İlk olarak smart61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
böyle bi örnek düsünülmez...bizde olsa olsa söyle bi örnek olabilir.trabzonspor sampiyonluga oynuyor ve en önemli oyuncumuz parasini alamadigi icin sampiyonluk macina cikmiyor ve bizde sampiyon olamiyoruz..İlk olarak ubuntu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTmm da bir maç daha bekleyemedimi? Düşünsene kümede kalma maçına çıkıyoruz ama fatih tekke parasını alamadığı için maça çıkmıyor ve kümeye düşüyoruz. Gel de profesyonellikten bahset şimdi?KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
Kesin anlaştık mı bilmiyorum, anlaştıysak verilecek rakamı da. Ama gördüğüm şu ki, FBlilerin büyük çoğunluğu Serkan'ın FB'den gitmesini istemiyor.İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyrıca kim ne derse desin Trabzonspor elinde bonservisi olan en iyi türk futbolcusunu almıştır.. Serkanı hangi sisteme koyarsan koy cuk diye oturur..Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."
Yorum
-
İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesin anlaştık mı bilmiyorum, anlaştıysak verilecek rakamı da. Ama gördüğüm şu ki, FBlilerin büyük çoğunluğu Serkan'ın FB'den gitmesini istemiyor.
Abi aklın yolu birdir yanii.. Aynı mevkiide milyon topçu var diolar dedikleride ferhat hasan üçüncü.."İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
Biz istemezük.İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesin anlaştık mı bilmiyorum, anlaştıysak verilecek rakamı da. Ama gördüğüm şu ki, FBlilerin büyük çoğunluğu Serkan'ın FB'den gitmesini istemiyor.
"Artık" ya,o bakımdan.
Yorum
-
İlk olarak O_F_L_U_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleserkan balcıyı kesın olarak aldıkmı
Herkes oyle diyor ? ama imza atilmadan kesin diye bise olmaz..Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
-
----------------------------Nuri ALBAYRAK---------------------------
Haşim SAYİTOĞLU--İbrahim Baturoğlu--Aydın Pişiren--Zekai Dülger
Emin Kahraman--Zeyyat Kafkas--Muhammet Mısır--Kahraman Altuntaş
--Ziya Dogan--Haciosmanoooo (SÜPRIZ SON DAKIKA TRANSFERI! Nede olsa UCUZ OYUNCU ariyoruz!)--
TD: Haluk Ulusoy
Yedekler: Ahmet Uğur Zihni
Abdullah Başer
Güven Küçükosman
Halit Muzaffer Ermiş
Metin Özke
Muhammet Küçükali
Gühan Üçüncüoğlu
Kurabilecegimiz en iyi Kadro budur!
Yaptiklari ve yapacaklari ile BASARININ TEMINATIDIR zati Muhteremler!Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
madem öyle sebat neden süper ligte değil.İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerkan Balcı'nın istatistiklere geçen tek özelliği her maç kart görmesidir.Fbde aldığı paranın 2 katını verip alırsak kimse bana şampiyonluk demesin.Sebatta,Paf takımda onun 10 katı iyi futbolcuların olduğuna eminim.
serkanı savunmuyorum ama sırf karşı çıkacaz diyede kalıplaşan cümlerleri kurmayın.kim alsak pafta sebatta daha iyi si var.ama sebat super lıgte tutunamayo.
Yorum
-
İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkes oyle diyor ? ama imza atilmadan kesin diye bise olmaz..
Su güne kadar Futbolcu veya Menajeri tarafindan yalanlama gelmedigine göre bu is bitmisdir...Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
İlk olarak Gürkan KALMUK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemadem öyle sebat neden süper ligte değil.
serkanı savunmuyorum ama sırf karşı çıkacaz diyede kalıplaşan cümlerleri kurmayın.kim alsak pafta sebatta daha iyi si var.ama sebat super lıgte tutunamayo.
Sebat Lig A'da dahi tutanimiyor
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Paf takimini surmuyorlar ki sahayaİlk olarak Gürkan KALMUK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemadem öyle sebat neden süper ligte değil.
Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
-
Pascal Feindouno, Seydou Keita, Gilberto, Rothen... Hepsinin ortak özelligi, sözlesmelérinin gelecek sezon sonunda bitecek olmasidir. Hepside orta sinif takimlarda oynamaktalar. Yani bonservislerine verilecek para 3-4 milyonu gecmeyecektir. Tabi isbitiren Yöneticilerin varsa.
Mainz Kulübü Zidan`dan bir an önce karar vermesini istemekte. Yani Parayi bastiran alacak. Tabi Zidan`in faydali olabilmesi icin hem yanina Fatih Tekke gibi, hemde arkasina Pascal gibi biri sart. Acikta ve forvette oynayabilen böyle birini zor buluruz. Tam Türkiye Ligi icin bicilmis kaftan.
Sota`ninda gelecek sezon sonunda sözlesmesi sona eriyor. 1-1,5 milyon verilerek pekala alinabilir.
Yukarida saydigim isimler alinacaksa Stepanov, Hüseyin, Gökdeniz ve Yattara dörtlüsünden ikisi pekala satilabilir.
Yurticinden de Wederson, Mehmet Cakir, Emre Güngör, Ali Bilgin ve Serkan alinmali.
-----------------------------------Tolga----------------------------------
Serkan----------------Stepanov-------------Emre----------------Wederson
------------Hüseyin-------------------------------S. Keita----------------
---Feindouno------------------Mohamed Zidan-----------Mehmet Cakir-----
----------------------------Fatih Tekke ( Sota )--------------------------
Bu benim tercihim. Yukarida saydigim isimlerle sayisiz Kadro cikarabiliriz.TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum