Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DTGERENIMO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    serkan gelmesin
    ewt ya ne işimiz var serkanla. onun gibi bi sürü futbolcu var ligde. sıradan bi oyuncu serkan.

Yorum

• ancak stoper oynatılacaksa en az stephanov kadar kaliteli...
      Biraz abarttın galiba en az Stepanovsa en çok ne oluyor merak ettim doğrusu Nesta?Terry ?Carvalho?

Yorum

• İlk olarak skystar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Biraz abarttın galiba en az Stepanovsa en çok ne oluyor merak ettim doğrusu Nesta?Terry ?Carvalho?
        yok wallahi hiç abartmıyorum..
        adam anadan doğma stoper..
        10 senedir yerinde oynatılmış olsa milli takımın da değişmez stoperi olurdu..
        adamı geldiğinden beri beceremeyeceği orta sahada tepki ala ala oynatılıyor...
        stoper bu adam... stoper oynadığı maçları izlediysen ne demek istediğimi anlarsın..
        defansif yönü çok iyi, top kapma ve kademe anlayışı var.. topu oyuna sokması stoperlere göre fena değil..(orta saha oyuncularına göre felaket)
        bu adam stoper için biçilmiş kaftan. boyu da gayet yeterli..

foruma ilk üye olduğumda 4 ay önce de aynı şeyi söylemiştim şimdi de söylüyorum, hüseyin harika bir stoper olur..
        vasat bir orta saha olarak kullanmak ancak orta sahaya adam alamama beceriksizliğini kapatmak içindir.

Yorum

• Ankaraspor ile bir takas yapılacaksa Mustafa Keçeli'nin yanında bir forvet oyuncusu da verilebilir heralde adamların kadrosu forvet yönünden o kadar zayıfki Bilal Kısa'yı o mevkide oynatıyorlar.

Yorum

• insanı öyle iki arada bir derede bırakıyorlarki anca bu kadar olur.Serkan şuanki kadrodaki çoğu topçudan iyi ama anca okadar yani bizi şampiyon yapacak meziyet ve kabiliyette bi topçu değil.yeni sezonda bizi nelerin beklediği belli oldu Allah hepimize sabır versin.dolduracaklar gene onun bunun beğenmediği çeyrek yıldızları sonra şampiyonluk bekle.5-6 tane çeyrek yıldız alana kadar 3 tane tartışılmaz gerçek yıldız al iyide bir hoca ondan sonra bekle başarıyı ama nerde.
            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• wederson-serkan-Fatih Tekke alinsin yeter Ceyhun gonderilip mehmet cakir veya alibilginden biri alinirsa daha iyi olur.

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

foruma ilk üye olduğumda 4 ay önce de aynı şeyi söylemiştim şimdi de söylüyorum, hüseyin harika bir stoper olur..
                vasat bir orta saha olarak kullanmak ancak orta sahaya adam alamama beceriksizliğini kapatmak içindir.
                Yok artık daha nelerHüseyin çok çok iyi bir stoper olamaz.Şöyle özetleyeyim.Tamam boyu uzun ama kafa toplarındaki zamanlama hatası da herkesce malum.Geçen seneki 2-0 dan 3-2 yenildiğimiz bir Ankaraspor maçı hatırlıyorum.Duran toplardı yanılmıyorsam.Gelen 2 ortada da Hüseyin'in tuttuğu adamlar kafayla gol yaptılar.İlk yarıda ki Avni Aker'deki fb maçında yediğimiz ilk golü anımsıyorsanız yine ne demek istediğimi anlayacaksınız.Zamanlama hatası yapmadığı pozisyonlarda bile vurduğu kafa toplarını bilinçli olarak vurmuyor.Stoper dediğin vurduğu kafanın nereye gideceğini bilecek.Ama bizim Hüseyin'de o yok.Topu uzaklaştırayım da ne olursa olsun düşüncesiyle harika bir stoper olunmaz kanaatimce.

Üstelik Hüseyin'in sadece kafa toplarında değil ayakla oynadığı zamanda ceza sahası içinde yaptığı zamanlama hatalarına da dikkat çekmek isterim.Hemen Anelka'ya yaptığı faul ve sonrasında gelen penaltı aklıma geliyor.3-4 maç önceydi yine galiba Erdinç'e yardım edecem diye ceza sahası başlangıç noktasında adama şuursuzca bastı ve adam ikisini de kolayca ekarte etti.Sonucu gol oldu tabiki.Ön liberoda oynamaya alışkın olmasından mıdır nedir çok dikkatsiz ceza sahasında.Orda hata yapmayacaksın, yaptığın an bileti keserler.Orta sahadaki gibi adama çift dalamazsın, üstüne süratli gidemezsin.Soğukkanlı, akıllı, tecrübeli ve futbolcu olman gerekiyor.

Hüseyin tribüne!(Valla ciddiyim.Bize en yararlı olabileceği pozisyon orası.Hem Trabzon'lu hem Trabzonspor'lu.)

Yorum

• BU 'CAN' SANA FEDAD.Dere, yıldızını Trabzon'a verdi

İNTER TOTO İÇİN
                  ?Büyük bir başarıya imza atarak 2.Lig'e yükselen Değirmenderespor, genç yıldızı Can'ı Trabzonspor'a verdi. İnter Toto Kupası'nın ilk turunda genç oyunculardan kurulu bir kadroyla mücadele edecek Bordo-Mavililer, 3.Lig'de gol kralı olan Can Parlayan'ı D.Dere ile görüşerek kadrosuna dahil etti. Değirmenderespor Kulübü Başkanı Serkan Kılıç, Trabzonspor'un isteği doğrultusunda Can'ı verdiklerini bildirirken, "İnanıyorum ki Can kendini orada da gösterecek" dedi.

karadenizgazete.com.tr

Adnan dan sonra ikinci transferimiz hayırlı olsun
                  En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 26.05.2007, 16:39.
                  Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                  Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Ortasahadakinden daha iyi olduğu ortada yalnız en az Stepanov kadar demek kesinlikle abartıdır En azını geçtim Stepanov kadar iyi olmadığı çok açık

Yorum

• artık şu serkanı istemeyenler biraz iyimser konuşsun lütfen yaa!!bence serkan iyi bi transfer orta sahada hasan oynayacağına serkan oynasın..hemde bizim şuanki sağ beklerin hepsinden kat kat iyidir..
                      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak skystar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ortasahadakinden daha iyi olduğu ortada yalnız en az Stepanov kadar demek kesinlikle abartıdır En azını geçtim Stepanov kadar iyi olmadığı çok açık

ya inş. stepanov satılmaz..herkes ümidini kesmiş durumda benim gibi..
                        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• mehmet yılmaz,güngör,macit,mustafa yalçınkaya geri gelsin

Yorum

• İlk olarak BarışDemirer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            mehmet yılmaz,güngör,macit,mustafa yalçınkaya geri gelsin
                            Aman Allah korusun ne be o öyle beddua eder gibi
                            Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                            İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak BarışDemirer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              mehmet yılmaz,güngör,macit,mustafa yalçınkaya geri gelsin
                              gelmesin ya
                              daha iyileri var
                              ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                              ~Twitter ~

Yorum

• valla o mehmet yılmaz güngör falan bilmemde bize emrah eren lazım ayrıca serkan balcıda çok ii olur
                                Beraber yürüyoz biz bu yollarda, Beraber ıslanıyoz yağan yağmurda,
                                Şimdi sıra geldi şampiyonluğa, Hayden Uşaklar bi gayret yav...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X