Merak etmeyin .Bizim yönetim bu satma işlerini iyi beceriyo.İyi para alırlar gene bu sene ...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
birazda pazarlik yaptik mi olur olurİlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 trilyon istiyolar..
2m + keçeli..
keçeli 1 m eder mi..:

wallahi bilmiyorum.
1m a saydırabilirlerse büyük beceri.
"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
Serkanın alınmasının iyi olacagını düşünüyorum çünkü yaşı genç aynı zamanda orta sahada da oynayabilir malumdur Ayman çok sarı kart görüyor alacagı para bizi ilgilendirmemekle beraber önemli olan o paranın gereğini yapmasıdır ama kaleye alınması düşünülen Rüştüye çok sıcak bakmıyorum çünkü Fenerbahçe formasını uzun yıllar giymiş o camia ile özdeşleşmiş bir oyuncu kaleye alınabilecek almamız gereken iki aday vardır Hasagiçe veya Cordobaya gitmeye de gerek yok alsınlar işte Martinez veya Hakan Arıkan dan birini genc futbolcu yani aç futbolcu önemlidir hedefi olması gerekir futbolcunun kalemizde sadece Tolga var başka kaleci yok saglam bir takviye şart kaleye Sakarya ikna edilmeli Wederson ve Mehmet Cakır da alınırak transfer Türkiye içinde kapanmalı bence ondan sonra iki iyi yabancı işi bitirir.
Eger Milan satılacak ise Emre ve Serhat da alınmalı makul fiyatlara....
Ama en önemlisi çok futbolcu oluyor yani bazı futbolcuları göndermek geliyor bunlar kanımca Ahmet Sahin Musa Büyük Mustafa Keçeli ve
Ömer Rıza başlıca olmak üzere Jun Jefferson Djokaj ve Musampa da acilen gönderilmeli bunlar para alıyor ziya göndermek istemezse de gönderilmeli bunlar......2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
bencede ceyhun çok yetersiz kalıor tmm iyi işler yapabilir ama mücadele 0 ın altında onunla olmaz bu iş bize szymek gibi adam lazım başka yolu yok ...İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben hala ceyhunla bu işlerin olmayacağını düşünüyorum...
orta sahamızın ortası
ayman---hüseyin
-----ceyhun-----
bu üçlü ile üretken bi takım olmak imkansız..
Yorum
-
Bana kalırsa yakındır yine transferde B planı C planı Y planı diye sayıklamamız.
Yazmayı unuttum; Ziya DOĞAN'la birlikte ülkede ne kadar savunmacı varsa saldırıyoruz da orta saha kimsenin aklına geliyor mu acaba?Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
geçen sene alfabede harf kalmamıştı..İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBana kalırsa yakındır yine transferde B planı C planı Y planı diye sayıklamamız.
daha kalabalık bi alfabe bilen varsa onunla çalışalım
Yorum
-
Martinez Serkan Wederson Mehmet Cakır Serhat Akyüz Emre Güngörü bitir yönetim Erseni ve Ceyhunu satmamak lazım tabi Fatih Tekke gelecekse gidebilirler iyi miktara ama şu anda böyle birşey olmamalı.........
Trabzonspor’dan 2 kaleciye kanca
ÖNÜMÜZDEKİ sezonun kadrosunu kurmak için harekete geçen Bordo-Mavili yöneticiler, G.Antep’in file bekçisi Hasagic ya da Sakaryasporlu Martinez’den birini almak için kolları sıvadı. Hasagic’in bonservis bedeli olmadığı açıklandı.En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 26.05.2007, 14:25.2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu arada faruk kanca istifa etti.
kimi gönderecez biz brezilyaya rio karnavalına???
bi temsilcimizin orada olması lazım
yani gitmeseler ayıp olur
adamlar alıştı artık bizimkilere:d
Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
ersen ceyhun geleceklere göre kalabilir.
ama bu takımın as oyuncusu değil ikisi de..
hele keçeli, ferhat, celalettin, ö.rıza, hasan, jefferson ve artık kiradan dönecek olan jun ve djokay dan kurtulmaları lazım..
kadro kalabalığından başka birşey değil yaptıkları..
musampayı da ekleyeyim.. bari para ederken satıversinler..
tabi becerebilirlerse.
yoksa adam çürüdü çürüyecek.
Yorum
-
martinezi alamazsak bence cordoba iyi bir secim olur...yasina basina bakmayin adam ayni martinez'in daha tecrübeli versiyonu bir iki sene oynatiriz en azindan...yararli olur diye düsünüyorum..."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
ceyhun yedek birakilabilecek oyuncu da degil, yani bizim takimin oyuncusu degil... Yedek kalip kendini motive edebilseydi ok, ama yapamiyor.... ersen degisik bir oyun stili icin faydali olabilir takima.... Biraz gelistirsin kendini ama, keceli gibi bir yildiz bulduk ta gonderecegizİlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleersen ceyhun geleceklere göre kalabilir.
ama bu takımın as oyuncusu değil ikisi de..
hele keçeli, ferhat, celalettin, ö.rıza, hasan, jefferson ve artık kiradan dönecek olan jun ve djokay dan kurtulmaları lazım..
kadro kalabalığından başka birşey değil yaptıkları..
musampayı da ekleyeyim.. bari para ederken satıversinler..
tabi becerebilirlerse.
yoksa adam çürüdü çürüyecek.
:
saka bi yana, acilen bir takima kakalanmasi lagzim, celalettini sattik mi yerine daha iyisini alabilecekmiyiz? Ferhat ta bir isik goruyorum, fena degil lagzim olabilir... o.riza kendisini cok begeniyor bisee beceremiyor acil go home.... hasan bazen sac bas yoldursada mantalitenin vazgecilmezlerinden, jefferson kiraya verilmeli cok iyi bir kaleci olacagindan eminim.... Jun djokayi da birilerine kakalayabilirsek tam super olacak.....
Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum