Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
TRABZON, SZYMKOWİAK'IN KAPISINI ÇALDI
Eski dost düşman olmaz!
Teknik Direktör Ziya Doğan'ın, aniden takımdan ayrılan Szymkowiak ile görüşüp, dönmesi için öneride bulunduğu, izlediği Polonyalı futbolcular konusunda bilgi aldığı öğrenildi
Polonya'da futbolcu izleyen Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan'ın, Szymkowiak ile bir araya geldiği iddia edildi. Aniden futbolu bıraktığını söyleyerek bordo - mavililerden uzaklaşan Polonyalı futbolcudan, izlediği futbolcular hakkında bilgi alan Doğan'ın, bu arada, "Dönmek istersen şartları araştırabiliriz" dediği, oyuncunun da bu konuda kararsız olduğunu belirttiği öğrenildi.
Ziya Doğan, Polonya'da Wisla Krakov takımında forvet oyuncusu 24 yaşındaki Powel Brozek'i yakın takibe aldı. Bu sezon ligde 10 gol atıp 8 asist yapan Brozek'in, takımının golcüleri arasında yer aldığı bildirildi. Ziya Doğan'ın ayrıca Avrupa'da 3 futbolcuyu daha araştırdığı, ligleri süren ülkelere gidip maçlar izleyeceği açıklandı.
Bu arada Szymkowiak'ın tüm hak edişlerini sezon boyunca futbolcunun banka hesabına yatıran bordo-mavili kulübün yönetim kurulu, bu futbolcu için 1 milyon 200 bin euroluk tazminat talep etti.En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 29.05.2007, 12:59.2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
Istermisiiniz ilk transferi biz carlos la yapsak.. ne supriz olur ama ha:-)İlk olarak ubuntu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFener wedersonu aldığına göre roberto carlos bize kaldı
--------
Symkowiak ve Fatih Tekke miizi geri istiyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
-
No problem!
Trabzonspor'un genç kalecisi Tolga Zengin, bordo-mavili kulübün yönetim kurulunun kaleci arayışından bir rahatsızlık duymadığını söyledi.
29.05.2007
Tolga, Trabzonspor'da bir kaleci gidecekse yerine bir kaleci alınacağını belirterek, ''Ben iyi olduktan sonra çok önemli değil. Ben kendimi biliyorum. Benden önce de bu kulüpte görev yapan kalecileri biliyorum. Kaleci arayışından bir rahatsızlık duymuyorum'' dedi.
Genç kaleci, bordo-mavili takım için ismi geçen, ancak yönetim tarafından transferi yalanlanan Fenerbahçeli kaleci Rüştü ile ilgili olarak ise ''Rüştü ağabey gibi bir kaleciyle çalışmaktan tabii ki mutlu olurum. O dünyada marka olmuş bir kaleci. Ancak bu, yönetimin vereceği bir karardır. Saygı duyarım'' diye konuştu.
Tolga, Türkiye'de en beğendiği yerli kalecinin Rüştü, en beğendiği yabancı kalecinin ise Galatasaraylı Mondragon olduğunu da kaydetti.2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
Gökdeniz planı
Tepkilerden çekinen Trabzonspor yönetimi, ancak yeni bir yıldız transfer edebilirse Gökdeniz'den vazgeçmeyi planlıyor.
29.05.2007
Rota belirlenecek
Trabzonspor’da yönetim, yeni sezon öncesinde bir yandan kadroyu takviye için oldukça yoğun mesai harcarken, diğer taraftan da yıldızlarına gelen ve gelmesi beklenen teklifler konusunda izleyeceği stratejiyi belirlemeye çalışıyor. Teknik heyet her ne kadar, “En fazla 3-4 oyuncuyu renklerimize bağlayıp yola devam edeceğiz” dese de, takımın kilit isimlerinin adının sıkça transfer söylentilerinde geçmesi, Bordo-Mavililer’i fazlasıyla rahatsız ediyor.
Tekke’den sonra...
Karadeniz ekibini bu süreçte en çok yoracak isimlerin başında ise yine her zaman olduğu gibi Gökdeniz Karadeniz geliyor. Fenerbahçe’nin yanı sıra, Rus ve Alman takımlarının gözdesi olan yıldız oyuncuyla ilgili yönetim henüz net bir karar vermedi. Fatih Tekke’nin ardından Gökdeniz Karadeniz’in de satılması halinde gelebilecek ciddi tepkilerden çekinen Bordo-Mavililer, başarılı oyuncuyu ancak flaş bir transfer yapmaları halinde elden çıkarmayı düşünüyor.
Hüseyin de gündemde
Gökdeniz Karadeniz gibi, kariyerinde yurt dışı deneyimi yaşamak isteyen ve yine Rusya’dan geçtiğimiz sezonun devre arasında teklif alan bir başka oyuncu da Hüseyin Çimşir. Bir yıllık sözleşmesi bulunan kaptana da önerinin yinelenmesi halinde yönetimin ikileme düşmesi kaçınılmaz olacak. Ciddi bir borç tablosuyla karşı karşıya bulunan Trabzonspor Yönetimi, teknik heyet ile de görüşüp en uygun kararı vermenin yollarını arayacak.2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
Doğan’ın gözdesi Brozek...
Polonya’ya giden Ziya Doğan, Wisla Krakov’un 24 yaşındaki yıldızı Powel Brozek’i listesinin ilk sırasına yazdı.
29.05.2007
Polonya’ya giderek daha önce yardımcılarının izlediği futbolcuları yakından tanımaya çalışan teknik direktör Ziya Doğan’ın Wisla Krakov’un 24 yaşındaki yıldızı Powel Brozek’i listesinin ilk sırasına yazdığı öğrenildi. Geride kalan sezonda 10 gol 8 asistlik bir performans sergileyen başarılı oyuncuyla ilgili detaylı bilgiler edinmenin yollarını arayan tecrübeli hocanın, Polonya’da eski futbolcusu Szymek ile de görüştüğü ve fikir alış-verişinde bulunduğu ileri sürüldü. Doğan’ın ligleri devam eden İskandinav ülkelerine de geçerek çalışmalarını sürdüreceği, ardından da kamp yeri bakmak için Almanya ve Avusturya’yı ziyaret edebileceği vurgulandı. Bordo-Mavililer’in patronunun, yönetim ile yaptığı görüşmede de, “Kadromuzun iskeleti hazır. Fakat kamp dönemine kadar transferlerin yetişmesi çok önemli” uyarısını yaptığı bildirildi.2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
Trabzon'da yabancı krizi sürüyor

Trabzonspor, sözleşmeli yabancıların çok olması nedeniyle sıkıntı çekiyor. Yönetim oyuncu alabilmek için önce eldekileri göndermek düşüncesinde. Bu yüzden yabancı transfer görüşmeleri büyük gizlilik içinde yürüyor
Yabancı transferi konusunda çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da yine kontenjan sorunu yaşanıyor. Hala Trabzonspor'un malı olan Tomas Jun ve Djokaj'ın yanı sıra gözden çıkartılan Musampa ve kaleci Jefferson'un satılamamış olması Karadeniz ekibinin işini zorlaştırıyor. Teknik direktör Ziya Doğan'ın izleyip ön görüşme yaptığı bazı oyuncuları almak için bu isimlerin ayrılmasını beklediği ifade ediliyor.
ÖNCELİK YERLİLERDE
Yönetim de yabancı transferi konusunda yapılan görüşmeleri mümkün olduğunca gizli tutmaya çalışıyor. Alınacak yeni isimlerin gündeme gelmesini koz olarak kullanan gönderilcek yabancıların işi yokuşa sürmesinden çekiniliyor. Kulübübün geçen sezon yapılan transferlerle iyice sarsılan mali yapısının daha da zarar görmemesi için yönetim titiz davranıyor. Bu nedenle daha çok yerli transferlerin yapılmasında yarar olacağı da ifade ediliyorEn son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 29.05.2007, 13:28.2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
Bmn yönetiminden bir ricam olacak bu başlığı kapatsanızda sıkıntı yaşamasak stres olmasak herkes biliyor bu yönetimin kimseyi alamayacağını eldekileri satmasınlar yeter seneye en azından uefa ya bir ihtimal oynayabiliriz.
2007 - 2008 | Yılı transfer dosyamız
Başlığına takılmaya başladığımdan bu yana vucudumde her nevi rahatsızlık türemeyşe başladı sayayım isterseniz
1-Kaşıntı
2-Döküntü
3-keder
4-Hüzün
bunlara mukabilen kolestolum arttı tansiyon fırladı yakında zaten transfer başlamadan ölür giderim.Bunun için bu başlığı kitleyin silin çöpe atın mümkünse en azından birini yapın
)
Yorum
-
Trabzon Jun ve Djokaj'ı geri çağırdı
20 Haziran' da İnter Toto kupası için hazırlıklara başlayacak olan Trabzonspor' da Başkan Yardımcısı İbrahim Baturoğlu, turu geçeceklerine inandığını söyledi. Baturoğlu, sanıldığı gibi İnter Toto kupasını hafife almadıklarını belirterek, "Kiralıktan dönen oyuncularımızın kalitesine inandığımız için böyle bir uygulamaya gittik. İnter Toto' yu ciddiye alıyoruz. Turu da geçeceğiz" dedi.
Öte yandan İnter Toto kupası için Tomas Jun ve Djokaj' ın da geri çağırılan futbolcular arasında yer aldığı belirtildi.
29.05.2007
Kaynak : İHAEn son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 29.05.2007, 13:23.2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
Kim aldı bu adamları Tomas Jun,Djokaj,Musampa, Jefferson ve diğerlerini; nasıl alırsınız ve başımıza bela oldukları için nasıl utanmazsınız. Sırf bu adamları transfer ettiğim TRABZONSPOR'u zarara uğrattığım için yönetimde bulunamazdım heralde, yazıklar olsunSÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray
Yorum
-
manyakmısın tovbe tovbe... gokdenize fenerin yari kadrosunu degismem.. Keceli omer riza onlarin neyine yetmiyo...İlk olarak skystar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞöyle olabilir mesela Gökdeniz+Keçeli+Ömer Rıza'yı ver Appiah ve Aurelioyu al Nasıl ama?
Fıstık gibi olur da ...
» Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi Tarafindan Düzenlenmistir.
» Mesajin forum kurallarina uygun olmadigi tespit edilmistir (Genel Kurallar)
» Forum yöneticileri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir.
» Foruma üye olan herkes Forum Kurallarini kabul etmis sayilir.
» Gerekli durumlarda itirazlariniz için: uyelik@bordomavi.net
En son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 29.05.2007, 14:12.Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum