgili olarak zorluk çıkarabileceği gösterildi. Mehmet Çakır’ın işinin bitirildiği anda Engin konusunun da gündeme geleceği belirtildi.
Şans Kapıyı Çalınca
Önce Ali Bilgin, sonra da Engin Baytar’ın sözleşmelerindeki özel gelişmeler Trabzonspor yönetimine büyük şans olarak ifade ediliyor. Adnan Güngör ve Serkan Balcı’nın bonservis sorunu olmamasının ardından en az 2 milyon avro karşılığı alınabileceği düşünülen Ali Bilgin ile yine en az 1,5 milyon avro’ya mal edilmesi planlanan Engin’in de bonservis sorununun ortadan kalkmasıyla birlikte Bordo-Mavililer çok büyük kar edecek. İki oyuncunun da transferinin gerçekleşmesi halinde kulübün kasasından çıkması muhtemel 3,5 milyon avro (6,5 milyon YTL) cepte kalmış olacak. Şimdi yapılması gereken şeyin ise iki oyuncunun da işini yüze göze bulaştırmadan bitirmek olduğu ifade edildi.
EVET UŞAKLAR GÜNEBAKIŞ A GÖRE ENGİN VE ALİ BİLGİN BİTMİŞ.ZATEN İKİSİDE TRABZONLU....inşallah olur ikiside iyi topçu..ama benim favorim volkan yaman..bu adamı alırsak harika olur....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum