Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bi an ben bile inaniyordum..demek bu kadar kolay ayaklarimizin yerden kesilmesi..evet son 5 sayfa silinsin
    KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak skystar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      "Trabzon da nerden çıktı?"

Fenerbahçe'nin milli kalecisi Rüştü Reçber, Trabzonspor ile anlaştığı şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.
      Tecrübeli file bekçisi sözleşmesinin sona erdiğini belirterek, "Ben Fenerbahçeli Rüştü'yüm ve önce kulübümle masaya oturacağım. Herhangi bir problem olacağını da sanmıyorum. Yarın da milli takım kampına katılacağım ve tek düşüncem milli takımın başarısı" dedi.
      Rüştü Reçber'ni menajeri Batur Altıparmak da transfer haberlerine tepki göstererek, "Bu tür haberler nerden çıkıyor anlamıyorum. Elbette Rüştü'yü isteyen bir çok takım vardır. Ancak Trabzonspor'dan bize herhangi bir teklif gelmedi. Zaten önce Fenerbahçe ile görüşeceğiz ve anlaşacağımıza eminim" şeklinde konuştu.
      İHA'nın 15.59'da geçtiği 'Rüştü Trabzon'da' haberini okumak için tıklayınız

25.05.2007
      Kaynak : DHA

bi Rüştü hayalimiz wardı...Oda uctu.

Yorum

• İlk olarak SiRSeRi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Rüştü olmucaksa olsun...
        Arkadaşlar, 10 gün önce Gaziantepspor'lu Engin Öztonga'nin misafiri olarak Antep'e gittim. Evinde sohbet ederken maç kasetlerini felan izleme fırsatım oldu. Hasagiç gerçekten çok kaliteli bir kaleci, nasıl böyle düşünüyorsunuz anlamıyorum, refleksleri olsun, yan topları olsun, uzaktan şutları kontrol olsun, gerçekten çok iyi kaleci, tabi ki ben Rüştü ya da Martinez derim, fakat bunlar olmuyorsa Hasagiç gelmeli... Selametle...
        “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• İlk olarak ozcan_asanoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          son 5 sayfa silinsin...görmedik, duymadık, yaşamadık...
          Niye Özcan ? suç bizim mi ? haberi yapanlar utansın.
          Trabzonspor √
          Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
          İki Renk ve Asalet √
          BordoMavi.Net √

Yorum

• zaten bu yöneticilerde bize bir günde iki müjde fazlaydı

Yorum

• İlk olarak ozcan_asanoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              son 5 sayfa silinsin...görmedik, duymadık, yaşamadık...

valla haklısın boş yere o kadar sayfa kirliliği oldu..yazık değilmi bize gözlerimi kıırpmadan sabahtan beri pc ye bakıyorm
              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• valla bilemiyorum bu rüstü hayali nerden cikti ama ben bi saattir duydum ve simdi yalanladilar.sorun degil..

Yorum

• transfer meseleleri..
                  menejerler dvd getirip masada bırakıp gidiyorlar.. sonra gazetelere gidip rica edip önerdikleri adamın haberini yazdırıyorlar.. basının canına minnet.. fotoğrafını bas.. fenerde henry sesleri.. juninho cimbomlu gibi.. kartal vieriyle söz kesti.. trabzon danimarkanın bombacısıyla el sıkıştı.. vs..
                  taraftarın da canına minnet.. süper eğlenceli haberler havada uçuşuyor..
                  bu hayatın normal akışıdır.. transfer böylece hem olur hem olmaz.. olan da olur havada kalan da..

şu anda rüştüyle anlaşıldı diyebiliyorum ben.. neye dayanıyorum? rüştü ile başkanın görüşmesine dayanıyorum.. haşim beyin haberi var mıdır? farketmez.. görüşmeyi reddetmek bir siyasettir.. elini güçlendirirsin.. neticede her taraftar imzayı atarken yıldızı görürse reddedeni unutur.. ama menejer olmuş bitmiş gözüyle bakılan işe otomatik beşyüzbin euro ilave edecektir.. bu işler para mı yani? evet bu işlerin tamamı para!
                  peki bir görüşme nasıl anlaşıldı şeklinde değerlendirilebilir?
                  oyuncu şartları sorar.. düşünmek için süre ister.. süre sonunda tamam anlaştık der.. bu görüşme olumlu sonuçlanmıştır..
                  geçen yıl rüştüyle yapılan görüşme olumlu sonuçlanmıştır..
                  imza atması istendiğinde son bir hanımıyla konuşmak istemiştir..
                  oradan dönmüştür iş..
                  ne demek bu?
                  işler her zaman her yerden dönebilir.. çünkü oldu denilen işle olmadı denilen iş arasındaki tek ayrıdedici bilgi imzadır..
                  dolayısıyla başkanın dahi bitti dediği işler dönebilir..
                  nereye getiriyorum lafı?
                  imza görmeden inanmamakta haklısınız.. ama epey yol alındı demekte de bunu yaşayanlar haklıdır..
                  güzel bir kadro oluşacak mı bilmiyorum ama kesin olarak bildiğim bir şey var:
                  başkanım bu defa geride acaba bırakmayalım lütfen.. kimi alacaksak alalım ve alış veriş bitti diyerek kampı açalım!
                  bu sene bir ilk olsun!
                  (bu arada rüştünün trabzona geleceğini menejerinin duyması gerekmez.. yaptığı görüşmeyi bilmesi de gerekmez.. menejer oyuncuya kendisiyle alakalı vekaleten yürüttüğü görüşmeleri iletmekle yükümlüdür.. yoksa asil olanın yani oyuncunun vekile sürekli bilgi vermesi gibi bir durum değil söz konusu olan.. rüştü ile menejeri ortak değildir.. menejer rüştünün vekilidir.. bilmemesi o işin olmadığı anlamına gelmez..)

Yorum

• İlk olarak ÖzGüReisEsenler tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    zaten bu yöneticilerde bize bir günde iki müjde fazlaydı
                    Aynen 2 doğru bi arada olmaz

Yorum

• bu daha bir sey degil daha cok duyucagaiz boyle
                      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Niye Özcan ? suç bizim mi ? haberi yapanlar utansın.
                        haklısın abi ama hayal kırıklığı işte naparsın..
                        Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• arkadaşlar önümüzde koskoca bir ay var...bekleyip göreceğiz kimlerin transfer edileceğini ama benim içimde yönetimin yine bu işi kıvıramayacağı hissi var...Rüştü alınsa ben de dahil olmak üzere taraftarın çoğu sevinir, çünkü her ne kadar eskisi gibi olmasa da iyi kalecidir, ayrıca tolganın yetişmesine katkısı olur, kanka olurlar : )

sayitoğlu onu bunu yalanlayacağına adam gibi işini yapsın ve wedersonu bitirsin..

Yorum

• serkanıda yalanlamış

Yorum

• bunlar yani rüstü ve menejeri bizi kullanarak, fener taraftarının kulübe baskı yapmasını sağlamaya çalışıp böylece fenerde kalmaya veya as kaleci olmaya çalışıyor olmasın...
                              Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• yalanlamasi ok de bu kadar cabuk yalandiysa bu isin icinde bi is var

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X