bence en iyi taransfer yeni bir yonetimdir kim nederse desin
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Not; Aşağıda yazılanların gerçekler ile bir ilgisi olmayıp , tamamen hayal ürünüdür
------------------------Tolga------------------------
Tayfun-----Stepanov------Emre Güngör-----Wederson
-----------------------Hüseyin-----------------------
Yattara----------------Gökdeniz-------------Mansare
----------------------Fatih Tekke--------------------
----------------------Umut Bulut--------------------
Menajer Şenol Güneş TD: Giray Bulak yardımcı TD: Hami Mandıralı , Osman Denizci
Futbolcu İzleme-Scouting: Lemi Çelik, Archil Arvaladze
Altyapı Sorumlusu: Özkan Sümer
Futbol şube sorumlusu: Ahmet Suat Özyazıcı
Başkan Yardımcısı: Necmi Perekli
Asbaşkan - Satın alma ve yatırım: Ahmet Ağaoğlu
Başkan: .........( hayallerin bittiği yer )
Yorum
-
hasagic veya martinez
tayfun cora
stepanov
risp
werderson
yattara
mehmet topuz
mehmet nas
gokdeniz
umut bulut
fatih tekke
TD : senol gunes
yonetim : m.ali.yılmaz as.b :ahmet agaoglu
sene hem uefa kupası hem fotis turkiye kupası hemde turkcell super lig şampiyonlugu ve kupası iste hayalim
yedekler
tolga
murat ocak
musa buyuk
ersen martin
ceyuh
simek
cagdas atan
erdnic yavuz
volkan yaman
ali bilgin
omer rıza
cello
ferhat
sinan kalogluKiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:
Yorum
-
Khalid Boulahrouz

FC Chelsea Premier League
milli takim: Niederlande
dogum tarihi: 28.12.1981
yas: 25
boy: 1,82
vatandaslik: hollanda ,Marokko
ayak: sag
takimi (RN): FC Chelsea (9)
Posision: defans
Positionsdetails: stoper
kontrat: 2009
degeri: 9.800.000
menejer: SP International
boulahroux u chelsea yollamak istiyor
morinho la yildizlari hic barismadi, hatta son zamanlardaki maclarda morinho sakatliklar yüzünden 16 oyuncuyla maca cikti ve sorunsuz khalidi almadi kadroya
chelseanin yollama litesindeki ilk isim
ve bizdende su an ayrilmak isteyen milan var
chelseaninde onu istedigini biliyoruz yani güzel bi takas olur bence ve imkani olan bi transfer ama bu yönetiminin böyle bi transferi becercegini sanmiyorum
hamburgda sag bekte oynamisti ve basariliydiEn son selcuk tarafından düzenlendi; 22.05.2007, 18:06."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
ne kadar kolay yahu sağ bek olmak..
tayfun cora dan sağ bek yaptınız trabzonspor a ya helal olsun diyeceğim size..
tayfun hangi ileri özellikleri ile sağ bekten ileri çıkıp hücumu destekleyecek, hangi olmayan savunma özelliği ile hücumu desteklerken arkasını da boş bırakmayacak...
musaya tek yönlü diye kızıyoruz.
tayfun yönsüz... ne işi var bu takımın 11 inde...
Yorum
-
yav nedemek tayfundan futbolcu olmaz
sizden olduda anliyorsunuz bu isten
nede olsa kendi usagimiz hemen yerin yedi kat dibine sokalim
tayfun professiyonel olub a takima ciktiginda türkiyenin gelecegi en aydin topcularindan biri oldugunu unuttugunuz sanirim
er topcu ayagi kirildikdan sonra böyle düsüsler yasayabilir
ama kayseride bu sezon yine büyük ilerlemeler basardi ve eminimki eski formuna kavusacaktir sizide utandirtacaktir"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
tayfun u lige çıktığından beri takip ederim.. yaşım gayet müsayit.. hiçbir zaman geleceğin yıldızı olarak lanse falan edilmedi..
ağır yapısı ile bek oynaması zaten imkansız.. olsa olsa arada bir oynadığı stoper de oynar.. orada da sadece yedek bekler.
tayfun un bizim çocuğumuz olması büyük takımda oynayacak kapasitede olmamasını değiştirmez..
a.sebat değil burası..
tayfun yıldız adayı da değildi çıktığı zaman.. geldiği zaman da vasattı halen daha vasat...
asıl kapasitesi yetmeyen topçuları alıp büyük takıma yerleştirmek sonra da tribünlerle karşı karşıya getirmektir kendi çocuğunu harcamak..
bırakın kapasitesinin yettiği yerlerde oynasın..En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 22.05.2007, 18:22.
Yorum
-
ziya doğan kafası ile konuşacaksan hiç konuşmayalım..o da bankacıya sen git bankacılık yap demişti..İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesizden olduda anliyorsunuz bu isten
futbolcu olmamam futboldan anlamamamı gerektirmez..
boş boş konuşma..
Yorum
-
bu yönetimi ilk istemeyenlerin en basinda gelen benimdir
ilk istifaya cagirilan basligida ben acmistim
ozamanlar sizin gibi futboldan anlayanlar daha marcelo transferini kutluyup sampiyonluk parolalarindan konusuyordunuz ben sizi uyarirken
aynisi ziya dogan geldigindeydi eminmisin hic adam gibi adam yazmadigina
bu takimi sampiyon yapacak oyuncular varsa bunlarin isimleri tolgalar tayfunlar selimler ali ler erginler ufuklardir"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
Altyapıdan çıkan oyuncular A.Sebatta A.Sebat Lig Bye düştüİlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu takimi sampiyon yapacak oyuncular varsa bunlarin isimleri tolgalar tayfunlar selimler ali ler erginler ufuklardir
Alt yapıdan yetişen yıldız adayı vardıda Trabzonspor oynatmadımı Tayfun Trabzonspor sağbek oynayamaz.
En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 22.05.2007, 18:38.Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
Yorum
-
biraz araştırırsan ziya doğan için hiç adam gibi adam yazmadığımı görürsün...İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu yönetimi ilk istemeyenlerin en basinda gelen benimdir
ilk istifaya cagirilan basligida ben acmistim
ozamanlar sizin gibi futboldan anlayanlar daha marcelo transferini kutluyup sampiyonluk parolalarindan konusuyordunuz ben sizi uyarirken
aynisi ziya dogan geldigindeydi eminmisin hic adam gibi adam yazmadigina
bu takimi sampiyon yapacak oyuncular varsa bunlarin isimleri tolgalar tayfunlar selimler ali ler erginler ufuklardir
hiç şampiyonluk narası falan da atmadım.. eğer bir ithamda bulunacaksan önce araştıracaksın.. ortaya palavra sıkmayacaksın...
boşa araştırma.. benim ziya doğan a adam gibi adam dediğimi bulamazsın. çünkü beni adamlığı değil t.direktörlüğü ilgilendirir.. işini beceremedikten sonra isterse dünyanın en namuslu adamı olsun...
bir oyuncunun trabzonlu olması tek başına bu takımda oynaması için yeter şart değildir..
yeteneği kısıtlı olan futbolcular büyük takımda oynayamazlar..
oynatırsan eninde sonunda kendi şehrinin taraftarları tarafından yuhalanır ondan sonra gereksiz yere çocuğu da kaybedersin...
tekrar ediyorum, tayfun hiçbir zaman yıldız olarak lanse edilmedi.
kendinize masal anlatmayın.
tayfundan trabzonspor a topçu olmaz.
hele hele sağ bek hiç olmaz.
abdurrahman deseniz bi nebze anlayacağım.. sürati falan var.. tayfun hangi özelliği ile ts nin sağ bekine konacak anlamış değilim.En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 22.05.2007, 18:38.
Yorum
-
evet ikisi listeden öyle olduİlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAltyapıdan çıkan oyuncular A.Sebatta A.Sebat Lig Bye düştü
Alt yapıdan yetişen yıldız adayı vardıda Trabzonspor oynatmadımı. Yerlinin yerlisinin yerlisi
ama ufukla selimin potansiyeli türkiye ligine fazlasiyla yetmiyecegeni söliyebilirmisin
sadece dogru td gerek
ve desert görecegiz
ve bence stoperde oynatilmaliEn son selcuk tarafından düzenlendi; 22.05.2007, 18:42."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
kendi çocuğumuz yaİlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabdurrahman deseniz bi nebze anlayacağım.. sürati falan var.. tayfun hangi özelliği ile ts nin sağ bekine konacak anlamış değilim.
Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet ikisi listeden öyle oldu
ama ufukla selimin potansiyeli türkiye ligine fazlasiyla yetmiyecegeni söliyebilirmisin
sadece dogru td gerek
Bu iki oyuncuda sıradan takımda oynar Trabzonsporda oynayamaz. Trabzonspor yarışmacı takım değil Biz şampiyonluğa olamıyoruz ya ,neden olamadığımız açık Trabzonsporu yarışmacı takım yapıyoz. sahaya çıkarken biz kaybetmişiz Biz yarışmacı takım değiliz bu kadar basit.En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 22.05.2007, 21:59.Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum