ya arkadaşlar fatih bizde diye haber yazmayın bizleri boş hayellere sokmayın
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
MELİNOZ albayrağın köyündensin tmm ama o adam fatih i geri getiremez.İlk olarak MELİNOZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaŞlar DÜn AldiĞim Habere GÖre Fatİh Tekke %80 Trabzonsporda.... Tam KesİnleŞİnce Sİze BİldİreceĞİm....
Yorum
-
abi beyanat olarak yanli$ söylemi$ olabilir...o ba$ka bir tarti$ma konusu...İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe yazık ki bizim yöneticiler, başkan dahil, demeç vermeseler daha iyi. Her demeçlerinde bir pot kırıyorlar. Bilmiyorlar demek. Kulübü yüceltmekle yükümlüsün ama ne gurur duyduğun kaldı ne %80 İstanbul'a gidiyorlar demen. Sen kendine saygı duymazsan kim sana saygı duyacak? Bu mudur büyük kulüp yöneticiliği?
fakat dogru degilmi ???
bkz: Gökhan Ünal, Wederson, M.Topuz, emre Güngör v.s.
Istanbul takimlari onlari isterken bizi tercih edeceklerini zannetmiyorum...
?.?*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Gerçek olsa dahi söylenmez. Kaldı ki ben buna inanmıyorum.
Şöyle düşün: Erciyesspor "Ben %80 küme düşeceğim" diyor mu hala? veya sene başında diyor muydu?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
abicim biraz realist olalim :-) veya gecmi$e bakalim...İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGerçek olsa dahi söylenmez. Kaldı ki ben buna inanmıyorum.
Şöyle düşün: Erciyesspor "Ben %80 küme düşeceğim" diyor mu hala? veya sene başında diyor muydu?
son birkac senede Umut Bulut di$inda Anadolu Kulüplerinden (klas) bir futbolcu alabildikmi ??? % 95'i Istanbul takimlarini tercih ediyor...
mesela aklima Canakkale'den kaleci Fevzi geliyor, bizde almaya yeltenmi$tik ???
ne oldu;
GS'i tercih etti !, gerci $uan 3. kaleci ya neyse...
onlarca futbolcu ismi yazabilirim...
.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Trabzonlu isimlere yönelmek lazım Ali bilgin-engin-serhat gibiİlk olarak AvniAker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabicim biraz realist olalim :-) veya gecmi$e bakalim...
son birkac senede Umut Bulut di$inda Anadolu Kulüplerinden (klas) bir futbolcu alabildikmi ??? % 95'i Istanbul takimlarini tercih ediyor...
ne oldu;
.
Yorum
-
arkadaşım ;İlk olarak AvniAker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabicim biraz realist olalim :-) veya gecmi$e bakalim...
ne oldu;
.
o üç ezikleri şöhret uğruna kabul edip yedek kalan elemanları çok gördük biz.
karakterli ve kariyerinin sağlam olmasını düşünen adamlarda hep bizi tercih etti.
örneğin ;
umut bulut , tamer tuna (fener biyerlerini yırttı zamanında biz aldık) , erman özgür ki buda aynı..
yani sorun seçimlerde deil seçenlerde zaten bize öyle şöhret budalası karaktersiz insanlar lazım deildir.
BİZ TRABZONSPORUZ bunu unutmayalım...
saygılarımla..
Yorum
-
Gökhan Ünal Demiştiki, beni tüm ist takımları istiyor..Trabzonspor'da teklif götürdü ama Trabzonda çok baskı var Trabzon Futbol'la yatıp kalkan bir şehir.Sosyal yaşamda da Futbocular üzerine çok baskı var demişti..
Gelmeye sıcak bakmıyor. Bu da ayrı bir sebep..
Fatih'in Trabzonspor'a kiralık olarak geliyor açıklaması bile beni heyecanlandırdı..
Keşke gelse Umutla birlikte 50 gol atarlar.T R A B Z O N S P O R
Yorum
-
www.Transfermarkt.de adresinde Da silvaİlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBazı arkadaşların bahsettikleri "Da Silva (Konyaspor)" sağ bek değil sol bektir..
Kaue Caetona Da Silva 24 yaşında 1.70 boyunda hem Sol Hem Sağ kanat olarak veriliyor. Yanlış varsa onların Yalancısıyım. Onun Yattara ile karşı karşı oynadığını ve Yattaraya karşı çok iyi savunma yaptığınıda gördüm.Ayrıca Hucumuda çok iyi.Ayrıca Yattaranın arkasında oynayacak kişinin bütün kanadı tek başına kullanması gerekecek. Yani oraya çok iyi bir adam almak gerekir.
Sol kanata Gelince Faruk bayer yine Yattarya karşı oynamıştı ve Hucumdada çok iyi işler yapıyor ama o olmazsa Da Silva onun yerine düşünülebilir.
Yine aynı Sitede Feinduno Ofansif Ortasaha Gogua veLinderoth defansif Ortasaha olarak veriliyor.Ayrıntı meselenin ta kendisidir.
Yorum
-
Haklısın sorun seçenlerde ama Tamer Tuna' nın karakteri sağlam bir futbolcu olduğuna katılamayacağım dolayısı ile o da yanlış seçim. Erman Özgür ise nedenini bir türlü anlayamadığım bir şekilde gönderdiğimiz ve yararlanamadığımız bir oyuncudur.İlk olarak Mc_YuNuS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşım ;
o üç ezikleri şöhret uğruna kabul edip yedek kalan elemanları çok gördük biz.
karakterli ve kariyerinin sağlam olmasını düşünen adamlarda hep bizi tercih etti.
örneğin ;
umut bulut , tamer tuna (fener biyerlerini yırttı zamanında biz aldık) , erman özgür ki buda aynı..
yani sorun seçimlerde deil seçenlerde zaten bize öyle şöhret budalası karaktersiz insanlar lazım deildir.
BİZ TRABZONSPORUZ bunu unutmayalım...
saygılarımla..
Sorun yalnız yanlış seçimler değil, oyunculardan yararlanamamak da bir problem olarak gözüküyor.
Yorum
-
Ne ilginçtir hep benimde aklımda kalan ama cevabını bulamadığım birşey o ? Erman özgür hasandan dahamı kötüydü o gitti hasan kaldı?İlk olarak littlebighorn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErman Özgür ise nedenini bir türlü anlayamadığım bir şekilde gönderdiğimiz ve yararlanamadığımız bir oyuncudur.
.
Çok beğeniyordum ben ermanı, ama o zaman akçabat süper ligde bişeyler yapabilsin diye verildiğini düşünmüştüm lakin bi daha bize geri dönmeyince şaşırdım...38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
" Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."
Yorum
-
Ortamı oluşturduğun zaman Anadolu'da oynayan insan neden Trabzonspor'a gelmesin?
Bence bu iddialar yanılsamadan öteye geçemez. Sağlıklı bir yapı varsa, ilk hedefi futbol ve maneviyat olan her futbolcu Trabzonspor'u tercih edecektir. Her gece eğlence kulüplerinden çıkmayanları futbolcudan saymıyorum
Her ne olursa olsun, sen başkan olsan, ne yaparsak yapalım, elimiz kolumuz bağlı %80'i İstanbul'a gidiyor, biz de kırıntılarla idare etmeye çalışıyoruz der misin veya o anlama gelen sözler söylemeli misin? Bence kötü niyetle olmasa da yanlış cümleler kuruluyor. "Türk milleti zekidir" diyen birisine mi yoksa "Yok ya Amerika bizden kat kat ileri, onlar bizden çok daha zeki" diyene mi inanırsın. Ben Türk milleti zekidir diyene inanırım, ve onunla hedefe gidebileceğime inanırımTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
M.ÇAKIR&M.TOPUZ'U İSTİYORUM!
Trabzonspor'da Doğan'ın transferde yönetimden ilk talebi...

Doğan'ın "Trabzon'a güç katarlar, bunun için ikisini de almalıyız" talimatı üzerine yönetimin bu transferleri bitirmek için harekete geçiyor.
ÖNCELİKLE YERLİLER
Doğan'ın transferde yönetimden ilk isteği Mehmet Çakır ve Mehmet Topuz oldu. Trabzonspor'da geçen akşam Başkan Nuri Albayrak ile biraraya gelen ve transferin genel hatlarını konuşan Teknik Patron Ziya Doğan, öncelikle yerli transfere ağırlık vermeleri gerektiğini ifade ederek, "İlk etapta M.Çakır ve M.Topuz'u alabilirsek, bize büyük güç katalar. Bunların durumuna göre yurt içi transferine yön veririz" dediği belirtildi. Bunun üzerine yönetimin bir kaç gün içerisinde harekete geçecek.
ZOR OLAN M.TOPUZ
Doğan'ın ön görüşme yaptığı Mehmet Çakır'ın Trabzonspor'a sıcak baktığı belirtilirken, Kayseri'nin bırakmayı düşünmemesi nedeniyle Mehmet Topuz'un transferinin şuan için zor göründüğü belirtildi. Ancak yönetim bu oyuncular için şartları sonuna kadar zorlamayı planlıyor. Bordo-Mavililer, ayrıca Antalyaspor'dan Ali Bilgin ve Volkan Yaman ile yine Kayseri'den Gökhan Ünal için kulüplerle ön görüşme yaptığı ve şartlarını öğrendiği de ifade edildi.2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
HASAGİÇ BİTTİ AMA!
Trabzon, Martinez için bastıyor...
GENÇLİK AVANTAJI
Trabzonspor'un kale için düşündüğü iki kaleci Martinez ve Hasagiç'te sıcak gelişmeler yaşanıyor. Hasagiç ile büyük ölçüde anlaşan Bordo-Mavililer'in Teknik Patron Ziya Doğan'ın, "Martinez daha genç ve bize uzun vadede yararı olur" söylemi doğrultusunda Kolombiyalı kaleci için son kozlarını oynuyor. Sakaryaspor'un yüksek bonservisi indirmeye çalışan Bordo-Mavililer, girişimlerinden sonuç alamazsa, Hasagiç'e imza attıracak.2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum