Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eyvah Metin abi bir soruyu iki defa sordu. Tehlike kokusumu alıyorum ne
    Trabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum İstanbul'a
    Bu Ne Biçim Yermiş Ula Hiç Bir Şeye Benzemeyi..!
    WWW.BORDOMAVI.NET

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bizim carlos alberto büyük ihtimalle bremene gidecekmis...

moralim bozuldu
      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak MELİNOZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        YENİDEN ÜYE OLURUM.......
        bildiğim kadarıyla ceza alan bir üyenin ıp si banlanıyor o bilgisayardan giriş yapar üye olur ama forumda yorum yazamaz daha önce denemiş biri olarak...

Yorum

• İlk olarak WERTHeR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu yönetim ne yattarayı ne gökdenizi ne de hüseyini göndermeye cesaret edebilir....
          Yaptıkları yapacaklarının teminatıdır. Örn: Fatih Tekke
          12 Eylül ihtilalini niye yaptılar biliyor musunuz?
          - Trabzonspor'u durdurmak için.(Nihat Genç)
          Darbe sırası bizde...

Yorum

• İlk olarak MELİNOZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            BİLMİYORUM ÜYELİĞİM DURUYODA BİŞEY YAZAMIYORUM..

sayın üyelği duran eski üye anladığım kadarıyla eskilerden birisisin

kim olduğunuda herkes anladı galiba

+

melinoz nickinle albayrak ın ya köylüsü ya akrabası olman kuvvetle muhtemel ki melinozda çoğunluktadır albayraklar (oflu olduğumdan biliyorum) sonuç olarak kim olduğunu açıkla da millet merakta kalmasın..

stichus..

Yorum

• İlk olarak Mc_YuNuS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              sayın üyelği duran eski üye anladığım kadarıyla eskilerden birisisin

kim olduğunuda herkes anladı galiba

+

melinoz nickinle albayrak ın ya köylüsü ya akrabası olman kuvvetle muhtemel ki melinozda çoğunluktadır albayraklar (oflu olduğumdan biliyorum) sonuç olarak kim olduğunu açıkla da millet merakta kalmasın..

stichus..

stichus vardi...pelikan vardii....hangisiyse artik...ama su bi gercekki, arkadasin dedigi transfer haberleri ikinci gün gazetede cikiyor....hak yemiyleim..arkadasa daha cok inanirim, fotomaca inanmaktansa

Yorum

• Linderoth
                Kadroda büyük revizyona gitmeye hazırlanan gs, İsveçli orta saha oyuncusunun işini bitirdi. Ancak öncelik Parma'nın kaptanı Grella'da.
                2
                5.05.2007
                Bu oyuncu bizle de anılmadı mı?

Bu arada bjk Vodafone ile anlaşmak üzereymiş, bizimkiler ne alemde?
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Linderoth
                  Kadroda büyük revizyona gitmeye hazırlanan gs, İsveçli orta saha oyuncusunun işini bitirdi. Ancak öncelik Parma'nın kaptanı Grella'da.
                  2
                  5.05.2007
                  Bu oyuncu bizle de anılmadı mı?

Bu arada bjk Vodafone ile anlaşmak üzereymiş, bizimkiler ne alemde?
                  Bi futbolcu iki takımla anılıyorsa bu haberleri menajerler çıkartıyodur.. Demek ki hiç gündemimizde yokmuş bu futbolcu..
                  "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak trabzonkolik61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    stichus vardi...pelikan vardii....hangisiyse artik...ama su bi gercekki, arkadasin dedigi transfer haberleri ikinci gün gazetede cikiyor....hak yemiyleim..arkadasa daha cok inanirim, fotomaca inanmaktansa

bnde dikkat ettim ne dediyse sonraki gün gazateye çıktı şimdiye kadar
                    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• bu bejeke zaten türkiyeden bir klüp kime talip olsa hemen onlarda oluyor boş yere milletin fiyatını arttırıyorlar
                      '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• İlk olarak trabzonkolik61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bnde dikkat ettim ne dediyse sonraki gün gazateye çıktı şimdiye kadar
                        Sevgili arkadaşlar olay aslında basit. fotomaçda gazetecisiniz. trabzonsporla ilgili transfer haberi yapacaksınız ama kaynak yok zaten takımın transferleri her sene aplanı ile başlayım z ye gidiyor. ne yaparsınız. cevap basit. girersiniz BMN ye transfer başlığının altındaki yazılara bakar salllama yapan arkadaşların söylediklerini haber yapıp yazarsınız ertesi gün. Yoksa olay başka bişe değil bence.
                        HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON

Yorum

• OLAY SÖZLER

“Kulüpte naylon fatura var” diyen İbrahim Hacıosmanoğlu bunu başkan Nuri Albayrak’ın bildiğini ancak görmemezlikten geldiğini söyledi.

ŞAMPİYON OLABİLİRDİK

TRABZONSPOR’dan istifa eden İbrahim Hacıosmanoğlu Nuri Albayrak’ın açıklamalarına sert tepki gösterdi. Hacıosmanoğlu Albayrak’ın “Kol kırılır yen içinde kalır” ifadesine “Kırılan kolları kangren olmadan kesip atsaydı.şampiyon olabilirdik.

En rahat şampiyon olacağımız bir dönemde İntertoto’ yu başarımı sayıyor? Pislikleri temizlemedikçe bu camia bunları affetmez. Başkan oyunculara bu kulüpte hainlerin olduğunu ve bunları temizleyeceğini söyledi. Söz verdiği oyuncuların yüzüne şimdi nasıl bakacak” dedi. İstifa eden diğer yöneticilerle ilgilide konuşan Hacıosmanoğlu, “Peşimden gelmediler, başkanın tutarsız davranışlarından dolayı istifa ettiler. Beni tekzip ederek F.Bahçe Asbaşkanına sahip çıktı. Zan altında bıraktığı o taraftarlar yine o tribünlerde olacak. Bu gidişle daha çok limandan maç izleyecek” diye konuştu.

BU TARAFTAR SATILIK MI?

HACIOSMANOĞLU, Albayrak’ın taraftarla ilgili sözlerini de tepki göstererek, “Trabzonspor’dan nemalanma dönemini kapatıyoruz diyen benim. O taraftarlarla hep insancıl ilişkiler içerisinde oldum. Taraftarlara verilen deplasman ücretlerinin yerine fatura konuldu. Bunları bilen başkan “Olsun bir kereye mahsus yapıldı” deme hakkına sahip olamaz.

Taraftara satılık,kullanılan diyemez. Taraftarları zan zatlında bırakan açıklamalar var. Benim hiçbir şeyle ilgilenmediğim bir dönemde taraftara kombine biletler verildi. Bu biletlerin parasını kim ödeyecek? Başkan üslup ve mantalitesini değişmeli. Samimi insanlarla değil de kendisinin dediği gibi kalleşlerle yola devam ediyor. Geçmişle hesaplaşmayı bırakıp proje üretmeye çalışmalı. Paralı başkan diye getirdik, kulübe kaynak aktarmamıza engel oldu. Lig gelirlerini 11. aya kadar ipotek ederek Trabzonspor’u faktörün şirketine mahkum etti. Bu kulübü ayda 400 milyar faiz ödemeye mahkum etti” ifadelerine yer verdi.
                          2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• MEHMET ÇAKIR TAMAM

Trabzonspor, G.Birliğinin genç yıldızının işini bitirdi...

Doğanın istediği Başkan Albayrakın, G.Birliği Başkanı Cavcav ile görüşerek, el sıkıştı...

Wederson için nabız yoklayan Bordo-Mavililer, Zakrzewski için de harekete geçiyor...

İMZA AŞAMASINDA

Trabzonspor transferde sessiz ve derinden giderken, ilk bombayı Mehmet Çakır ile patlatmak üzere. Teknik Patron Ziya Doğanın ısrarla istediği G.Birliğinin genç yıldızı Mehmet Çakır için Başkan İlhan Cavcav ile görüşen Başkan Nuri Albayrakın büyük ölçüde anlaştıkları, transferin gelecek hafta biteceği ifade edildi. Bordo-Mavililerde Doğan listesinde diğer önemli isimlerden Ankarasporlu Wederson için de temasların başladığı ve önemli mesafenin alındığı belirtildi.

DOĞAN GİDİYOR

Yerlilerde Kayserisporlu Mehmet Topuz, Gökhan Ünal, Antalyasporlu Ali Bilgin ve Volkan Yaman, F.Bahçeli Serkan ve M.Yozgatlıyı gündeminde bulunduran Trabzonsporda Ziya Doğanın Ankaraspor maçı sonrası Polonyaya giderek yardımcılarının olumlu rapor verdiği Lech Pozanın orta alandaki etkili ismi Zakrzewski ve Murawskiyi son kez izleyeceği belirtildi. Doğanın onay vermesi durumunda özellikle düşündüğü Zakrzewski için yönetimin girişimleri başlatacağı ifade edildi.

Yorum

• SEÇİM YATIRIMI CEYHUN ERİŞ

Trabzonun yıldız oyuncusu, Bursada başkan adayı Mestanın kozu...

Ceyhun u Bursaya getireceğim" diyen Mestan, 2 milyon $ ı gözden çıkarttı.

EN BÜYÜK KOZU

Trabzonsporun devre arasından A.Gücünden büyük umutlarla transfer ettiği ancak bir türlü bekleneni veremeyen Ceyhuna, Bursaspor talip. Pazartesi günü yapılacak kongrede en güçlü başkan adayı olan Mesut Mestan, Ersun Yanal ile anlaştığını belirterek, "Trabzonspordan Ceyhunu da ne pahasına olursa alacağım" dedi.

2 MİLYON $

Mestanın seçimi kazanması durumunda Trabzonspor ile Ceyhun için masaya oturacağı ve bu transfer nedeniyle 2 milyon $ ı gözden çıkarttığı belirtildi. Bordo-Mavililerin iyi bir fiyat karşılığında Ceyhunu bırakabileceği ifade edilirken, yıldız oyuncu ise "Böyle bir teklif olursa, karar kulübümündür" dedi.

Yorum

• MUSAMPA'YA ARAP KANCASI!

Trabzonda gözden düşen siyahi oyuncuya Birleşik Arap Emirliklerinden teklif var...

Bordo-Mavili yönetim ile temasa geçen bir Arap menajerlik şirketi, Musampanın bonservisini almak istediğini iletti. BAE den Al Shaab ve Al Wahda nın Musampayı istediği belirtildi.

İKİ TAKIM İSTİYOR

Trabzonspor?da Musampaya sürpriz teklif. Sezon başında transfer edilen ve bir türlü bekleneni veremediği için gönderilmesine kesin gözüyle bakılan siyahi oyuncunun bonservisini almak için Birleşik Arap Emirliklerinden bir menajerlik şirketinin harekete geçtiği ifade edildi.

Musampanın transferini gerçekleştiren Başkan Yardımcısı İbrahim Baturoğlu ile temasa geçen Arap menajerlik şirketinin, siyahi oyuncunun şartları için bilgi aldığı belirtildi. Şirketin, Musampanın bonservisini alarak, siyahi oyuncuyu transfer etmek isteyen Al Shaab ve El Wahdaya pazarlamayı düşündüğü belirtildi.

1.5 MİLYON EURO

Yönetimin, Musampa için Araplardan gelen bu sürpriz teklife sıcak baktıkları belirtilirken, bonservis için 1.5 milyon EURO dan kapıyı açacağı sızan bilgiler arasında. Arap şirketinin önümüzdeki günlerde Musampa için Trabzonspor ile tekrar görüşerek, transferi bitirmek istediği ifade edildi.
                                En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 25.05.2007, 14:00.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X