Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tamam "Travelair " kardeşimize soralım
    Hasagiçi nasıl bilirdin kardeş ¿?¿
    O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• hasagiç i yedek e aldılarsa iyi.tolgayı kesemez
      ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
      Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hasagiç i yedek e aldılarsa iyi.tolgayı kesemez

Hasagic mi Tolga'yı kesemez. Hasagic gelirse Tolga bi daha kale yüzü göremez(adil bi td olduğu sürece).

Yorum

• İlk olarak rasmuty tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bu hasagiç haberi nerde çıktı?
          Yzık günah benim düşüncemdir beni bağlar ama Hasagiç i kaleye geçirip Tolgayı bekletmek ahmaklıktır.. hee derseniski Martinezi veya tecrübeli bir yabancı aldık.. O zaman Tolga bekler yedek, fakat sadece Trabzon maçlarında vasatı aşan Hasagiç için Tolgayı yemememiz lazım.. Gerçi Tolga kaleyi Hasagiç ten alır yedirmez...
          hay ağzına sağlık

Yorum

• Hasagiç geldiğinden beri hemen hemen hiç bir febe maçında (belki de tümünde) oynamadı..Ya sakattı ya cezalı(!).. Bu tesadüf hakkındaki görüşlerinizi de alabilir miyim??
            Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak rasmuty tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tamam "Travelair " kardeşimize soralım
              Hasagiçi nasıl bilirdin kardeş ¿?¿
              Teşekkürler dostum jestin için. Hasagic'in fazla bir artı getireceğine inanmıyorum. Bonservisi yok ve Türk statüsü diye "Ucuz et" alma derdinde yönetim. Ucuz etin yahnisi yavan olur derler. Keza Martinez. Bence çok abartıldı. Kaleci alınacaksa maç kurtaran kaleciler tercih edilmelidir. Ben Fevzi'yi tercih ederim Hasagic yerine. Gerçekten iyi kaleci getirebileceklerse getirsinler yoksa daha beter zarar verirler diye düşünüyorum. Üstelik kaleci neden bu kadar kart görür Allah aşkına?
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• maç kurtarcak kaleci CENI'yı alsınlar adam kaleci, penaltı kullanıyor frikikten gol atıyor adamın bayağı golü var )))))))
                Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hasagiç geldiğinden beri hemen hemen hiç bir febe maçında (belki de tümünde) oynamadı..Ya sakattı ya cezalı(!).. Bu tesadüf hakkındaki görüşlerinizi de alabilir miyim??
                  Açık ve net söyliyim menajeri Elvir Boliç olan birinden ne bekliyorsunuz?
                  Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Maç kurtaracak derken az hata yapan, altyapısı iyi bir kaleci olsun. Nerede duracağını, ne zaman çıkacağını bilsin. Yıldız olması şart değil.

Mesela Barcelona 2. kalecisi

Jorquera - Albert Jorquera Fortia

Nerede duracağını biliyor, refleksleri de iyi

Çok yıldız oldu bu diyorsanız Espanyol kalecisi iyiydi mesela UEFA kupası finali oynayan, 60 metreye nokta degaj atıyor... gibi... Yani her yabancımız mükemmel de Türk statüsü var diye en önemli yere Hasagic'i alıyoruz
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Yani her yabancımız mükemmel de Türk statüsü var diye en önemli yere Hasagic'i alıyoruz

bende baştan beri bu görüşü savunuyorum ...Üstad sana bir şey sormak isterim ..bu hırvat nasıl kaleci idi ? luceskunun takımındaki .....bir de bu lucesku bir polonya takımını elemişti varşova sanırım onun kalecisi de iyi idi galiba . özet görüntülerde çok ii toplar çıkarmıştı ...tek cümle ile cevap verecek olsanız Hasagiç bizim kaleci olmayan kalecilerden iyi değil mi

Yorum

• transfer

arkadaslar bence kesinlikle mehmet topuz alınmalı ayrıca gökdenizi fenere verip serkan balcı*5 milyon euro fena olmaz zaten gidecek o fatih gibi diil en azından ii biseler yapalım bi de ankaraspor da özer diye bi topçu var o dikkatimi cekti 1 numara topcu
                        Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                        (Dozer) Cemil Usta
                        Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• coolank hocam fazla detaylı bilgim yok ama Hasagic'in bizi yükseltecek bir artısını göremiyorum. Evet 2 top fazla çıkarır belki ama o da başka bir yerden açık verir. Sonuçta alınacaksa kalite, altyapı ve tecrübesi benim için daha önemli. Yoksa Jeff'in harika refleksleri var ama çıkacağı topa çıkmıyor, topu karşılarken yanlış duruyor gol yiyoruz. Hasagic, Martinez büyük maçlara iyi konsantre olmuş olabilirler, refleksleri de iyi olabilir ama yeterli olduklarını zannetmiyorum

Yorum

• saol üstad ... neyse daha imza atmadı ...belki de hiç atmayacak

Yorum

• Hasagiç bu takımda yedek kaleci olarak rotasyonda düşünülüyorsa bir şey diyemem , ama kale doğrudan emanet edilecekse çok yalnış bir transfer kararı. Yabancı alınacaksada bonservisine , statüsüne bakmadan ya gelecek vaad eden kalburüstü bir kaleci ( gerçi jefferson örneğinde olduğu gibi buda oldukça risk taşıyor ) yada kendini avrupa liglerinde kanıtlamış deneyimli ve farkındalığı yüksek bir kaleci almak gerekir. Dolayısıyla Travelair'e bende katılıyorum.
                              En son Serdar A tarafından düzenlendi; 18.05.2007, 20:01.

Yorum

• şenlik başlamış bizde katılalım

Hasagiç Wederson Martinez birde Linderoth ve Fall bide Feinduno

Bence Hasagiç iyi kaleci akıllıca olur ama Fener Maçlarına çıkmayacaksa Trabzona adım bile atmasın.

Wederson ağır bizde iş yaparmı tarışılır. Sol bek için FAruk Bayar derim Gerçekten İyi Zaten Vahid Hocada istedi Halilagiç yerine onu alsınlar.

Adnan GüNGÖR diyorlar ben Samsundayım Adnan 1 yıldır ortalıkta yok geçen yıl alacaktık.Vermediler.Ama Samsunda oynamıyor .Belki verirler ancak bizim aradığımız adam kesinlikle değil.Benim Sağbek adayım Konyasporlu Da Silva.O da olmazsa Abdurrahman Dereli.

Feinduno benimde isteğim.
                                Ayrıntı meselenin ta kendisidir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X