Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TRANSFERİN EKİBİ BELLİ

Komite Albayrak, Sayitoğlu ve Pişiren'den oluşuyor...

DOĞAN İLE BİRLİKTE

Trabzonsporda yeni yönetimin görev dağılımı yapmasından sonra yeni sezon öncesi transfer komitesi büyük ölçüde belli oldu. F.Bahçe maçı sonrası bu yönde yapılacak toplantıda, transfer komitesinin Başkan Nuri Albayrak, Asbaşkan Haşim Sayitoğlu ve Başkan Yardımcısı Aydın Pişiren'den oluşacağı belirtildi. Komite Teknik Direktör Ziya Doğanla görüştükten sonra transfer için düğmeye basacak.
    .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• kesinlikle büyük bir kulüp kapmadan biz hizli davranip almaliyiz...yanilmiyorsam FC Persepolis takiminin antrenörü Mustafa Denizli...
      "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak verena tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        dönmebana61 bu oyuncuyu hatırladım. çok iyi bulmuşun bravo. bence burada tavsiye edilen en gerekli futbolcudur diyebilirim. bu adamı şiddetle tavsiye ediyorum. hossein kaabi...
        ....eee hadi birileri bu isme yönetime ulaştırsın ..hem defans olduğu için ziya da karşı çıkmaz hemde aymanın nhemşosu sayılır hemen aldırır ziya bu adamı ama ileri çıkışları olduğunu söylememek lazım yoksa almaz ...

...hatırlarsanız bi ara marcelinhodan sol bek yaptığı gibi yattara dan da sağ bek yapacaktı...
        deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
        ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
        ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• şu lavezzide iyi adam alınabilir....

....dönme bana kızma ama .....eğer 5 kuruşu olmayan daha futbolcularının parasını veremeyen cincon junınho yu alırsa bzde rıquelmeyi almalıyız yoksa hiç boşuna transfer yapılmasın en fazla 2. oluruz şampıiyonluk hikaye olur...

Yorum

• İlk olarak asimavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            şu lavezzide iyi adam alınabilir....

....dönme bana kızma ama .....eğer 5 kuruşu olmayan daha futbolcularının parasını veremeyen cincon junınho yu alırsa bzde rıquelmeyi almalıyız yoksa hiç boşuna transfer yapılmasın en fazla 2. oluruz şampıiyonluk hikaye olur...
            usta bunun neresine kizacagim anlamadim? riquelme gibi bir futbolcu bu takima gelsin ben zaten baska transfer istemiyorum...
            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              usta bunun neresine kizacagim anlamadim? riquelme gibi bir futbolcu bu takima gelsin ben zaten baska transfer istemiyorum...
              pardon ya ....samsunlu şuayıp kardeş kızıyodu junınhoyu yazmamıza ..karıştırdım ....ama yanlışmı diyorum yani adamlar şaka maka alırsa junınhoyu.....büyük fark atarlar sadece biz değil ondan sonra fb elex in yerine bjk de riconun yerine adam aramak zorunda kalırlar bu adam gelirse......

Yorum

• Bize 3 veya 4 tane futbolcu alınması şart ama iyi oyuncular olacak...Fazla futbolcuya gereq yoq...Kaleye,sol açık,bide umutun yanına kaliteli bir golcü olursa yeterli...

Yorum

• Kaabi topuzdan cok daha iyi bir topcu galiba tabii youtubedaki görüntülere ne kadar güvenilir orası muamma
                  İki renk ve Asalet Bordomavi.net

Yorum

• riquelme 25-26 yasindayken barcelonadan villareale 7milyona satildi...ki bu en iyi dönemleriydi...simdi biz bu adama en fazla 5milyon verirsek alabiliriz düsüncesindeyim...stepanovu sat , riquelmeyi al

Yorum

riquelme 25-26 yasindayken barcelonadan villareale 7milyona satildi...ki bu en iyi dönemleriydi...simdi biz bu adama en fazla 5milyon verirsek alabiliriz düsüncesindeyim...stepanovu sat , riquelmeyi al
                      aynen öyle defansta iki yabancı ne olacak para edeni sat orta sahayı güçlendir.
                      Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• Anlamadığım Riquelme yi barca iyi zamanında niye satsın ?

Riquelme barcadan gittiğinde bitme noktasındaydı neredeyse ve Villarealde kendini buldu , bu motivasyon işidir , yani büyük bi takıma gidersin ve o takımın yükünü kaldıramayıp başarısız gibi görünürsün fakat o takımdan 1-2 seviye düşük bi takıma gittiğinde büyük bi motivasyonla oynarsın . Bence Riquelme nin olayı bundan ibaretti.

Ayrıca bi not ekliyim bir iki senedir tecrube ettiğim için söylüyorum ( benden daha fazla tecrübesi olanda vardır ) burda yazılan isimlerin hemen hepsi boşa gidiyor şunu alalım bunu alalım süper topçu falan , yönetim yine bildiğini okuyor.
                        " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

Hossein Kaabi

21 yasinda 1.74 boyunda Iranli bir sag bek oyuncusu...ayni zamanda sag acikda oynayabiliyor...cok hizli ve iyi driblingleri olan bir futbolcu...16 yasindayken Iran Milli takiminda forma giymeye baslamisti...21 yasinda olmasina ragmen 50ye yakin Milli maci var...2006 Dünya Kupasindada forma giydi...dünyanin en hizli oyuncularindan biri olarak gösteriliyor...su anda Iranin FC Persepolis takiminda oynuyor...

Buyrun bir Videosu:

Bu adami Karimi ile birlikte almak var aslinda...ikisi birlikte büyük islere imza atar takimda...ama nerde bizim yönetimde o akil...
                          kaabi gerçekten çok iyi futbolcu daha da 22 yaşında ülke olarakta buraya adaptasyon sorunu yaşamaz ama işte bu tip futbolcuları hemen almak lazım yoksa geniş scout ekipleri olan dünya takımları hemen kapıyor bunları geçen yıl mustafa denizlinin beşiktaşa önerdiği Javad Nekounam Osasunya transfer oldu orada takımın değişmez oyuncusu adam beşiktaş almak istememişti bizimkiler zaten öyle bir temasa bile geçmezler Ali Karimi bu sene sonunda ayrılacak Almanyadan alınsa ne süper olur Kaabiyle beraber
                          2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• hazir Karimi'nin kontrati bu sezon sonu sona eriyor bedavaya kapabiliriz....ah yönetim ah duy sesimizi

Yorum

• Gitmesini istediklerim: ZİYA DOĞAN (Sezon sonu geldi, ideal bir 11'i bir türlü oluşturamadı, oyuncu tercihleri ve değişikliklerinde sınıfta kaldı,futbolcuları çok bunaltıyor, kampları NAZİ kampına çevirdi)
                              Ömer Rıza (Trabzonspor'da oynayacak kapasitede değil), Ferhat (Trabzonspor'da oynayacak kapasitede değil), Celalettin (çok kurnaz,kendini hiç riske atmıyor, 2 sene önce İnönü'de bejeke'den son dakikada yediğimiz goldeki lakayıtlığı onu çok güzel anlatıyor), Musa (Trabzonspor'da oynayacak kapasitede değil), Jefferson (Kaleci tanımına uymuyor,Trabzonspor'da oynayacak kapasitede değil), Musampa (Ziya onu da bitirdi, tıpkı Marcelinho ve Szymkowiak gibi), Mustafa Keçeli (Trabzonspor'da oynayacak kapasitede değil)...

Yorum

• Atiba Hutchinson

08.02.1983Kanada

24 yaşındaki Kopenhagın ve Kanada Milli takımın dinamosu çok güçlü ve teknik Danimarkada şampiyonluğa hersene ulaşması zor olmayan Kopenhag takımın en önemli silahı orta sahanın her yerinde oynayabiliyor tek yönlü bir futbolcu değil yılda ortalama5-6 gol atıyor 2003-2005 sezonlarında İsveçte oynadı 20 gol atmış 3 yıl .çinde 23 kez Kanada Milli takımının formasını giymiş orada da 3 gol atmış orta sahada alınsa çok faydalı olur iki senedir Kopenhagta bu arada

2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X