Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• imza atilmadan hersey yalan arkadaslar daha cok transfer yapariz gazetelerden

Yorum

• bu haberler yüzünden 2 haftadır gazete okumuyorum transfer dönemi bitinceye kadarda okumuycamm
      Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• volkan yaman o kadarda iyi bir oyuncu diil Murat Ocak'ın kopyası oda milli takıma seçilince ünlü oldu sonra alındı ama hali ortada sol beke kesinlikle Wederson alınmalı,kaleye Ankaragücünden Serkan-Erciyestende Orkun alınmalı

Yorum

• Wedersonun sözleşmesi 2008 yılında bitiyor yani önümüzdeki yıl son senesi sözleşme falan da uzatmadı bu sene sonunda satabilirler önümüzdeki yıl serbest kalabilir bizimkiler ciddi olsalar alırlar şu an üç ezik takım Volkan Yamanın transferiyle meşgul birbirlerini yiyecekler bence hiç girmeyelim Wederson defansın hem solunda hemde orta sahanın solunda oynayabiliyor mermi gibi şutları var bu yıl 7 golü var 5 tanesi frikikten .

Mehmet Cakırı devre arasında Trabzonspor almalı yeni Ünal olur dedim karşı çıkanlar oldu Gençler taraftarının Cak Cak Cakır diye çağırdığı Ankara Doğumlu futbolcu golcü kimliğinin yanı sıra ( Geçen yıl 14 bu yıl 8 gol attı ) defansa çok yardımcı olan ( Trabzondaki maçta penaltı pozisyonunda top onun eline çarptı mesela ) çok koşan aynı zamanda bir o kadar da teknik bir futbolcu onun da uzaktan şutları meşhur gollerinin birçoğu öyle 7 de asist yapmış bu yıl ziya hoca zamanında A takıma yükselmiş bu yüzden ziyayı seviyor aymanla iyi arkadaşlar cavcav bu işe olur verir sözleşmesi 2010 yılında bitiyor tanıyanlar çok beyefendi olduğunu söylüyorlar görseniz futbolcu demezsiniz yani artistlik sıfır hırs maksimum.Ama ikinci yarı özellikle Alkmaar transfer haberi sonrası Beşiktaşın araya girmesi ve Trabzonsporun kendisiyle irtibat kurması sonrası fırm düşüklüğü yaşadı biraz geçen maçta rizeye 30-35 metreden attığı frikik bana Hamiyi hatırlattı.
          2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Bu arada Rizesporun dinamosu golcü Saffetin kardeşi 1984 Maçka dorumlu Serhat Akyüz Rizenin değişmezlerinden gerçek yeri ön libero sag bek ve stoper olarak da oynayabiliyor Trabzonsporlu yenilince aglarım diyecek kadar Trabzonsporlu izlediğim maçlarda begendim basit oynuyor çok mücadeleci devre arasında ziya istedi rizenin konumu itibariyle olmadı Galatasarayın eski futbolcusu Hakan Ünsal 4 büyük takımımızda da oynar diyerek kendisini övüyor birçok kez bu sene cimboma bir tane taktı kafayla 2009 senesinde sözleşmesi bitiyor ziya istanbulspordan tanıyor kendisini Ferhat kardeşimizle takası uygundur diye düşünüyorum.

Yorum

• Cavcavın Türk futboluna sunduğu yeni yetenek Almanya doğumlu ama aslen Trabzonlu olduğu söylenen Engin Baytar 83 doğumlu gençlerde sol açık mevkisinde oynayan ama orta sahanın da her yerinde oynama kapasitesine sahip futbolcusu geçen yıl devre arasında transfer edildi cavcav daha sözleşmesini uzatamadı 2008 yılında bitiyor kontratı o yüzden satmaya zaten meyilli olan Cavcav satar şimdiden.

Engini gençler taraftarı çok seviyor ve kendilerine göre ardadan sonra en iyi sol açık olarak görüyorlar bir dezavantajı röpartajında fenere gitmek isterim demiş 9 fantastic gol ve 6 asisti var Enginin. Mustafa Keçeli abimize ödenen paraları görünce insan bu atılan gollere yanmıyor değil. Bir alternatif düşünülebilir karakter olarak biraz artist diyorlar Trabzonda çok problem olmaz

Yorum

• engin/ali bilgin/serhat/yabanci forvet/wederson alinmali

Yorum

• yaw bizim rizeye werdiğimiz emrah eren sağ bekte çok iiydi bence nie werdiysek. bu sezon en çok orta yapan oyuncu eğer rizeye kiralık verdiysek geri çağırmak ii olur ama kiralıkmı bilmiyorum

Yorum

• Ali Bilgin'in röportajlarından kendisine antipatim oluştu. Bizde pek başarılı olacağını sanmıyorum. Büyük ihtimal de tahminimizin üzerinde bir bonservisi olur.

Bu sezon da transferlerimizin büyük kısmını Ankara kulüplerinden bekliyorum
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• wederson sola ilaç olur gerçekten...rizeden yasini çok istiyorum ben..bence çok kalite bi stoper...sağbek lazım bi de...ama yurt içinden belki geri tayfun cora alınabilir..başka bi adam göremiyorum sağa...forvet çok şart değil bence...kalede de tolgada ısrar edilmeli...hasagiç falan denmiş....yapmayın alllah aşkına ne hasagiçi ya...tolgadan ne üstünlüğü var

Yorum

• hasagiç kim ya o kim TOLGA ona 100 çeker çok abartmayın bir tek bize karşı oynuyor onun ben gs ye karşı nasıl oynadığını da iii biliyorum
                        Ey Türk Gençliği!
                        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• @marcelinho100

Kardeşim gazete hangi adamı alacağız yazsa pat hemen ona göre bir kadro kuruyorsun valla tebrikler İsmi bizimle anılsın kıyıdan köşeden bir adamın tamam hemen ilk 11 inde yer alıyor
                          #7 King of Kings

Yorum

• evet beyler, Zidan hikayesini unutun...

Hamburg'a gidecemi$ büyük ihtimalle, hemde 2.7 milyon euro'ya...

yazik ya, kacirdik :-(
                            *
                            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Engin Baytarın devre arasındaki bir röportajını izlemiştim trt2de.G.Birliğinden ayrılırsa tek gideceği kulübün F.Bahçe olduğunu söylemişti.Bizim bu adam üzerinde durmamız anlamsız olur.

Kale içinde Ankaragücünden Serkanı olmazsa Sakaryadan Martinezin olmasını isterim.Defansta Rizeden Serhat ve Yasin,A.Gücünden Emre,Ankaradan Wedersonu alınmasını faydalı görüyorum.Milanın satışı durumunda yine Sırbistan gibi defansı sağlam ülkeden yararlanması taraftarıyım.Orta sahada yabancı bir oyun kurucu ve bence aciliyeti olmasa da bir sol açık.Forvetimizde stilleri birbirinden farklı isimler var.Bu isimlerden Umut harici yararlanmamızda az oluyor.Fatih Tekke tipinde(ama Fatih Tekke olmasın!)bir forvet olmasını isterim..
                              TS ÜYE NO:16680

Yorum

• Yok ya..
                                2.7'ye ise hakikaten kaybımız büyük.

Yahu bir ara Riquelme sesleri duyuluyordu.
                                Ben hala salak salak onu bekliyorum.
                                Ya ne güzel olurdu be.
                                Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X