Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bence en iyi taransfer yeni bir yonetimdir kim nederse desin
    Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• Not; Aşağıda yazılanların gerçekler ile bir ilgisi olmayıp , tamamen hayal ürünüdür

------------------------Tolga------------------------

Tayfun-----Stepanov------Emre Güngör-----Wederson
      -----------------------Hüseyin-----------------------

Yattara----------------Gökdeniz-------------Mansare

----------------------Fatih Tekke--------------------
      ----------------------Umut Bulut--------------------

Menajer Şenol Güneş TD: Giray Bulak yardımcı TD: Hami Mandıralı , Osman Denizci
      Futbolcu İzleme-Scouting: Lemi Çelik, Archil Arvaladze
      Altyapı Sorumlusu: Özkan Sümer
      Futbol şube sorumlusu: Ahmet Suat Özyazıcı
      Başkan Yardımcısı: Necmi Perekli
      Asbaşkan - Satın alma ve yatırım: Ahmet Ağaoğlu
      Başkan: .........( hayallerin bittiği yer )

Yorum

• hasagic veya martinez
        tayfun cora
        stepanov
        risp
        werderson
        yattara
        mehmet topuz
        mehmet nas
        gokdeniz
        umut bulut
        fatih tekke

TD : senol gunes

yonetim : m.ali.yılmaz as.b :ahmet agaoglu

sene hem uefa kupası hem fotis turkiye kupası hemde turkcell super lig şampiyonlugu ve kupası iste hayalim

yedekler

tolga
        murat ocak
        musa buyuk
        ersen martin
        ceyuh
        simek
        cagdas atan
        erdnic yavuz
        volkan yaman
        ali bilgin
        omer rıza
        cello
        ferhat
        sinan kaloglu
        Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• Khalid Boulahrouz

FC Chelsea Premier League
          milli takim: Niederlande
          dogum tarihi: 28.12.1981
          yas: 25
          boy: 1,82
          vatandaslik: hollanda ,Marokko
          ayak: sag
          takimi (RN): FC Chelsea (9)
          Posision: defans
          Positionsdetails: stoper
          kontrat: 2009
          degeri: 9.800.000
          menejer: SP International

boulahroux u chelsea yollamak istiyor
          morinho la yildizlari hic barismadi, hatta son zamanlardaki maclarda morinho sakatliklar yüzünden 16 oyuncuyla maca cikti ve sorunsuz khalidi almadi kadroya
          chelseanin yollama litesindeki ilk isim
          ve bizdende su an ayrilmak isteyen milan var
          chelseaninde onu istedigini biliyoruz yani güzel bi takas olur bence ve imkani olan bi transfer ama bu yönetiminin böyle bi transferi becercegini sanmiyorum

hamburgda sag bekte oynamisti ve basariliydi
          En son selcuk tarafından düzenlendi; 22.05.2007, 18:06.
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• ne kadar kolay yahu sağ bek olmak..
            tayfun cora dan sağ bek yaptınız trabzonspor a ya helal olsun diyeceğim size..
            tayfun hangi ileri özellikleri ile sağ bekten ileri çıkıp hücumu destekleyecek, hangi olmayan savunma özelliği ile hücumu desteklerken arkasını da boş bırakmayacak...
            musaya tek yönlü diye kızıyoruz.
            tayfun yönsüz... ne işi var bu takımın 11 inde...

Yorum

• Evet Tayfundan futbolcu olmaz.

Yorum

• yav nedemek tayfundan futbolcu olmaz
                sizden olduda anliyorsunuz bu isten
                nede olsa kendi usagimiz hemen yerin yedi kat dibine sokalim
                tayfun professiyonel olub a takima ciktiginda türkiyenin gelecegi en aydin topcularindan biri oldugunu unuttugunuz sanirim
                er topcu ayagi kirildikdan sonra böyle düsüsler yasayabilir
                ama kayseride bu sezon yine büyük ilerlemeler basardi ve eminimki eski formuna kavusacaktir sizide utandirtacaktir

Ünal Karaman

Yorum

• tayfun u lige çıktığından beri takip ederim.. yaşım gayet müsayit.. hiçbir zaman geleceğin yıldızı olarak lanse falan edilmedi..

ağır yapısı ile bek oynaması zaten imkansız.. olsa olsa arada bir oynadığı stoper de oynar.. orada da sadece yedek bekler.

tayfun un bizim çocuğumuz olması büyük takımda oynayacak kapasitede olmamasını değiştirmez..
                  a.sebat değil burası..
                  tayfun yıldız adayı da değildi çıktığı zaman.. geldiği zaman da vasattı halen daha vasat...
                  asıl kapasitesi yetmeyen topçuları alıp büyük takıma yerleştirmek sonra da tribünlerle karşı karşıya getirmektir kendi çocuğunu harcamak..
                  bırakın kapasitesinin yettiği yerlerde oynasın..
                  En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 22.05.2007, 18:22.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    sizden olduda anliyorsunuz bu isten
                    ziya doğan kafası ile konuşacaksan hiç konuşmayalım..o da bankacıya sen git bankacılık yap demişti..
                    futbolcu olmamam futboldan anlamamamı gerektirmez..
                    boş boş konuşma..

Yorum

• bu yönetimi ilk istemeyenlerin en basinda gelen benimdir
                      ilk istifaya cagirilan basligida ben acmistim
                      ozamanlar sizin gibi futboldan anlayanlar daha marcelo transferini kutluyup sampiyonluk parolalarindan konusuyordunuz ben sizi uyarirken
                      aynisi ziya dogan geldigindeydi eminmisin hic adam gibi adam yazmadigina

bu takimi sampiyon yapacak oyuncular varsa bunlarin isimleri tolgalar tayfunlar selimler ali ler erginler ufuklardir

Ünal Karaman

Yorum

bu takimi sampiyon yapacak oyuncular varsa bunlarin isimleri tolgalar tayfunlar selimler ali ler erginler ufuklardir
                        Altyapıdan çıkan oyuncular A.Sebatta A.Sebat Lig Bye düştü Alt yapıdan yetişen yıldız adayı vardıda Trabzonspor oynatmadımı Tayfun Trabzonspor sağbek oynayamaz.
                        En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 22.05.2007, 18:38.
                        Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                        Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

bu yönetimi ilk istemeyenlerin en basinda gelen benimdir
                          ilk istifaya cagirilan basligida ben acmistim
                          ozamanlar sizin gibi futboldan anlayanlar daha marcelo transferini kutluyup sampiyonluk parolalarindan konusuyordunuz ben sizi uyarirken
                          aynisi ziya dogan geldigindeydi eminmisin hic adam gibi adam yazmadigina

biraz araştırırsan ziya doğan için hiç adam gibi adam yazmadığımı görürsün...
                          hiç şampiyonluk narası falan da atmadım.. eğer bir ithamda bulunacaksan önce araştıracaksın.. ortaya palavra sıkmayacaksın...
                          boşa araştırma.. benim ziya doğan a adam gibi adam dediğimi bulamazsın. çünkü beni adamlığı değil t.direktörlüğü ilgilendirir.. işini beceremedikten sonra isterse dünyanın en namuslu adamı olsun...

bir oyuncunun trabzonlu olması tek başına bu takımda oynaması için yeter şart değildir..
                          yeteneği kısıtlı olan futbolcular büyük takımda oynayamazlar..
                          oynatırsan eninde sonunda kendi şehrinin taraftarları tarafından yuhalanır ondan sonra gereksiz yere çocuğu da kaybedersin...

tekrar ediyorum, tayfun hiçbir zaman yıldız olarak lanse edilmedi.
                          kendinize masal anlatmayın.
                          tayfundan trabzonspor a topçu olmaz.
                          hele hele sağ bek hiç olmaz.

abdurrahman deseniz bi nebze anlayacağım.. sürati falan var.. tayfun hangi özelliği ile ts nin sağ bekine konacak anlamış değilim.
                          En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 22.05.2007, 18:38.

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Altyapıdan çıkan oyuncular A.Sebatta A.Sebat Lig Bye düştü Alt yapıdan yetişen yıldız adayı vardıda Trabzonspor oynatmadımı. Yerlinin yerlisinin yerlisi
                            evet ikisi listeden öyle oldu
                            ama ufukla selimin potansiyeli türkiye ligine fazlasiyla yetmiyecegeni söliyebilirmisin
                            sadece dogru td gerek

ve desert görecegiz
                            ve bence stoperde oynatilmali
                            En son selcuk tarafından düzenlendi; 22.05.2007, 18:42.

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              abdurrahman deseniz bi nebze anlayacağım.. sürati falan var.. tayfun hangi özelliği ile ts nin sağ bekine konacak anlamış değilim.
                              kendi çocuğumuz ya

Yorum

evet ikisi listeden öyle oldu
                                ama ufukla selimin potansiyeli türkiye ligine fazlasiyla yetmiyecegeni söliyebilirmisin
                                sadece dogru td gerek

Bu iki oyuncuda sıradan takımda oynar Trabzonsporda oynayamaz. Trabzonspor yarışmacı takım değil Biz şampiyonluğa olamıyoruz ya ,neden olamadığımız açık Trabzonsporu yarışmacı takım yapıyoz. sahaya çıkarken biz kaybetmişiz Biz yarışmacı takım değiliz bu kadar basit.
                                En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 22.05.2007, 21:59.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X