Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• serkan balcı kesin alınmış. rüştü ile görüşülüyomuş. bilgilerinize....
    HERŞEY TRABZONSPOR İÇİN....

Yorum

• nedense bizde fenerbahçe sempatizanlığı başladı son günlerde rüştü yaşlandı ve serkan balcı yı yetenek olarak görmüyorum......

Yorum

• Aslina Bakilirsa Serkan Tam Zİyanin İstedİĞİ Gİbİ Bİrİ Delİ Dana Gİbİ KoŞar İste

Yorum

• koşar koşar ama boşa koşar çok ağır bir oyuncu trabzonspor fenerin çöpüne muhtaçmı .....

Yorum

• Hem yerli hem bonservisi yok hemde ciddi bi tecrübeye sahip

Unutmayalım ki ;
            Valenciada Canizares 37 yaşında
            Manuda V.D.Saar 36 yaşında
            Arsenalde Lehhman 37 yaşında oynayabiliyolar

Rüştünün 34 yaşında olduğu düşünülürse 2 sene daha rahat oynayabileceğini düşünüyorum

Yorum

• balciyi bende pek dogru görmüyorum
              ama eger ahmetle jeff yollanacaksa mecbur kaleci almaliyiz ve en iyi türk kaleciyi alabiliyorsan niye yabanci alibda kontenjan dolduruyon
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• fenerin yaşlısını alıp 34 yaşında trabzonspor forması vereceğine ilk önce gencecik tolgaya sahip çıkalım derim ben...

Yorum

• 34 yaş kaleci için geç falan değil.. gayet makul bi yaş.. hatta en olgun dönemleri.
                  tek çekincem sakatlıktan yeni çıkmış olması...

yoksa rüştü kalitesinde bir kaleci paff tan beri kalemize geçti mi???

Yorum

• ya rüştüyle serkanı istemeyen arkadaşları anlamıyorum..adam gençlerbirliğindeyken bizim için bi hayaldi herkes kabul etsin bunu, onun asıl yeri ön libero ve en büyük şansızlığı o bölgede aurelio ve appiah ın olması..rüştüye gelince inş. alınır ve kalede sorun kalmaz..
                    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• bence biz yönetimden memnun olmadığımız için her alacakları topçuyu beğenmiyoruz.
                      HERŞEY TRABZONSPOR İÇİN....

Yorum

• İlk olarak MELİNOZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bence biz yönetimden memnun olmadığımız için her alacakları topçuyu beğenmiyoruz.

günaydın abi
                        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• şampiyonluk yolunda kaleye tecrübeli biri lazım bu da Türkiye'de şu an Rüştü'dür..soğukkanlı, sakin tecrübeli biri lazım bize..hem Tolga arkasında çok iyi tecrübe kazanır,pişer.ondan çok şey öğrenir..

tek çekincem Rüştü'nün bizde acı hatıraları var ve tam bir fenerli..serkan da aynı şekilde iyi oyuncu.hoca değişse fenerde belki onbirin vazgeçilmezi olur bakmayın zico'nun oynatmadığına..

ama ikisi de fanatik fenerli gibi geliyor bana.çekincem burda...
                          Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

bence biz yönetimden memnun olmadığımız için her alacakları topçuyu beğenmiyoruz.
                            buda ne demek
                            simdi transfer edilebilecek bi futbolcu üzerine demi negatif referans verince yönetime karsi oldugumuzdan oluyor

okadar sakarmiyiz biz bize yariyib yaramiyacak futbolcuyu anlamayalim
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

wallahi ben yönetimden memnun değilim.. ziya dan hiç haz etmem.ama rüştü alınacaksa da memnuniyet duyarım..
                              bu demek değildir ki yönetimden veya hocadan memnunum..

yani insanlar yönetime göre değil düşüncelerine göre memnun veya değiller.

serkan konusu başka mesele.
                              serkan ı ön liberoya alacaksan ayman ı hüseyin i ne yapacaksın???
                              ön liberoya rotasyonda derinlik için alıyorsan al.. zaten bonservisi yok.
                              ama bana sağ bek diye serkan ı yutturmasın kimse.

Yorum

• rüştü haberi yalandır

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X