Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sharveladze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bir kaleci kırmızı kart yüzünden haftalarca oynayamadıysa burada bir sorun var demektir. kendi tezinizi kendiniz çürütüyorsunuz. bence hasagiç Trabzonspor'da oynayacak kaliteye sahip değil.
    antep geçen maçta kendi sahasında yenildiğinde kalesinde kim varmış. Bursa maçında kim varmış tezim çürümüyo. Tolgadan kat kat üstündür. Tolga ne zaman gol yiyecek diye yüreğim ağzıma gelmez.
    Trabzonspor kalesinde kaleci yetiştirmeycek. Bu kadar basit.
    En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 17.05.2007, 18:49.
    Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
    Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trabzonspor kalesinde kaleci yetiştirmeycek. Bu kadar basit.

ben de diyorum ki Trabzonspor; kalesine üçüncü sınıf anadolu takımı kalecisi almayacak, kendi kalecisini yetiştirecek. Şampiyonluk diyoruz, şampiyonluğa aday takımlara bakın, hasagiç hangisinin ilk 18 ine girebilir?

Yorum

ben de diyorum ki Trabzonspor; kalesine üçüncü sınıf anadolu takımı kalecisi almayacak, kendi kalecisini yetiştirecek. Şampiyonluk diyoruz, şampiyonluğa aday takımlara bakın, hasagiç hangisinin ilk 18 ine girebilir?
        Şampiyonluğa oynayan hangi takımda Tolga oynar.sende Trabzonsporu yarışmacı sıradan takım yaptın ustadım. Trabzonspordan bahsediyoruz. Sıradan takımlardan bahsetmiyoz.

Tolga şampiyonluğa oynayan takımda oynayamaz Hele şampiyonluğa oynayan takımlar kendi kalecisini yetiştirmez. Bu kadar basit. haydi selametle
        En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 17.05.2007, 19:00.
        Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
        Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Martinez'in geçen yıl Polonya maçında attığı harika gol

Ziya hoca bu videoyu izlerse martinezden kesin vazgeçer...

----

Birde ne kadar takip ediyorsunuz bilmiyorum ama Kiralık kontratı sona ermek üzere olan Jun'un geleceği konusunda acaba klüp yönetimi ne karar verecek?
          Bana bir ihtimal geri dönebilir gibi geliyor... Bu yıl Sparta Prag'ın resmi maçlarda en çok gol atan 3. oyuncusu... Dosek 14(47 maç) Matusoviç 13(53 maç) Jun 8 (36 maç) . İnşallah geri getirmezler...
          En son Serdar A tarafından düzenlendi; 17.05.2007, 19:06.

Yorum

bende diyomrum ki sana bi tayfun cora gitti kendini geliştirdi şimdi geri geliyo huseyin gitti kendini geliştirdi şimdi takım degişmez yuncusu olduuu
            Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• En büyük transfer Hoca olduğunu düşünen zatın derhal bu takımdan gitmesidir.

Yorum

• ali güzeldal mutlaka geri alinmali...az önce fatih tekkenin videolarini seyrettim...ali güzeldalda ayni onun gibi olacak...
                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tolga Trabzonsporun kalecisi olması için bir iki yıl başka takımlarda kiralık olarak oynayacak. Tolga ceza sahasına hakim bir kaleci değil. Fener maçında deivid'in golünü tecrübeli bir kaleci deividi pozisyonda biraz zorlardı golü kolay attırmazdı. Her maç Tolga ne zaman hata yapcak diye yüreğim ağzıma geliyo.

ya bu kadarda yapmayın be ne yapsın tolga.oyunu takip edecek yoksa rakibini unutan savunma oyuncularımızın eksikliklerini mi kapatacak.BAŞKA ŞEKİLDE ELEŞTİRSEN KABULÜM ANCAK O POZİSYONU YORUMLAYIP TOLGANIN PİŞMESİ GEREKTİĞİNİ SÖYLERSEN İNSAFSIZLIK YAPMAKTAN BAŞKA BİRŞEY YAPMAZSIN.SELAMLAR.

Yorum

• Avrupa yolu açıldı
                    Sakaryaspor’un başarılı kalecisi Luis Martinez’e çok ciddi teklifler geliyor

Genç ve başarılı file bekçisine Avrupa’nın bir çok kulübünden ciddi teklif geliyor. Luis Martinez’e özellikle Almanya ve İspanya kulüpleri transfer etmek için harekete geçti.

Sezon sonu gidebilir
                    ,
                    Sakaryaspor’a geldiği günden bu yana Türkiye’nin ve Avrupa’nın bir çok kulübü tarafından yakın takibe alınan Luis Martinez, sezon sonu başka bir takıma transfer olabilir. Sakaryaspor Yönetimi ile bazı kulüplerin sıkça görüşme yaptığı ancak maddi konuda henüz anlaşamadığı öğrenildi. Başarılı file bekçisinin lig bittiği zaman transfer olabileceği dikkat çekiyor.

Martinez mutlu

Başarılı kaleci, Sakaryaspor’da mutlu olduğunu ancak Avrupa’dan aldıkları ciddi teklifleri yönetimin değerlendireceğini söyledi. Martinez, “kulübüm ile 3 yıllık anlaşmam bulunuyor. Yönetim Kurulu nasıl bir karar verir bilmiyorum. Taraftarı da çok seviyorum kulübümü de. Şartlar nasıl oluşur bilmiyorum ama Sakaryaspor’un para kazanmasını istiyorum” dedi
                    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Ersunu kacirdigimiz gibi Martinezide kaciririz

Yorum

• Devre arasında Trabzonspor ile Galatasaray seni istemesine rağmen transferinin gerçekleşmemesini neye bağlıyorsun?

Bana gelen bilgilere göre Trabzonspor yönetimi beni transfer etmek taraftarıymış. Ancak Teknik Direktör Ziya Doğan sıcak bakmamış. Başkanımız Cemal Aydın, Galatasaray'ın da beni istediğini söyledi ama kısmet değilmiş, bu transfer de gerçekleşmedi.

abdurrahman dereli ni alamayiz hewrhalde bu saaten sonra
                        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• futbolcu almadan bazilarindan kurtulsak cok ii olcak..bence jefersonn, mustafa keceli (acilen)bu kadar itici bir topcu olamazz..hasan ucuncude iyi bi topcu degil ama en azindan problem degill) tekrar ediyom jefff,m.keceli,musampa,ersen martin,celalettin,aymannnnn, bu topcular yollanamiyorsa trubunde iyi taraftar olabilir..belki stadimiz dolar ozaman... kalmasi gerekenler benceee ...gokdeniz,yattara,tolga(iyi yedek olur)huseyin,umut bulut(dogustan tsli sanki)stepanov risp,erdinc,ferhat,ceyhun,ve omer riza ..kalanlar icin duruma gore hareket edilebilir
                          tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Olay BUDUR!

Bir Kalecinin tam Kaleci yasi 26-27 yasindan sonra.
                            Kaleciler yaslandikca ve tecrübe kazandikca daha iyi oluyorlar.

Bakin Oliver Kahna. Adam 39 yasinda ama bizim Tolgaya en az 5 Basar!

Yani Tolganin daha zamani var.

Ben Kaleci Transferinde yasada bakmam. Isterlerse 33 yasinda Kaleci alsinlar.
                            Yeterki tecrübeli ve iyi olsun. Bir Kaleci diger Futbolculara göre daha uzun zaman oynayabilir!
                            tolga zamanı var ve bu zamanı kulübede oturarak mı geçirecek? ver kiraya bi kulübe gitsin demek nekadar mantıklı olabilir? fenerbahçe kazmaların kazması recep ve volkanla şampiyonluk yaşadı. bir kaleci bekleyerek değil oynayarak kendini geliştirir. ısrarla tolga, inatla tolga. tek ihtiyacımız olan onu biraz zorlayabilecek yedek bir TÜRK kaleci...

Türkiyenin son yıllardaki en iyi kalecisi RÜştü biliyorda biz bilmiyoruz Tolga'nın yetenekli odluğunu.. Güvenelim lütfen biraz güvenelim.
                            VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• Dortmund, wolfsburg'un Arjantinli oyuncusu "Klimowicz" ile büyük ölcüde anla$mi$. Takimina ödenecek para: 1.5 milyon Euro...komik bi ücret...

Transfer komitemiz var güya, Klimowicz TR Liginde 15-20 gol atacak kapasitede süper bir forvet.

ke$ke biz alabilseydik ama nerdeeeeeeeee
                              *
                              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X