Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak furuk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kaç gündür trabzona gelicek dedikleri wederson bugünkü gazetelere göre fenerle anlaşmış bunların yazdığı hiç bi habere güven olmaz aynı adamı hergün başka bi takıma satıyolar
    Ben Ankaraspor un basin sözcüsünün bizzat agzindan duyudm. Galatasaray ile Fenerbahce de teklifler var ikisinide degerlendiriyoruz yakinda kararimizi vericez dedi baskada teklif yok dedi. Yani anliyacagin Wederson isi cok ama cok zor gözikiyor cünkü Istanbul takimlarindan üstünde bi teklif vermemiz cok zor. Ama yine hayirlisi alindigi taktirde sol tarafi eppeyi düzelticektir.

Yorum

• İlk olarak Hapiskeli6169 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Wederson, Ali Bilgin, Mehme Topuz, Gökhan Ünal, Mehmet Cakir, vs gibi oyunculari Trabzonsporun almasi cok zor cünkü onlara Istanbul takimlarida kancayi takmis duurmda. Maglumuz oldugu gibi ne yazikki hepsi Istanbul takimlarini tercih etmektedir.

Bence öncelikle yabanci transfere odaklanmamiz lazim cünkü onlar nasil olsa uyum sürecine ihtiyaci oluyor. Trabzonsporumuz insallah bu sene saglikli ve Trabzonsporumuzun ihtiyaclarini giderecek transferler yapabilir.
      çok haklısın hepsinin tercihi 3 bacılar oluyor ama 2 kere 2 nin 4 ettiği kadar kesindirki bu saydığımız adamların hiçbirisi gittikleri yerde başarılı olamıyor ve bu seferde Trabzon'a gelmeye can atıyorlar ama hala aynı hatayı yapıyorlar nasıl bir zihniyettir anlamıyorum.gidip orda sığıntı gibi duracağına gel Trabzona kahraman ol ama buna kafaları basmıyor.yukarda saydığımız isimlerin çoğuda aynı kaderi paylaşacaktır ömrümüz olursa göreceğiz.
      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk öncelik kanatlara verilmeli ve mümkünse yerli oyuncu alınmalı.

M Topuz, Wederson bize bırakmazlar.

Dün Akşam yediği Çalımdan sonra abdurrahman Dereki olmaz diyorum.

Faruk Bayer, KAue Da Silva benim önerilerim.

Sol kanatta birde Ortasaha problemimiz var.Ne musampa nede Keçeli oraya olmadı boşluk hala duruyor.

İkinci Öncelik kaleci olmalı; Hasagiç bana göre iyi olur. Tolga isterse onu kesebilir. Ama mutlaka Ahmet Şahinden kurtulmalıyız.

Hucuma gelince Arkadaşlar yazdılar. Bencede Feinduno Şimek yerine iyi olur.

Cangele ve Mehmet Çakır yine Forvet arkası.

Yalnız Golcü almamız lazım. YAni Klasik Santrafor.Umut un santrafor arkası olduğu unutulmamalı. Ve ömer Rıza İle Ersen gönderilmeli.
        En son smertkan tarafından düzenlendi; 27.05.2007, 10:39.
        Ayrıntı meselenin ta kendisidir.

Yorum

• TRANSFER ATAĞI

Bordo-Mavili yönetim, Serkan Balcı ile anlaştıktan sonra rotasını kaleci adayları, Martinez ve Hasagiç ile birlikte Rizespor’un başarılı oyuncusu Serhat’a çevirdi. Trabzonspor’un Fenerbahçeli Serkan Balcı ile her konuda anlaşmaya varırken, kaleci konusunda Sakaryasporlu Martinez ismi ön plana çıkıyor, Gaziantepspor’un kalecisi Hasagic de ikinci alternatif olarak bekliyor. Bordo-Mavili takım Çaykur Rizesporlu orta saha oyuncusu Serhat Akyüz için görüşmelere en kısa zamanda başlayacak.

SERHAT’A KANCA

Bordo-Mavili takımın gündeminde yer alan Çaykur Rizespor'un genç orta saha oyuncusu Serhat Akyüz ile temaslar hız kazanıyor. Ligin bitiminin ardından önce Ç.Rizespor kulübü ile masaya oturacak olan Bordo-Mavili yönetim, ardından genç futbolcu ile görüşme yapacak. Serhat’ın da Trabzonspor’a gelmeye oldukça sıcak baktığı kaydedildi.
          2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Trabzonspor'dan hücum

Bordo-Mavililer, Serkan Balcı'nın ardından Serhat Akyüz ve Hasagiç için atağa kalktı.

TRABZONSPOR transfer için 3 koldan saldırıyor. Fenerbahçe'den Serkan Balcı ile büyük ölçüde anlaşan Bordo-Mavili takım Çaykur Rizespor'dan Serhat Akyüz ve Gaziantepspor'un başarılı eldiveni Hasagiç için temaslarına hız verdi. Eğer Hasagiç'te bir sorun çıkarsa Sakaryasporlu Martinez'e teklifte bulunulacak. Bu arada Teknik Direktör Ziya Doğan'ın bu hafta Avrupa'ya giderek oyuncu izleyeceği öğrenildi.

Yorum

• bu takım eğer 2. devrenin en iyi puan toplayan takımıysa bu takıma 2 den fazla transfer yapmak aptallık olur. bence transfreden çok gereğinden fazla ücret alan topçuları göndererek yapılmalı. mesela bence bi çağdaş 1.2 trilyon çok fazla alıyor. sırf beşiktaştaş buraya gelmesi için bu futbolcuya bu kadar para verilmemeli. hem kaliteside ortada bi erdinç 800 alırken bi çağdaşın 500 bile alamaması lazım. bu futbolculardan kurtulup yerlerine trabzonspor forması için terinin son damlasına kadar oynayacak binlerce topçudan bikaçını alabiliriz. erciyes maçında ben penaltı atmam diyosan 1.2 trilyonu geri vereceksin klube.
              biz bu ağır maaş ücretlerinden kurtulup. elimizdekilerin kıymetini bilmeliyiz. bi hüzeyinin bi yattaranın kafasını lige vermesi için sözleşmeleri uzatılmalı. yoksa topçu adam kafası sezon sonunda olacaktır. menejerlerle boğuşur kalırsını sonra. bana kalırsa trabzonspor bu seneyi kralık giden oyuncuların içinden intertoto maçında iyilerini ayıklayıp yola devam etmelidir. bizim transfere falan ihtiyacımız yok.
              divanda açıklıyosun 29.5 trilyon diyosun daha neyin transferi.
              sonrada utanmadan diyoki biz bunu 24 e indirik aldığımız duruma getirecez sonra bırakacaz. sormazlarmı adama ne işe yararsın sen diye. ayıp ayıp. bu takıma bu tekik heyete yazık. trabzonspor yönetimsel bataktadır. bu takım bunların elinden alınıp futbolu bilenlere devredilmeli. ben futbolculara ve ziya hocaya acıyorum.
              ziya hoca bu sene takımı göreceksiniz diyor. arkasında aralıkta kaçmayı planlayan bi yönetim. bu nasıl iş anlamadım. kaçacaksan şimdi kaç yemin billah kimse sana 5 trilyonun ağzını yapmayacak. defol git...
              "Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

• Son gözde Rizeli Serhat

Fenerbahçeli Serkan Balcı’nın işini büyük ölçüde bitiren Trabzonspor, arayışlarına devam ediyor.
                27.05.2007

Sarı-Lacivertli takımın deneyimli kalecisi Rüştü’yü ikna etmek için yoğun çaba harcayan Karadeniz temsilcisinin, son olarak Çaykur Rizesporlu Serhat’ı da listesine aldığı öğrenildi. Genç savunma oyuncusu için önümüzdeki günlerde Rizespor yönetimiyle masaya oturmaya hazırlanan Trabzonsporlu idarecilerin, Rüştü’den olumlu yanıt alınmaması halinde ise Hasagiç veya Martinez’e yönelebileceği ortaya çıktı.

Yunus Emre SEL/DHA

Yorum

• trabzonlu olup ta istanbul takmlarında oynayan adamları anlamıyorum? ali bilgin gitsin fenere veya başka bir bizans takmına bakalım ne olacak eminim oda trabzonsporlu gurbetçiler hele acayip fanatiktir git fenerde oyna seneye şampiyon trabzonda yoktum diye hayallerinide yıkarsın!
                  En son melih61 tarafından düzenlendi; 27.05.2007, 10:45.
                  ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• İlk olarak oguz_0706 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    dün gece samsunda 56 larda yürürken bizim yeni tranzfer adnan beyi gördüm.para çekiyodu.

dedim adnan trabzonsporda başarılar,bol şans.ama tepkisi bana hiç sarmadı.tip bi bakış ,hafif bi kafa sallama o kadar

ya bu adam samsunsporlulardan bu konuda çok tepki aldı,o yüzden tepkisiz kaldı.yada artist bu.

trabzonuma bu kadar süslü adamda gitmez ya neyse artık.aldık kabul ettik
                    Bu adam Samsunspora bu yıl hiçbir katkı yapmadı bize ne fayda sağlarki. 2005-2006 Seyrettiğim kadarıylada bizde iş yapacak gibi durmuyor.

Birde eziklere benzer saç baş ve tavırlarıyla bize gelmez bir adam.

Umarım bizi Yanıltır.
                    Ayrıntı meselenin ta kendisidir.

Yorum

• serhat akyüz süper adam ama takıma direk katkı yapacağını sanmıyorum! ziya doğanın dediğine göre direk katkı yapacak 3-4 futbolcu alacağız demişti dedikleride serkan gibi isimler!
                      ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• Dört koldan transfer atağı

Fenerli Serkan ile anlaşan Trabzonspor, Antep kalecisi Hasagiç ve Rizeli Serhat için görüşüyor

YUNUS EMRE SEL

Kadrosuna yeni isimler katıp, gelecek sezon şampiyonluğa ulaşmak isteyen Trabzonspor, elini çabuk tuttu, transfer konusunda hemen girişimlere başladı.

Teknik Direktör Ziya Doğan'ın ısrarla istediği Fenerbahçeli Serkan Balcı ile her konuda anlaşmaya vardığı belirtilirken, kaleci Rüştü'nün Trabzon'a gelmek istememesi üzerine bu futbolcudan vazgeçildiği öğrenildi.

Bordo - mavililer, kale için Gaziantepsporlu Hasagiç'i, orta alanda da Çaykur Rizesporlu Serhat Akyüz'ü renklerine bağlamak istiyor. Karadeniz ekibi Hasagiç konusunda olumlu sonuç alamazsa, Sakaryasporlu Martinez için temaslara başlayacak. Teknik Direktör Ziya Doğan da yardımcılarının belirlediği isimleri izlemek için Avrupa seferine çıkacak.

Öte yandan Trabzonspor Divan Kurulu'nun 18. Genel Kurulu dün yapıldı. Burada konuşan yöneticiler icraatlarını anlattı, üyeler ise çeşitli eleştirilerde bulundu.

Yorum

• Bugün de gazetelerde Serkan Trabzon'la el sıkışmış, Zico kal demiş vs şeklinde bir haber var.. Bakalım hakkaten doğru mu bu transfer olayı.. Önümüzdeki günlerde göreceğiz..
                          Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• 'Ali'nin aklını İpek mi çeldi?'

Antalya'da, Gençlerbirliği maçı öncesi Ali Bilgin krizi patlak verdi. Sakatlığı nedeniyle izin verilen genç futbolcu, kenti terk ettikten sonra sözleşmesinin feshedilmesi için federasyona başvurdu. Antalyaspor Basın Sözcüsü Murat Süğlün, "Ali ile 2009'a kadar sözleşmemiz var. Ali'nin aklını acaba Denizli Başkanı Ali İpek mi çeldi? Çünkü kendisi her konuda konuşuyor" dedi. Yılmaz Vural ise, "Ali Bilgin kamptan kaçtı. 50 bin YTL alacağını bahane edip sözleşmesini tek taraflı feshetmiş. Antalyaspor camiası olarak Ali Bilgin'e lanet okuyoruz" diye konuştu.

Yorum

• İlk olarak Ferdinand tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bugün de gazetelerde Serkan Trabzon'la el sıkışmış, Zico kal demiş vs şeklinde bir haber var.. Bakalım hakkaten doğru mu bu transfer olayı.. Önümüzdeki günlerde göreceğiz..
                              Hangi gazetede böyle yazıyor kardeş...........

Yorum

• Ziya Doğan dün yöneticilerle bir görüşmede bulunmuş ve Takıma dönecek olan Jun Djokaj ikilisi ile Musampa nın kesinlikle seneye kadroda olmamalarını istediğini söylemiş.Onları görmek istemiyormuş kadroda.
                                Ayrıca jeffersonun kiralanmasını söylemiş çok ii bir kaleci falan demiş uyum sorunu var geleceği çok ii demiş.
                                Stepanov konusunda eğer 10 milyon euro gibi rakamlar varya verilebilir demiş. Ancak Takımda kalması çok ii olur raporunu vermiş.
                                Risp ile devam edileceğini söylemiş.
                                Yattara bana çok lazım demiş.

Bu doğrultuda musampa jun djokaj ın gitmesi kesin dersek jeffersonda %85 kiralnacak yani 7 yabancı 3 e düşecek
                                steanov,yattara,risp bu 3lünün yanına 3 kaliteli isim lazım

kaynak bizzat Dayım
                                Ey Türk Gençliği!
                                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X