edit.......
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
ALİ KERİMİ TEKLİFİ
Fiorentina’dan Luca Toni’yi alan Alman kulübü İranlı’yı gözden çıkardı.
İŞTE SİZE YILDIZ
Polonya, Norveç, Danimarka ve İsveç te ucuz ama kaliteli futbolcu arayan Trabzonspor’a Bordo-Mavili taraftarlar yıldız futbolcu önerisinde bulundu. Bayern Münich’de oynayan İranlı ünlü yıldız Ali Kerimi nin kulübüyle olan sözleşmesinin de bittiği hatırlatıldı. Özellikle Almanya da yaşayan Trabzonspor taraftarları takagazete@takagazete.com internet adresi aracılığıyla Trabzonspor başkanı Albayrak tan “İşte size yıldız,buyurun alın” isteğinde bulundular.
KARİYERİ MÜTHİŞ
Ali Karimi İran’ın gelmiş geçmiş en ünlü futbolcularının başında yer alıyor. 29 yaşındaki Bayernli yıldız Bundesliga’da müthiş bir kariyer elde etti. Fransız yıldız Ribery ile imza aşamasına gelen Bayern, İtalya'nın Fiorentina takımında forma giyen tecrübeli golcü Luca Toni'yi transfer ediyor. Bu haber B.Münich'in resmi internet sitesinde de doğrulandı. Bayern Münich'in Luca Toni için Fiorentina'ya 11 Milyon Avro ödeyeceği belirtildi.2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
Başkan açıklamış transferi, Trabzonspor için hayırlı olsun Doğru bi transfer, yararlı olacağını düşünüyorum hakkını verir inşaallah Transferde adı geçen herhangi bi futbolcunun aşırı derecede eleştirilmesine karşıyım ben Aymanda olduğum gibi , bu noktadan sonra tartışmanında yersiz olduğunu düşünüyorum
Daha önemli eksiklerimizin olduğunu unutmayalım!
Sol kanata beton çekeriz oyunu sağa yıkarız bu kadar sağ kanat oyuncusuyla en iyi taktik bu!En son champions tarafından düzenlendi; 31.05.2007, 13:09.
Yorum
-
kimi yav ?İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan açıklamış transferi Trabzonspor için hayırlı olsun Doğru bi transfer, yararlı olacağını düşünüyorum hakkını verir inşaallah Transferde adı geçen herhangi bi futbolcunun aşırı derecede eleştirilmesine karşıyım ben Aymanda olduğum gibi , bu noktadan sonra tartışmanında yersiz olduğunu düşünüyorum
Daha önemli eksiklerimizin olduğunu unutmayalım!“Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."
Yorum
-
Doğan listeyi verdi
Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak'la bir araya gelen Teknik Direktör Ziya Doğan listesini verdi. Görüşmede Hırvat kaleci Pletikosa'nın ismi öne çıktı.
YUNUS EMRE SEL/DHA
Avrupa'da transfer çalışmalarına devam eden Trabzonspor'un hocası Ziya Doğan, İstanbul'da Başkan Nuri Albayrak'la bir araya gelerek transfer edilmesini istediği oyuncularla ilgili bilgi verdi.
Zirvede transfer listesini Başkan Albayrak'a teslim eden Ziya Doğan'ın, Çaykur Rizespor'da forma giyen sağ kanat oyuncusu Emrah Eren için ısrarlı olduğu kaydedildi.
Başkan Albayrak'ın ise ismi daha önce de gündem gelen Hırvat kaleci Pletikosa'nın transfer edilmesinden yana bir tavır ortaya koyduğu vurgulandı.
Bu arada bordo - mavili takımın, Antalya kampı sırasında disiplinsiz hareketleri yüzünden kadro dışı bırakılan Kiki Musampa'ya af çıktı. Musampa'nın, 19 Haziran'da başlayacak kampın kadrosuna alınacağı bildirildi. Ziya Doğan'ın raporu doğrultusunda affedilen Hollandalı orta saha oyuncusunun, Intertoto Kupası maçlarında forma giyeceği öğrenildi.
Trabzonspor'da Musampa'nın da affedilmesiyle Tomas Jun, Djokaj, Jefferson'dan sonra İntertoto'da mücadele edecek yabancı futbolcu sayısı 4'e çıktı.
Program belli oldu
Trabzonspor'da Intertoto Kupası programı kesinleşti. Bordo - mavililer, cumartesi günü giriş bedelini yatırdıktan sonra kupaya katılmak için gerekli tüm evrakları UEFA'ya teslim edecek. 12 Haziran Salı günü ise futbolcu listeleri UEFA'ya verilecek. İkinci tur maçlarının programı ise 2 Temmuz Pazartesi günü kulüplere bildirilecek. Karadeniz ekibi ikinci tur ilk maçını 7-8 Temmuz'da kendi sahasında Hırvatistan - Arnavutluk temsilcilerinin galibiyle oynayayacak. Bu maçın rövanşı 14-15 Temmuz tarihinde oynanacak. 3. tur maçlarının programı ise kulüplere 16 Temmuz'da duyurulacak.2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
kaleci konusu sanıyorum milli kamp bitene kadar netleşmeyecek.. zira bir ucunda martinez diğerinde rüştü var.. hasagiçi de bekletmelerinin sebebi buymuş gibi görünüyor..
eğer oradan doğacak boşluğa kaliteli yabancı alacaklarını bilsem rüştüyü bu sene de karısını ikna edeceği umuduyla beklerdim.. ama martinezi alabilirsek beklememek lazım bana göre..
en önemlisi kaleci..
en önemlisi orta sahada oyunu kuracak bir organizatör..
en önemlisi forvet..
(bunları hoca da böyle tesbit etti de o açıdan bu şekilde yazdım.. eğlenceli ama değil mi?)
Yorum
-
Bir bakalım. Mantalitesi eksik diye Afrika'dan alınmayacak, Brezilya'dan alınmayacak... Büyük ihtimal aynı sebeplerden ötürü kuzey ülkeleri ve Avrupa'dan gurbetçiler üzerine yoğunlaşılacak. Gurbetçilerin yıldızlığa aday olanları baya işimize yarar diye düşünüyorum ama onları da eskisi gibi Alman kulüpleri bırakmaz artık
Nuri Şahin gibi oyuncuları 2 sene gibi bir süre kiralamak akıllıca olur. Çünkü hem daha takımında banko oynayamıyor, hem de Dortmund Türkiye'de oyuncunun yıldızının parlayacağından bu hamleye soğuk bakmayacaktırTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
kaleci konusu sanıyorum milli kamp bitene kadar netleşmeyecek.. zira bir ucunda martinez diğerinde rüştü var.. hasagiçi de bekletmelerinin sebebi buymuş gibi görünüyor..
eğer oradan doğacak boşluğa kaliteli yabancı alacaklarını bilsem rüştüyü bu sene de karısını ikna edeceği umuduyla beklerdim.. ama martinezi alabilirsek beklememek lazım bana göre..
en önemlisi kaleci..
en önemlisi orta sahada oyunu kuracak bir organizatör..
en önemlisi forvet..
(bunları hoca da böyle tesbit etti de o açıdan bu şekilde yazdım.. eğlenceli ama değil mi?)
Yorum
-
buradan çıkardım ben fikrimiİlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületransfer konusunda başkan ve hocamız birlikte çalıştığı ve hacıosmanoğlu faciası da bittiği için bilgi almak neredeyse imkansız.. şu ana kadar yaptıkları 'büyük gizlilik içinde' transfer görüşmeleri yürütme projesi yüzde yüz başarılıdır. ama bir projenin tek ayağı onu gizlemek olmamalıdır. asıl başarıyı gizledikleri şeyin ne olduğunu gördüğümüzde değerlendirmek lazım.
alana kadar haberimiz olmaması yetmez bize, aldığımıza çok sevinmek de isteriz..
hocadan umudum yok, yardımcılarını tanımıyorum.. umudumu onlara bağladım ben de..
adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem
Yorum
-
Egemenin sözleşmesinin bittigi hiç aklıma gelmemişti bir ara fenerle anlaştı deniliyordu o yüzden yazma geregide duymadım bugün Karadenizde çıkan haber beni şaşırttı Rispin gönderilmesinin altında yatan esas neden nedir anlamadım ama gönderilecek ise devre arasında 1 Milyon euro verdik oradan Mehmet Cakırı alalım biraz daha verip o zaman benim bildigim 8 taksit yapmıştık Risp ve Aymanın parasını..........

Doğum Tarihi:03.11.1982
Uyruğu:Türkiye
Pozisyon
efans
Boy:183 cm
Kilo:80 kg
Oynadığı Takımlar:Balıkesirspor, KartalsporEn son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 31.05.2007, 13:51.2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum