Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bir maclik düsüsden konusmuyoruz ozamanlar sakatligindan sonra saaten tayfun büyük bi düsüsdü
    yanlis olan onu oynatmakti ilk takimda ilk basdan
    öyle bi sakatlik gecirmis bi genc oyuncuyu biraz dinlendirmelisin biraz pafda oynatirsin yavas yavas forma gelmesini beklersin ve gercekden formu cok yükseldigi zaman oynatirsin
    tayfun direkmen kurtlar sofrasina atildi ve sonucu bu oldu
    ins kendine gelmistir ve basarili olur önemli olan bu sefer taraftar gercekten desteklemeli onu
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• @stichus

masada hangi oyuncular var Pascal gelcekmi bide arjantinli lavezzi gündemdemi
      En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 22.05.2007, 19:27.
      Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
      Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        @stichus

masada hangi oyuncular var Pascal gelcekmi bide arjantinli lavezzi gündemdemi.
        bunca zamandır yoktu hayrola.. transfer dönemi üyemiz mi..

Yorum

• pascal bence hayal transferi cok zor ve bu yönetimin gerceklestirebilecegi türden oldugunu sanmiyorum
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• yaw wederson falan bence gecın bunları soyle kalıtelı bı yabancı alalımmm ama oyle pili bitmişlerden degıllll fransada ıngılterede guzel oyuncularr var bırazda oralara yonelmekkk gerekııırrr
            BaKma ÖyLe Sessiz Durduğuma Yüreğimde Fırtınalar Kopuyor Sebebi ne senin varlığın ne de Yokluğun sebebi benim sana duyduğum....BÜYÜK TRABZONSPOR AŞKI

Yorum

• İlk olarak surmeneli_keles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yaw wederson falan bence gecın bunları soyle kalıtelı bı yabancı alalımmm ama oyle pili bitmişlerden degıllll fransada ıngılterede guzel oyuncularr var bırazda oralara yonelmekkk gerekııırrr
              Londra'da top oynayan sıradan bir oyuncu gelip Trabzon'da uzun yıllar oynar mı ?
              Asıl ingiltere liginin beslendiği ülkelere bakmakta fayda var. Henüz hayat standartlarını yükseltmemiş , mütevazi maaşlara top oynayabilen adam lazım.

Misal; Yattara'nın bugün İngilterede/Fransada top oynamıyor oluşu , onun şansızlığı olduğu kadar trabzon içinde bir şansdır. Türkiye ligi şartlarında bu kalitede 3-4 oyuncu bulduğunuz zaman zaten şampiyonluğa çok rahat oynanır.

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu iki oyuncuda sıradan takımda oynar Trabzonsporda oynayamaz. Trabzonspor yarışmacı takım değil. Biz şampiyonluğa olamıyoruz ya neden olamadığımız açık Trabzonsporu yarışmacı takım yapıyoz. sahaya çıkarken biz kaybetmişiz. Biz yarışmacı takım değiliz bu kadar basit.
                Yarışmacı takıma yani idda eden bu maçı ne olursa olsun alacağım diyen takım. ilave olarak Final maçlarını alan bir takım kurmalıyız.Yani Çıkıp Saracağolunda fb eziğini ezmeliyiz. gs yi evinde yıkmalıyız.

Bu nedemek Final maçı onayabilmek demek.Dinamo kieve 2-1 den nasıl aelendik Erciyese nasıl Uefa yolu açtık bunları iyi düşünmek gerekir.

Ben Yıllardır 96 taki kırılmadan beri Final Maçı alabildiğimizi görmedim.Biliyorum iki kupa var ama onlar birazda ERsun Yanal risk alması üzerine kuruluydu.

Bu nedenle Tayfun Selim Ufuk böyle br kadroda yer almazlar ha kiralayalım pişsinler tabi altı yanmadan satmak kaydıyla olur.

Bie lazım olan oyuncular. Ve gönderilmesi gerekenler

1 Kaleci (1. yada 2.) (Hasagiç yada Martinez ) giden Jefry

1 Kaleci(3.) giden Ahmet Şahin

2 Sağ bek (DA Silva Konya) (Abdurrahman)

1 Sol bek (Faruk Bayer ) Giden Celalettin ve Mustafa Keçeli

1 Ortasaha oyun kurucu (?) Giden Ceyhun

1 Sol Ortasaha (Gogua) Giden Musampa

1.santrafor (?) Giden Ersen, Ömer Rıza

Telafuz edilen Futbolculara bakıyorum. Feinduno dışında kaliteli adam pek yok ama oda sağ kanat.Gerçi Hucuma dönük ortasahada oynayabiliyor.Bizim aradığımız adam olurmu bilemem.Onu alırsak birde oyun kurucu alacağız. Santrafor deseniz Umut zaten Santrafor arkası

Gogua yı çok beğenmiştik.Oda Tarnsfer yapmış Rusya liginde .

Fall fenere iyi gol attı ama Yırtıcı Santrafor özelliği varmı?
                Ayrıntı meselenin ta kendisidir.

Yorum

• Taraftar gine transfer ruyasinda. Allah yardimciniz olsun...

Bu taraftar hicbir seyden cekmedi, transfer hikayelerinden cektigi kadar...

Yaptiklarini, yapacaklarinin gostergesi oldugu icin pek umutlanmamak lazim...
                  Yine Yeni Yeniden

Yorum

• takıma bi tane adam gibi bir orta saha birde defansın sağına bir topçu alındımı gelsin seneye uefa gelsin türkcell süper lig gelsin fortis

Yorum

• Martinez'e Alman ve İspanyol talipler

Bundesliga ve La Liga takımları Sakaryaspor'un Kolombiyalı file bekçisi Martinez'e kanca taktı.

Almanya 1. ligi (Bundesliga) ve İspanya 1. Ligi (La Liga) takımları Kolombiyalı file bekçisini transfer etmek için Sakaryaspor yönetimine teklif götürdü. Sakaryaspor Kulübü Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu Martinez'e yapılan transfer tekliflerini doğruladı. Martinez için Türkiye'den hiç bir kulübün kendileri ile temasa geçmediğini belirten Hacıeyüpoğlu, Almanya ve İspanya 1. Lig kulüplerinin Martinez için teklifte bulunduğunu kaydetti.

Martinez'le 2 yıllık daha sözleşmelerinin bulunduğunu ifade eden Hacıeyüpoğlu, iyi bir teklif gelmesi durumunda Martinez'i kulübün menfaatleri doğrultusunda gönderebileceklerini dile getirdi. Hacıeyüpoğlu, şunları söyledi:
                      "Martinez bizim sözleşmeli oyuncumuz. Biz kendisinden memnunuz. Kendisine ihtiyacımız var. Ancak iyi bir teklif gelmesi durumunda göndermeyi düşünebiliriz. Alman ve İspanyol kulüplerinden teklif var. Bu kulüplerin isimlerini açıklayamam. Bunu düşünüyoruz."
                      Hacıeyüpoğlu, Martinez'in transferi konusunda Beşiktaş kulübünden kendilerine bir teklif gelmediğini açıkladı.

Tarih: 22.05.2007 Saat: 16:47
                      En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 22.05.2007, 22:30.
                      2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Transfer dosyamız açılmadan kapanmıştır.

Yorum

• İlk olarak ceserdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Transfer dosyamız açılmadan kapanmıştır.
                          çok iyiydii

Yorum

• İlk olarak smertkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yarışmacı takıma yani idda eden bu maçı ne olursa olsun alacağım diyen takım. ilave olarak Final maçlarını alan bir takım kurmalıyız.Yani Çıkıp Saracağolunda fb eziğini ezmeliyiz. gs yi evinde yıkmalıyız.

Bu nedemek Final maçı onayabilmek demek.Dinamo kieve 2-1 den nasıl aelendik Erciyese nasıl Uefa yolu açtık bunları iyi düşünmek gerekir.

Ben Yıllardır 96 taki kırılmadan beri Final Maçı alabildiğimizi görmedim.Biliyorum iki kupa var ama onlar birazda ERsun Yanal risk alması üzerine kuruluydu.
                            ustam Biz şampiyonluğa oynayan takımız yarışmacı takım değiliz Şampiyonluk dışında hedefimiz olmayacak.biz şampiyonluğa oynayacaz. Trabzonspor yarışmacı takım diyosak biz sıradan anadolu takımı oluruz. Bizim başarısızlığımız bu takımı yarışmacı takım yapıyo olmamız. Lig iyi yerde bitireceğiz diyosak biz sıradan takımız.Trabzonspor Yarışmacı takım değil bu kadar basit.
                            Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                            Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Bazı arkadaşların bahsettikleri "Da Silva (Konyaspor)" sağ bek değil sol bektir..
                              Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Evet Tayfundan futbolcu olmaz.
                                sen çok iyimsersin.
                                En son Berat tarafından düzenlendi; 22.05.2007, 23:54.
                                İşte taraftar budur.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X