Alınacak Oyuncular
Ronaldinho-Ronaldo-Puyol-Kaka-Dida
Ziya Doğan kulübede beklerken zengin kadro olmalı,Düşünebiliyormusunuz Şu yukardaki isimler Ziyanın yanında hepsini kesmiş,Kulübede bekletiyor,Onlara ilave Gökdeniz-yattara-Ceyhun-Umut-Stepenov Ziyanın yanıda maç izliyorlar Sahaya
Ziya Doğan şu 11 le çıkıyor,
TOLGA
UFUKHAN-ÇAĞDAŞ-ERDİNÇ-RİSP-CELALETTİN
AYMAN-HÜSEYİN-HASAN-FERHAT-MUSTAFA
"Türkiyede şampiyon olmak çok kolay,Avrupada bile başarılı oluruz"Teknik Arıza Ziya
Gelecek sezonun Transfer dosyasını açmışız tartışıyoruz Şu gelecek bu gelecek,
Trabzonsporda Şu anda 1.sorun Teknik Arıza ZİYA
2.sorun Yönetim sorunudur.
Bunlar çözüllmeden
Ronaldinho-Ronaldo-Puyol-Kaka-Dida-vs gibi Dünya yıldızlarını alsak ne olur.
Bana göre şu anda gereksiz bir tartışmanın içindeyiz
Ha bu ara KANCA mı idi ne idi Brezilyaya gitmedimi,Malum geçen sene 2 ay kalmış boş dömüştü,Bu sene 4 ay kalması lazım ki 2015 yılına 1,2 oyuncu yetiştirsin.
Trabzonsporda TEKNİK ARIZA giderilmeden Yönetimde Kongre kararı almadan 2007-2008 SEZONU LİGDE KALABİLİRMİYİZ bunu tartışırız ancak.
Ronaldinho-Ronaldo-Puyol-Kaka-Dida
Ziya Doğan kulübede beklerken zengin kadro olmalı,Düşünebiliyormusunuz Şu yukardaki isimler Ziyanın yanında hepsini kesmiş,Kulübede bekletiyor,Onlara ilave Gökdeniz-yattara-Ceyhun-Umut-Stepenov Ziyanın yanıda maç izliyorlar Sahaya
Ziya Doğan şu 11 le çıkıyor,
TOLGA
UFUKHAN-ÇAĞDAŞ-ERDİNÇ-RİSP-CELALETTİN
AYMAN-HÜSEYİN-HASAN-FERHAT-MUSTAFA
"Türkiyede şampiyon olmak çok kolay,Avrupada bile başarılı oluruz"Teknik Arıza Ziya
Gelecek sezonun Transfer dosyasını açmışız tartışıyoruz Şu gelecek bu gelecek,
Trabzonsporda Şu anda 1.sorun Teknik Arıza ZİYA
2.sorun Yönetim sorunudur.
Bunlar çözüllmeden
Ronaldinho-Ronaldo-Puyol-Kaka-Dida-vs gibi Dünya yıldızlarını alsak ne olur.
Bana göre şu anda gereksiz bir tartışmanın içindeyiz
Ha bu ara KANCA mı idi ne idi Brezilyaya gitmedimi,Malum geçen sene 2 ay kalmış boş dömüştü,Bu sene 4 ay kalması lazım ki 2015 yılına 1,2 oyuncu yetiştirsin.
Trabzonsporda TEKNİK ARIZA giderilmeden Yönetimde Kongre kararı almadan 2007-2008 SEZONU LİGDE KALABİLİRMİYİZ bunu tartışırız ancak.

Yorum