Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Alınacak Oyuncular
    Ronaldinho-Ronaldo-Puyol-Kaka-Dida
    Ziya Doğan kulübede beklerken zengin kadro olmalı,Düşünebiliyormusunuz Şu yukardaki isimler Ziyanın yanında hepsini kesmiş,Kulübede bekletiyor,Onlara ilave Gökdeniz-yattara-Ceyhun-Umut-Stepenov Ziyanın yanıda maç izliyorlar Sahaya
    Ziya Doğan şu 11 le çıkıyor,
    TOLGA
    UFUKHAN-ÇAĞDAŞ-ERDİNÇ-RİSP-CELALETTİN
    AYMAN-HÜSEYİN-HASAN-FERHAT-MUSTAFA
    "Türkiyede şampiyon olmak çok kolay,Avrupada bile başarılı oluruz"Teknik Arıza Ziya
    Gelecek sezonun Transfer dosyasını açmışız tartışıyoruz Şu gelecek bu gelecek,
    Trabzonsporda Şu anda 1.sorun Teknik Arıza ZİYA
    2.sorun Yönetim sorunudur.
    Bunlar çözüllmeden
    Ronaldinho-Ronaldo-Puyol-Kaka-Dida-vs gibi Dünya yıldızlarını alsak ne olur.
    Bana göre şu anda gereksiz bir tartışmanın içindeyiz
    Ha bu ara KANCA mı idi ne idi Brezilyaya gitmedimi,Malum geçen sene 2 ay kalmış boş dömüştü,Bu sene 4 ay kalması lazım ki 2015 yılına 1,2 oyuncu yetiştirsin.
    Trabzonsporda TEKNİK ARIZA giderilmeden Yönetimde Kongre kararı almadan 2007-2008 SEZONU LİGDE KALABİLİRMİYİZ bunu tartışırız ancak.
    SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
    BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• İlk olarak Olgun Cabri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      c.ronaldo da bu takımda iş yapabilir.rooney de ön libero da düşünülebilir.
      bence ön liberoya c.ronaldo ve rooney nin yanına yattara,robinho,jose morinho,dida,gilardinho,shevchenko ve kaka antrönör JOSE ZİYAHİNHO
      Ey Türk Gençliği!
      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Alınacak Oyuncular
        Ronaldinho-Ronaldo-Puyol-Kaka-Dida
        Ziya Doğan kulübede beklerken zengin kadro olmalı,Düşünebiliyormusunuz Şu yukardaki isimler Ziyanın yanında hepsini kesmiş,Kulübede bekletiyor,Onlara ilave Gökdeniz-yattara-Ceyhun-Umut-Stepenov Ziyanın yanıda maç izliyorlar Sahaya
        Ziya Doğan şu 11 le çıkıyor,
        TOLGA
        UFUKHAN-ÇAĞDAŞ-ERDİNÇ-RİSP-CELALETTİN
        AYMAN-HÜSEYİN-HASAN-FERHAT-MUSTAFA
        "Türkiyede şampiyon olmak çok kolay,Avrupada bile başarılı oluruz"Teknik Arıza Ziya
        Gelecek sezonun Transfer dosyasını açmışız tartışıyoruz Şu gelecek bu gelecek,
        Trabzonsporda Şu anda 1.sorun Teknik Arıza ZİYA
        2.sorun Yönetim sorunudur.
        Bunlar çözüllmeden
        Ronaldinho-Ronaldo-Puyol-Kaka-Dida-vs gibi Dünya yıldızlarını alsak ne olur.
        Bana göre şu anda gereksiz bir tartışmanın içindeyiz
        Ha bu ara KANCA mı idi ne idi Brezilyaya gitmedimi,Malum geçen sene 2 ay kalmış boş dömüştü,Bu sene 4 ay kalması lazım ki 2015 yılına 1,2 oyuncu yetiştirsin.
        Trabzonsporda TEKNİK ARIZA giderilmeden Yönetimde Kongre kararı almadan 2007-2008 SEZONU LİGDE KALABİLİRMİYİZ bunu tartışırız ancak.
        bunu dünyada sadece ziya doğan yapar 10 dünya yıldızını yanına dizer maça M.KEÇELİ gibi uzay yıldızlarını sürer
        Ey Türk Gençliği!
        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bunu dünyada sadece ziya doğan yapar 10 dünya yıldızını yanına dizer maça M.KEÇELİ gibi uzay yıldızlarını sürer
          Nasıl olduysa bir yönetimdekiler anlayamadı şu ZD'ı...

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bence ön liberoya c.ronaldo ve rooney nin yanına yattara,robinho,jose morinho,dida,gilardinho,shevchenko ve kaka antrönör JOSE ZİYAHİNHO
            Messi ye ayıp olmuyormu
            "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• Hah tamam..
              Delinin biri kuyuya bir taş attı(burada deli ben oluyorum)...
              40 akıllı çıkaramadı.
              Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak musti61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ivica Olic cska moskovoda sözleşmesi haziranda bitiyo çok iyi bir forvet
                Olic birkac aydir Almanya Birinci Liginde oynuyor ( Hambug'da ).
                *
                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Shatkar da idi galiba Julius aghahowa die bi uşak var çok hızlı ve sert şut çekiyor tam bize göre bi forvet...

Ön liberoda oynatmıcaksa ziyanın işine yarayabilir..
                  Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
                  **Latocan**

Yorum

• Transfer su an ve bu finasla cok zor gorunuyor ya hayirlisi yunanistanda baya mac seyretdim burdada fena oyuncular yok hemde ucuz.

Yorum

• İlk olarak lato95 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Shatkar da idi galiba Julius aghahowa die bi uşak var çok hızlı ve sert şut çekiyor tam bize göre bi forvet...

Ön liberoda oynatmıcaksa ziyanın işine yarayabilir..
                      CM 01-02'nin yıldızıdır kendisi. müthiş bir yetenek olarak görülüyor.
                      ama ben bir iki açını izledim hayal kırıklığına uğradım sanalmış adam meğer
                      Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• en yerinde transfer hoca transferi olur.....oda ersun olur umarım...
                        .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Arkadaşlar, belki bazılarınıza ters gelebilir ama bu yönetimin hala daha yıldız transfer sözünü tutmadığını da düşünürsek; febeden Tuncay Şanlı'nın alınmasını istiyorum. Bu çocuk hem hırsı hem efendiliği hem de oynadığı futbol itibariyle tam Trabzonspor'a uygun bir yıldızdır.Ben hep Tuncay ve Gökdeniz'in oynadığı bir takımı durdumanın imkansız olduğunu savunmuşumdur. Milli takımda da bu ikili beraber oynayınca ortalığı dağıtmışlardır.Sözkonusu futbolcunun sözleşmesi bu sene bitiyor. takımından senelik 1 milyon dolar alan futbolcuya çok ciddi bir teklif yapılır Gökdenizin de sözleşmesi Tuncayın aldığı paraya göre düzeltilirse neden olmasın??? Takımdaki dengeler de bozulmamış olur.Üstelik bu transfer taraftar nezdinde "iyi transfer yapamıyoruz" Bizans takımları sürekli bizim oyuncularımıza kanca takıyor biz karşılık veremiyoruz kompoleksini de yırtacak ve moral motivasyonu da artıracaktır.

Yorum

• İlk olarak selçukabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arkadaşlar, belki bazılarınıza ters gelebilir ama bu yönetimin hala daha yıldız transfer sözünü tutmadığını da düşünürsek; febeden Tuncay Şanlı'nın alınmasını istiyorum. Bu çocuk hem hırsı hem efendiliği hem de oynadığı futbol itibariyle tam Trabzonspor'a uygun bir yıldızdır.Ben hep Tuncay ve Gökdeniz'in oynadığı bir takımı durdumanın imkansız olduğunu savunmuşumdur. Milli takımda da bu ikili beraber oynayınca ortalığı dağıtmışlardır.Sözkonusu futbolcunun sözleşmesi bu sene bitiyor. takımından senelik 1 milyon dolar alan futbolcuya çok ciddi bir teklif yapılır Gökdenizin de sözleşmesi Tuncayın aldığı paraya göre düzeltilirse neden olmasın??? Takımdaki dengeler de bozulmamış olur.Üstelik bu transfer taraftar nezdinde "iyi transfer yapamıyoruz" Bizans takımları sürekli bizim oyuncularımıza kanca takıyor biz karşılık veremiyoruz kompoleksini de yırtacak ve moral motivasyonu da artıracaktır.

Bence Imkansiz bir Transfer.
                            Tuncay Türkiyede Ezikbahceden baska bir Takimda oynamaz bence
                            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bence Imkansiz bir Transfer.
                              Tuncay Türkiyede Ezikbahceden baska bir Takimda oynamaz bence
                              Futbolcuların düşündükleri gibi düşünemezsiniz!
                              Herkes Tümer bjk'den başka takımda oynamaz diyodu.Ama fb'ye gitti...
                              Herşey verilecek paraya bağlı artık.

Yorum

• İlk olarak yigiT_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Futbolcuların düşündükleri gibi düşünemezsiniz!
                                Herkes Tümer bjk'den başka takımda oynamaz diyodu.Ama fb'ye gitti...
                                Herşey verilecek paraya bağlı artık.

Ben Tümerin samimiyetine zaten hic inanmadim.
                                Samsunspordan Besiktasa geciside hic etik degildi bence.
                                Onu Tümer yapan Takima kazik atti!

Tuncaya farkli bakiyorum. O hep yüregi ile oynayan birisi.
                                Gördügüm kadari ile "gercek" bir Febeli

Yurt icinde baska bir Takimda oynamaz diye düsünüyorum ama tabi Para insanin Fikrini degistirebilir
                                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X